ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Lutrija za Zelenu Kartu DV-2018 Prijavljivanje (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1735)

iceva 05.10.2016 08:59

dv2018

Zdravo nova sam na forum,jel mogu li neko pomoci kada popunjavam formular ne da mi da upisem mesec ,puno hvala.

Taty2 05.10.2016 09:12

Meni dopusta da upisem mjesec, ja upisem ovako:
02 - to je drugim rijecima mjesec februar
I neposredno pred submit njihov sistem ga onda konvertuje u: February

Amona33 05.10.2016 10:11

Ide prvo mjesec pa dan pa onda godina, mozda tu pravis gresku.( mm-dd-yyyy)

messerschmitt 05.10.2016 11:52

Submission Confirmation: Entry Received
Success!
Your entry for the 2018 Diversity Visa Lottery program was received on Wednesday, October 5, 2016 at 6:36:15 AM EDT.
hahah pa neka je sretno svima 4 put prijava ...:grin::grin::grin:

Crnokosa91 05.10.2016 12:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 63748)
Bili je to pitanje na forumu ovde. U zvanicnim zahtevima za fotografiju nema primera frizure za siskama. Mada se napominje da nijedan deo lica ne sme biti pokriven. Mozda je najbolje da rasklonite siske ako nisu bas guste.

Ali ja moram da ih sklonim snalicama nekim a ne znam da li je to dozvoljeno?

vlada33 05.10.2016 12:50

Nemoras snalicama sigurno, uzmi lak za kosu i skloni ih kako god odlucis za slikanje, posle vrati kako volis i gotovo...

Hiroo 05.10.2016 13:06

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 63745)
Svaka cast sto citate postojece teme pre nego postavite pitanje. Onda ste mogli da procitate da ste prepusteni sami sebi, kao sto i pise pod Q&A u instrukcijama za DV. Ne postoji zvanicna institucija koja ce za Vas voditi Vas zivot. Ukoliko nemate rodjake i/ili prijatelje koji su voljni da Vam pomognu, sve je na Vama. Dobijanjem GC dobijate sansu da izgradite svoju buducnost u USA, sto je, samo po sebi, vec Veliki dobitak (with capital V). Srecno!

Tako sam i pretpostavljao, samo da provjerim.

Sama ulaznica ne znači ništa, ako nemaš nikoga unutra.

U drugim zemljama nije baš tako, postoje itekako odgovarajuće ustanove koje vode brigu o legalnim azilantima.

Taty2 05.10.2016 14:03

Uspjesno prijavljivanje napokon !!!

Your entry for the 2018 Diversity Visa Lottery program was received on Wednesday, October 5, 2016 at 8:48:07 AM EDT.

Isla sam preko browser Avast SafeZone i svog malenog laptopcica
I uspjela danas WE ARE IN HUNNEY BUNNY:bravo:

bordi888 05.10.2016 15:00

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Hiroo (Poruka 63759)
Tako sam i pretpostavljao, samo da provjerim.

Sama ulaznica ne znači ništa, ako nemaš nikoga unutra.

U drugim zemljama nije baš tako, postoje itekako odgovarajuće ustanove koje vode brigu o legalnim azilantima.

Azil je druga kategorija imigracije i to je medjunarodno priznata kategorija u posebnim medzunarodno utvrdjenim slucajima i situacijama, ako dobijes Green Card ti nemas status azilanta kako navodis u svoj post nego postajes potpuno legalan i postojan rezident USA ili imas skoro sva prava koji uzivaju americki gradjani osim na primer pravo glasa (da glasas na njihovim izborima) koje mozes steci nakon pet godina provedenih u USA odnosno nakon sto dobijes americko drzavljanstvo. Proces dobijanja Green Card prolazi kroz strogo utvrdjenu proceduru i ne svakome se dodele vize, jer oni ne zele da daju vize onima koji planiraju da zive od socijalnu pomoc ili biti teret drzavi vec onima koji imaju potrebno obrazovanje i planiraju raditi i pridonjeti za sebe i svakako za drzavu. Zelena lutrija je jedan od nacina da dobijes taj Green Card (kako kazu to je i nejbrzi nacin da prodjes proceduru ako ispunjavas potrebne uvjete). Nemoj da mesas bitne pojmove nego dobro procitaj ovaj forum radi tvoje informisanje o mogucnosti zelene lutrije i ostale nacine za odlazak u USA. Ovde na forumu imas sve sto ti je potrebno kao informacija, a ova tema je namenjena za one koje se prijavljuju za DV-2018 i kojima je potrebna pomoc oko prijavljivanja na zvanicni sajt, zato bilo bi u redu da ne zatrpavamo ovu temu nepotrebnim pitanjima. Pozz i Srecno svima koji se prijavljuju na DV-2018.

