![]() |
A koliko je otprilike prosle godine bilo izvuceno prijavljenih forumasa? Da li neko zna taj podatak?
|
Pa ja sam to kontao nekako ovako:
1. ako je samo jedna osoba registrovana iz domacinstva, a prijavilo se 2 (muz i zena) i jos imaju 5toro dece (optimisticki), onda se stavlja "2 prijave" i "7 ljudi". 2. ako su obe osobe registrovane, onda neka oboje posebno popune. "1 prijava" i "7 ljudi" stavljaju oboje... e sad, ako su vezice (a ne brakovi) u pitanju, onda neka bude po slobodnom izboru. :) Molio bih clanove koji do sada nisu bili na spisku da se uteftere u novi; ja cu da gledam da prebacimo polako sve ovo sto nam je Milena napravila, one koji ne stignu sami. Kao sto napomenuh na chatu, i veterani mogu se uteftere, evo i ja sam se... samo krenite sa "nisam se prijavio" i sve ce vam se kaz'ti samo. ;) |
BRAVO, ovo je sjajno! :)
Hvala na trudu! :1072: |
@Srdjevic
Odlicno je ovo, samo bilo bi dobro da stavis na kraju i ukupnu sumu kao sto je i Milena to radila :) |
Citat:
Mada ni ja ne kontam i dalje. :wtf: Ali mislim da bi trebalo da upisemo 2 prijave (devojka/momak i ti/ja), a pratilaca 2 (ona/on prati tebe/mene i mi pratimo njih). Sto znaci da smo pogresili, valjda. :blink: Evo lepo jos jednom spisak koji sam ja sastavila sa izmenama, a Srdjevic neka doda one koji se nisu upisali na nov, i neka izmeni nase ako smo pogresili. E Srdjevicu samo si mi uneo zbrku u glavu. :wacko::smil42d3::obrva: Broj prijavljenih forumasa je 72,a njihovih clanova je 37.Ukupan broj prijava za DV2011 je 109. 1. Abdulazizsarajevo +1 2. Acadzek +1 3. Alex016 +1 4. American dream 5. anita_zelenooka 6. artemidas 7. Barajevo31 8. Behemoth +1 9. ben_lumumba 10. bibi 11. Cccam +1 12. chombe_bg 13. cile 14. City Lights +1 15. Dare_ns 16. diablo 17. Dinda83 18. Dragance 19. Eva +1 20. Ferrigno 21. Gaga +1 22. gaga80 +1 23. Ginga +1 24. Good Spirit +1 25. Goranm 26. Igor323 +1 27. Ikana +1 28. ilke986 +2 29. Inside@22 30. ISTRIJANKA +1 31. Ivkodrg 32. jelenche 33. josefkowalsky 34. Klama +1 35. Kosmogonija +1 36. Kotez 37. Kowac 38. Lala 39. legenda06 40. Lenhi +1 41. Lukau13 42. Ljubilica +1 43. Made711 +1 44. Mari +1 45. Marko3 46. Maximus 47. miki_s1986 48. Milena_ns +1 49. Milenaa 50. Milimeo (sestra) 51. Milosdv +1 52. Nastob 53. Nea 54. Nemili 55. Nevena 56. Neverhood +1 57. Nikolica014 +1 58. petar.world +1 59. Registracija3 60. saki78 +1 61. Sassoo 62. Scum +1 63. spagagz +1 64. Stanko76 +1 65. SunnyL 66. TheMovieGirl 67. uncle sam +2 68. Wire +1 69. zeleni1122 +1 70. Zeljko987 +2 71. zeljkobn 72. Zvercica *Napomena - deca nisu na spisku, jer ona nisu aplicirala. Na spisku se nalaze samo oni koji su aplicirali i dobili confirmation number. |
evo zbirova sad.
nego, ja da dodam, ako su momak/devojka u pitanju, pa onda valjda nema pratilaca niko... oboje su se onda samostalno prijavili pa nisu imali nikoga sa sobom da vode. dakle: - ako je momak na forumu, on upisuje 1 prijava 0 pratilaca; ako je i devojka na forumu, i ona upisuje isto - ako je muz na forumu, on upisuje 2 prijave (on i zena) i 1 pratilaca (ako nema dece); ako je i zena na forumu, i ona upisuje isto! - koliko dece, toliko dodajete na broj pratilaca rekao bih da na forumu ipak moramo da pratimo po clanu, a ne po prijavama... a formulu za total mora da smislimo onda. :D ja kontam ako je 1 prijava, onda pratioci+1, ako je 2 prijave, onda 2*(pratioci+1)+2. ako je 3 prijave, e pa onda nemam pojma ni ja. ukupno confirmation numbera je zbir prijava. onda nam samo fali kako da navedemo ko je s kim u vezi ovde na forumu, i imacemo tacan brojac. a i fin dating sajt. :bravo: tek onda kad krenu pozivi na ženidbe... :ludak: |
@ milena_ns
Hvala na lepim zeljama! :grin: Hvala i na neverovatnom trudu oko pravljena ovog spiska! :bravo: Srecno svima! |
@srdjevicu: Ne bih sad da budem trn u oku, ali mislim da ti spisak ima gresaka. :(
Kod ovih forumasa pise da imaju 1 prijavu, a trebalo bi da imaju 2 (posto su im i supruznici slali prijavu), sem kod uncle sam i zeljko987 kod njih treba da stoji 3 prijave. Acadzek Alex016 CCcam eva Gaga igor323 ISTRIJANKA Klama kosmogonija lenhi ljubilica mari Neverhood Nikolica014 saki78 scum spagagz stanko76 uncle sam Wire zeleni1122 zeljko987 E bas trazim dlaku u jajetu. :) |
U pravu si Milena :suure:
Ko je u braku, ima duple šanse kao pojedinac da dobije GC: ili kao nosilac, ili kao pratilac... A oni koji nisu u braku, mogu istu stvar da odrade naknadno, pa se sve svede na isto :) Ma nema tog programa koji može da sračuna tačan broj :nene: Neke veze se zbog GC formalno ozvaniče, a neke puknu, kao i brakovi. Nikad nijedan program to neće dokučiti:==D: |
Mislim da ipak je vecinom slucajeva momak i devojka po jedna prijava znaci i pojedan pratioc, mada postoji sansa i da ih oboje izvuku pa da svako radi proceduru za sebe.
