ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Intervjui - 2014 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1322)

Boki_Bg 09.04.2014 14:48

Prilikom slanja papira u Kentaki, napisao sam da cemo svi zajedno (zena, deca i ja) da udjemo u USA, ali kako se blizi proces preselenja dvoumimo se da ja prvi odem a da oni dodju posle 2 ili 3 meseca. Da li je to problem?
Napominjem da sam ja dobitnik GC, i da jos uvek nismo imali intervju.
Hvala,

RBSMC 09.04.2014 15:14

Ista situacija je i kod nas. Koliko sam shvatio prateći forum, mislim da nije nikakav problem da nosilac uđe pre ostalih.
Za nedelju dana nam je intervju pa cu pitati.

daroni 09.04.2014 23:42

Jedno pitanje za sve ovde na forumu, ja sam od veceras ovde broj sam 32xxx tako da ako dobro kapiram imacu razgovor u junu ali me zanima kako i kada cu saznati kada mi je tacno interviju?

johnny_nyc 10.04.2014 05:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik daroni (Poruka 44833)
Jedno pitanje za sve ovde na forumu, ja sam od veceras ovde broj sam 32xxx tako da ako dobro kapiram imacu razgovor u junu ali me zanima kako i kada cu saznati kada mi je tacno interviju?

Dobiti ces mailom informaciju o promjeni statusa, pratis link iz maila upises svoj cn i izbaciti ce ti podatke gdje, kada i u koliko sati ti je interview.

MarkoF9F 10.04.2014 07:29

Znam da nema nekog cvrstog pravila, ali kakva su iskustva ove godine sa tim Emailovima?

Koliko se otprilike ceka na promenu statusa od dana objavljivanja Visa Bulletina u kojem je neki broj ispod cut-off broja?

Boki_Bg 10.04.2014 08:27

Citat:

Prvobitno poslao korisnik RBSMC (Poruka 44817)
Ista situacija je i kod nas. Koliko sam shvatio prateći forum, mislim da nije nikakav problem da nosilac uđe pre ostalih.
Za nedelju dana nam je intervju pa cu pitati.

Naravno da nosilac moze da udje prvi u USA i to bez ikakvih problema, ali moja nedoumica jeste zato sto smo u papirima vec naveli da idemo svi zajedno a sada se premisljamo. Zelim da izbegnem bilo kakvu neprijatnu situaciju prilikom ulaska u USA i zato pitam da li je neko imao slicna iskustva.

daroni 10.04.2014 09:42

Hvala na odgovorima, sa nestrpljenjem ocekujem mail :)

MarkoF9F 10.04.2014 10:40

Daroni, i ja isto cekam taj Email, javi molim te ako tebi stigne.
Ima li jos neko ko ceka Email za junski intervju?

coda81 10.04.2014 12:42

Evo i ja da se javim da sam izvucen za razgovor za JUn,pa za dalje info oko maila obavstavam na forumu

MarkoF9F 10.04.2014 13:03

Ok, super, znaci ima nas jos "junaca" :)

Cekamo Emailove pa javljamo kad kome stigne.

Mada vidim da nekad Email sa obavestenjem i ne stigne uopste, a na ESC sajtu promene status. ZliZec je imao takvo iskustvo.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:50.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.