Andrew Wiggins 05.10.2016 16:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik pattgareth (Poruka 63718)
Zapravo mislim da ste sada mnogi shvatili da vam nije pametno čekati "bolju frizuru",nema pretrpanih servera,odnosno sve šljaka čisto OK,jer ne bi niti bilo fer da se onda uzima u obzir "tko prvi..."-ako ste iole čitali forume ,znate da je SADA trenutak i to ne zato da ranije idete na razgovor,nego zbog popunjavanja kvote ekipa ;)

Ne znam otkud vam to? Onda ne bi bilo "random" izvlacenje za 50,000 gc, vec "first 50,000 that apply" Kakve crne "kvote ekipa"?

Grge017 05.10.2016 17:02

Sve sam popunio, sve zavrsio... Iso submit i vratilo me na mesto gde sam popunjavao podatke i sad skroz dole nema niti "continue" niti "submit"

Sta da radim, da cekam tako da ostane stranica, ili da je refresujem?
Pomagajte...

Hvala unapred

NekoIzMase 05.10.2016 17:06

Ljudi ne pročitaju pravila pa onda tako lupetaju i samo unose zabunu. Na ovom forumu je o svemu pisano po stotinu puta, a opet se ponavljaju ista pitanja... Stvarno ne razumem kako neki očekuju da im se sve sažvaće umesto da izdvoje sat-dva i pročitaju ono što ih zanima? Kako će se snaći ako budu izvučeni nije mi jasno? U USA vas neće niko sačekati na aerodromu i ponuditi posao, sve je na vama, i da, biće vam potrobna solidna svota novca da biste se upustili u celu avanturu. Ko nije ozbiljan oko odlaska možda ne bi trebalo ni da se prijavljuje za dobijanje gc.

Grge017 05.10.2016 17:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik NekoIzMase (Poruka 63765)
Ljudi ne pročitaju pravila pa onda tako lupetaju i samo unose zabunu. Na ovom forumu je o svemu pisano po stotinu puta, a opet se ponavljaju ista pitanja... Stvarno ne razumem kako neki očekuju da im se sve sažvaće umesto da izdvoje sat-dva i pročitaju ono što ih zanima? Kako će se snaći ako budu izvučeni nije mi jasno? U USA vas neće niko sačekati na aerodromu i ponuditi posao, sve je na vama, i da, biće vam potrobna solidna svota novca da biste se upustili u celu avanturu. Ko nije ozbiljan oko odlaska možda ne bi trebalo ni da se prijavljuje za dobijanje gc.

Jer mozes meni da pomognes, cisto ako znas... A ovo je sve relativno, ima ljudi koji se i prijavljuju skroz bezveze...

NekoIzMase 05.10.2016 17:11

^^ Još neki su imali istih problema, pogledaj na ovoj temi, ili probaj sa drugim browserom, ako to ne pomogne sačekaj pa probaj kasnije, ne znam šta drugo da ti kažem, nisam imao takvih problema...

Miske789 05.10.2016 17:15

Pozidrav ljudi, srecno svima koji su aplicirali i onima koji ce tek da apliciraju, zeleo bih da pitam sta treba da stavim u polju u kojoj drzavi sam rodjen posto sam rodom sa Kosova tacnije iz Prizrena, pa da li da stavim drzava u kojoj sam se rodio 'Kosovo' ili 'Srbija' ? Koje od ta dva, jer se dvoumim posto su Amerikanci priznali nezavisnost Kosova i koliko sam cuo, Kosovo je primljeno u nekim od vodecih svetskih organizacija, mada nisam siguran jer ne pratim politiku. (A procitao sam nesto da kao u Vasingtonu razmatraju da Kosovo sto pre udje u NATO pa mi to unosi zabunu)

Grge017 05.10.2016 17:26

Sad mi pise submission in progress i imam da kliknem na "Check submission"

Sta da radim, da klikcem stalno na to i onda ce da dodje taj "confirmation nubmer" ili?

Pomagajte drugoviiiii :no::no::no:

MirkoJ 05.10.2016 17:32

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Grge017 (Poruka 63769)
Sad mi pise submission in progress i imam da kliknem na "Check submission"

Sta da radim, da klikcem stalno na to i onda ce da dodje taj "confirmation nubmer" ili?