Behemoth, pa jel Behemoth ili Sepultura? :;D: |
Da ponovim, posto me niko nije konstatovao :no:
Citat:
|
konstatovali smo te, samo mislim da ne postoji negde tačan broj. A članovi koji su izvučeni će valjda vremenom ugledati i ovu temu, pa dopuniti statistiku.
Za sada: 3 prijavljenih, izvučeno 2 :D što nije istina :D |
Ajte ljudi, prijavite se za 2010 - godinu, nemoguce da je samo 2 dobitnika :)
|
Evo ja da pokazem kako konstatujem uvazenog clana foruma.:grin:
Bio sam prijavljen na forum od polovine marta 2009. i zvucen sam u sezoni 2010. Kao sto sam vec naveo ranije na forumu, mislim da sam bas ja otvorio sezonu koverti 12. maja. Ako nisam u pravu neka me neko ispravi, jer nisam tako pomno pratio ko se kada prijavio i kada je ko izvucen. Svakako je moguce rekonstruisati koliko je clanova foruma izvuceno prosle godine jer za svakoga postoji podatak kada je prijavljen, samo sto licno nisam u situaciji da se tome posvetim.:==D: |
Citat:
na strani 13 ima spisak, total 22 btw dok nisam dobio nisam ni znao za ovaj forum |
@ Neverhood
Joj, i jedno i drugo brate!!! :guns2: under a pale gray sky... conguer all |
Vidim da nismo na spisku,pa da se dodamo(jest da sam stavila podatak na temi verovatnost izvlacenja)nas je 3-je prijavljenih za DV 2011.
Pozdrav, |
Cao svima. Samo da se javim da sam se i ja prijavio za DV2011. Srecno svima.
|
Citat:
PS: Idealno bi bilo kad bi se svaki individualni clan zasebno prijavio na upitnik, a u slucaju porodice samo jedan clan... :==D: *napomena: clan=podnosilac prijave |
I ja sam se upisao za 2010...
|
Dok svi zeljno iscekujemo prve koverte da se i ja ovdje pikiram - DV2011.
|
|
Citat:
|
E ova tu je stvarno dobra stvar.........
|
Citat:
Srecno tebi, a naravno i svima ostalima. :1081: |
e, čitao sam baš neki dan malo onaj retardirani immigration forum... koji su to pacijenti...
Ne mogu da verujem da je neko u stanju da laže da je dobio prvu kovertu, a još više, da postoje dokoni ljudi koji se prepucavaju sa tim istim likovima i traže skeniranu kovertu i sadržaj... Ali ono što je sigurno - EU brojevi su stigli samo na adrese u USA za sada. |
Ma od kako je krenulo to dijeljenje koverti meni poštar viš ni račune ni kazne ne donosi..zaobilazi mi ulicu u širokom luku...morat ću ga ganjat okolo!!:naughty:
|
Citat:
|
Super je pesma :-) nisam ovo cuo 100 godina
|
Citat:
Tako sam se slatko nasmejao ovom postu! :grin::grin: Meni je jutros malo falilo da udjem ceo u sanduce kada sam ugledao u njemu belu kovertu(to nije lako verujte, imam blizu 120kg :D ) Kada se ispostavilo da je burazerova opomena za kreditnu karticu, hteo sam da je pojedem od muke |
Citat:
|
Citat:
Tako da,trebace nam bas dosta srece! :;D: |
Citat:
Znam ja to, ali sad reagujem i na onu sugavu plavu iz suda :grin: |
Stigla koverta! :)
Pozdrav svima!
Pokusavam 4 ili 5 godina do dobijem zelenu kartu i eto danas napokon stigla je koverta! Zelim i vama da se usrecite! |
Citat:
|
Jelice, iskrene cestitke! Posto se i moja mama tako zove, jos vise sam odusevljena! :grin:
|
Citat:
|
Citat:
|
Jelice, čestitam! :bravo:
Klikni gore da si izvučena da dobijemo prvog zelenka :papa: |
Citat:
da sam se i ja prijavljivao isti broj puta. Srecno ! |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:17. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.