Pomagajte drugoviiiii :no::no::no:

Ako je "in progress" ja ne bih dirao neko vreme. Sto se tice tvog prvobitnog problema "vracanja" na stranu za popunjavanje, ja sam imao isti dok sam pokusavao preko Chrome browsera. Zatvorio sam prozor na X i lepo ponovio popunjavanje u IE, proslo je i za mene i za suprugu uspesno iz prve, bez cekanja, posle par sekundi.

Grge017 05.10.2016 17:35

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MirkoJ (Poruka 63770)
Ako je "in progress" ja ne bih dirao neko vreme. Sto se tice tvog prvobitnog problema "vracanja" na stranu za popunjavanje, ja sam imao isti dok sam pokusavao preko Chrome browsera. Zatvorio sam prozor na X i lepo ponovio popunjavanje u IE, proslo je i za mene i za suprugu uspesno iz prve, bez cekanja, posle par sekundi.

Sta je to IE? Ne razumem se bas?
I mogu li da zatvorim tu stranicu, pa da opet probam da se prijavim?

Pomagajtee :D

Grge017 05.10.2016 17:47

Jos stoji ovo submission in progress, a dole check submission i kad kliknem tu, nistaa i dalje nista :3
Pocinjem da se plasim, ne znam sta da radim...
Da li da gasim pa opet sve od pocetka ili ne?
I imam zavrsenu 4tvorogodisnju srednju skolu, stavio sam "high school degree" to bi trebalo da je to?

Hvala na pomoc svima koji pomognuuu i kaze mi sta da radim :/

Hiroo 05.10.2016 18:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik bordi888 (Poruka 63762)
Azil je druga kategorija imigracije i to je medjunarodno priznata kategorija u posebnim medzunarodno utvrdjenim slucajima i situacijama, ako dobijes Green Card ti nemas status azilanta kako navodis u svoj post nego postajes potpuno legalan i postojan rezident USA ili imas skoro sva prava koji uzivaju americki gradjani osim na primer pravo glasa (da glasas na njihovim izborima) koje mozes steci nakon pet godina provedenih u USA odnosno nakon sto dobijes americko drzavljanstvo. Proces dobijanja Green Card prolazi kroz strogo utvrdjenu proceduru i ne svakome se dodele vize, jer oni ne zele da daju vize onima koji planiraju da zive od socijalnu pomoc ili biti teret drzavi vec onima koji imaju potrebno obrazovanje i planiraju raditi i pridonjeti za sebe i svakako za drzavu. Zelena lutrija je jedan od nacina da dobijes taj Green Card (kako kazu to je i nejbrzi nacin da prodjes proceduru ako ispunjavas potrebne uvjete). Nemoj da mesas bitne pojmove nego dobro procitaj ovaj forum radi tvoje informisanje o mogucnosti zelene lutrije i ostale nacine za odlazak u USA. Ovde na forumu imas sve sto ti je potrebno kao informacija, a ova tema je namenjena za one koje se prijavljuju za DV-2018 i kojima je potrebna pomoc oko prijavljivanja na zvanicni sajt, zato bilo bi u redu da ne zatrpavamo ovu temu nepotrebnim pitanjima. Pozz i Srecno svima koji se prijavljuju na DV-2018.

Naravno, svima puno sreće tko se prijavi. Trebat će im ili ona ili netko tko če ih primiti kod sebe i naći posao.
Nema nitko namjeru da ide gore da bih ležao na tuđi račun, već da radi i postigne nešto. Ali treba tako reći svatkom jasno. Ako te izvučemo možeš ući, ali je dalje sve na tebi.
A ne da izvlačiš iz konteksta ili da pretražuješ tekstove satima.
E sada, koji je tvoj status jesi azilant ili nisi, velika ti korist od toga, ako si legalno in.

MirkoJ 05.10.2016 18:15

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Grge017 (Poruka 63771)
Sta je to IE? Ne razumem se bas?
I mogu li da zatvorim tu stranicu, pa da opet probam da se prijavim?

Pomagajtee :D

IE = Internet Explorer (standardni, plava e ikonica)

High school degree je pravi izbor

Grge017 05.10.2016 18:18

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MirkoJ (Poruka 63774)
IE = Internet Explorer (standardni, plava e ikonica)

High school degree je pravi izbor

Hvala ti, e sad mogu znaci da probam opet da se prijavim posto nemam IE, da probam opet Google Chrome da ovo ugasim pa opet?

takodje sto se tice dece stavio sam broj 0. Tako treba?

BetterFuture 05.10.2016 18:36

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Miske789 (Poruka 63768)
Pozidrav ljudi, srecno svima koji su aplicirali i onima koji ce tek da apliciraju, zeleo bih da pitam sta treba da stavim u polju u kojoj drzavi sam rodjen posto sam rodom sa Kosova tacnije iz Prizrena, pa da li da stavim drzava u kojoj sam se rodio 'Kosovo' ili 'Srbija' ? Koje od ta dva, jer se dvoumim posto su Amerikanci priznali nezavisnost Kosova i koliko sam cuo, Kosovo je primljeno u nekim od vodecih svetskih organizacija, mada nisam siguran jer ne pratim politiku. (A procitao sam nesto da kao u Vasingtonu razmatraju da Kosovo sto pre udje u NATO pa mi to unosi zabunu)

Prijavljujete se sa drzavom rodjenja Kosovo. Srecno!

Magelan 05.10.2016 18:53

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Hiroo (Poruka 63773)
Naravno, svima puno sreće tko se prijavi. Trebat će im ili ona ili netko tko če ih primiti kod sebe i naći posao.
Nema nitko namjeru da ide gore da bih ležao na tuđi račun, već da radi i postigne nešto. Ali treba tako reći svatkom jasno. Ako te izvučemo možeš ući, ali je dalje sve na tebi.
A ne da izvlačiš iz konteksta ili da pretražuješ tekstove satima.
E sada, koji je tvoj status jesi azilant ili nisi, velika ti korist od toga, ako si legalno in.

Ovde se mesaju dve razlicite kategorije. Kao sto je clan Bordi888 napisao, a ja cu samo da potvrdim i stanem iza toga, zamolicu vas da se prvo informisete o celom konceptu zelene lutrije pre nego sto krenete u ovakve izjave.

Status azilanta i Permanent Resident-a ne treba ni u kom slucaju niti mesati niti porediti, a da ste malo citali po ovom forumu i te kako biste nasli "korist" koju nosioci zelene karte imaju u odnosu na azilante.

Jos jednom molim za socijalno odgovorno ponasanje na forumu i pozivam clanove da se uzdrze od dezinformacija. Kome se ne cita - molim lepo, vase pravo. Ukoliko ne zelite da citate, onda vas molim da ne spamujete po forumu.

Unapred zahvalan,
Moderator

Grge017 05.10.2016 19:23

Ugasio Google Chrome, prijavio se na Internet Explorer.

Prijava prosla iz prve i dobio confirmation number.

Tako se resava onaj problem kad Chrome ubaguje (nadam se).

Hvala svima sto su mi pomogli na bilo koji nacin i odgovarali na pitanja, a sad SRECNO SVIMA NA UCESTVOVANJU!

stanema 05.10.2016 20:08

Citat:

The eDV website will work with a variety of Internet browsers, but it is best supported by Internet Explorer 8.0 or higher.
To je pisalo na stranici pre nego sto su otvorili ovogodisnje prijavljivanje... A ko je strpljiv moze sacekati par dana i biti siguan da ce prijava proci iz prve. Npr. mozete za vreme vikenda pa polako, nece nigde to pobeci.

Loly 05.10.2016 20:12

Ljudi jel polje br.6 preskačete i prelazite na fotografiju prilikom prijave? Ili označite Yes i upišete Srbija? Za one koji nisu iz Srbije odaberete državu rođenja (Montenego, BIH itd)?

Sone77 05.10.2016 20:14

E ja se izvinjavam,kada pocinje prijava za DV 2018.Kao trebalo je juce ali nikako da krene...

BetterFuture 05.10.2016 20:23

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Loly (Poruka 63780)
Ljudi jel polje br.6 preskačete i prelazite na fotografiju prilikom prijave? Ili označite Yes i upišete Srbija? Za one koji nisu iz Srbije odaberete državu rođenja (Montenego, BIH itd)?

Pod 5. upisujete drzavu rodjenja.
Pod 6. Izaberete Yes i nista ne birate iz padajuceg menija, jer smo svi sa ovih prostora eligible za prijavu po zemlji rodjenja. Srecno!

Hiroo 05.10.2016 20:23

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Magelan (Poruka 63777)
Ovde se mesaju dve razlicite kategorije. Kao sto je clan Bordi888 napisao, a ja cu samo da potvrdim i stanem iza toga, zamolicu vas da se prvo informisete o celom konceptu zelene lutrije pre nego sto krenete u ovakve izjave.

Status azilanta i Permanent Resident-a ne treba ni u kom slucaju niti mesati niti porediti, a da ste malo citali po ovom forumu i te kako biste nasli "korist" koju nosioci zelene karte imaju u odnosu na azilante.

Jos jednom molim za socijalno odgovorno ponasanje na forumu i pozivam clanove da se uzdrze od dezinformacija. Kome se ne cita - molim lepo, vase pravo. Ukoliko ne zelite da citate, onda vas molim da ne spamujete po forumu.

Unapred zahvalan,
Moderator

Ajde, neću biti više socijalno neodgovoran i širiti dezinformacije.

Pa, upravo to i jeste razlog zašto se dobivaju sva prava i obaveze, osim prava na glasovanje, da se država ne bi peglala oko vas.:1072:

Puno sreće svima, iskreno i hvala unaprijed.

BetterFuture 05.10.2016 20:26

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Sone77 (Poruka 63781)
E ja se izvinjavam,kada pocinje prijava za DV 2018.Kao trebalo je juce ali nikako da krene...

Kao sto mozete procitati iz prethodnih postova, prijavljivanje je pocelo juce u 18h po lokalnom vremenu. Obrisite cash u Vasem pretrazivacu (verovatno koristite Chrome). Probajte iz Internet Explorer-a

NinoTheLik 05.10.2016 21:03

Evo u pravo zavrsio prijave, jednu ja, jednu zena.
Zelim "nam svima" puno srece u maju.. Hvala puno za pomoc koju ste mi pruzili.

Miske789 05.10.2016 21:33

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 63776)
Prijavljujete se sa drzavom rodjenja Kosovo. Srecno!

U slucaju da budem izvucen, jel se se javljam u SAD Ambasadi u Pristini ili u Beogradu?

Creativemess 05.10.2016 21:40

Stvarno ste trebali iscitati forum pre postavljanja pitanja u krug i u krug i u krug..ovo gubi smisao..imate sve bas sve na forumu ,nego ko ce citati .Izvinjavam se na reakciji ali vec pocinje da smeta .Srecno svima :suure:

Miske789 05.10.2016 21:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Creativemess (Poruka 63787)
Stvarno ste trebali iscitati forum pre postavljanja pitanja u krug i u krug i u krug..ovo gubi smisao..imate sve bas sve na forumu ,nego ko ce citati .Izvinjavam se na reakciji ali vec pocinje da smeta .Srecno svima :suure:

Izvini, ja sam gledao ceo forum, nigde nisam mogao da nadjem odgovor na moje pitanje.

Miske789 05.10.2016 22:21

Jel treba kucati srpskom abecedom ili engleskom abecedom? (primer: Ivanović ili Ivanovic)

Loly 05.10.2016 22:37

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 63782)
Pod 5. upisujete drzavu rodjenja.
Pod 6. Izaberete Yes i nista ne birate iz padajuceg menija, jer smo svi sa ovih prostora eligible za prijavu po zemlji rodjenja. Srecno!

Hvala ti puno na odgovorima!

Kosovo to je zemlja rođenja i na osnovu toga imaš pravo učešća. Ako te izvuku ideš na razgovor u ambasadi države gde si upisao adresu. Npr.ako živiš u Srbiji i ostavio si adresu u Sr ideš u ambasadu u Beogradu.
Pišeš bez c, ne č ili ć, ž umesto ž itd.
Pozz

Miske789 05.10.2016 22:50

Kako pravilno napisati ime (primer: Zovem se 1. Милош Pанђеловић/2. Miloš Ranđelović/3. Milos Randjelovic koje od ova tri trebam da napisem? )

Vec sam pogledao sve i na nijedno nisam video zvanican odgovor.
Slika: http://prntscr.com/cqb9d1

NekoIzMase 05.10.2016 23:13

Ako ti u pasošu piše DJ onda tako i popunjavaš; ako u pasošu stoji Đ onda staviš D. Dakle, prepišeš ime i prezime iz pasoša, ali bez naših kvačica, koristiš isključivo alfabet, tj, ošišanu latinicu umesto naših slova

Andrew Wiggins 05.10.2016 23:25

Citat:

Prvobitno poslao korisnik NekoIzMase (Poruka 63792)
Ako ti u pasošu piše DJ onda tako i popunjavaš; ako u pasošu stoji Đ onda staviš D. Dakle, prepišeš ime i prezime iz pasoša, ali bez naših kvačica, koristiš isključivo alfabet, tj, ošišanu latinicu umesto naših slova

Hmmmmm..........jedni kazu jedno drugi drugo. Ne znam ni sam kako je ispravno al mi nema logike da ako se neko zove Đorđe Ranđelović treba da pise Dorde Randelovic. Pa ne zove se covek niti se ime izgovara "Dorde Randelovic"
Inace u mom pasosu ime prezime i adresa su napisani sa svim nasim kukama i kvakama latinicom

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:38.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.