ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Intervjui - 2014 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1322)

roki_rd 10.04.2014 14:49

Zdravo bi sakal da gi prasam Makedoncite koi sa bile na intervju ????

dali na intervjuto nosevte samo izvod na vencanite VENCANICA ili nosevte i uverenie za bracna sostojba

daroni 10.04.2014 16:39

Dobro onda "junci" javljamo ovde ako nekome stigne mail ili ako se nekome promeni status, nadam se uskoro nvim vestima :)

ilinois 10.04.2014 20:56

Potrebno e samo izvod od vencanite VENCANICA original (megunaroden).

roki_rd 10.04.2014 21:37

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ilinois (Poruka 44861)

Ti blagodaram Ilinois za odgovorot

Bi sakal da vi ja cestitad fobienata zelena karta i vi posakuvam mnogu sreka !!!!

mytweety.com 10.04.2014 23:02

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ilinois (Poruka 44861)

Illinois, najprvin vi cestitam I vi posakuvam se najdobro. Kazi mi dali vi baraa dokument od garant ili go dadovte so ostanatite dokumenti I dali vi pobaraa potvrda od banka? Pozz

Khnum 11.04.2014 12:20

www.dvlottery.state.gov/ESC/

Cao svima,

Da li je možda neko od vas ovih dana pokušao da pristupi www.dvlottery.state.gov/ESC?

Hteo sam da štampam potvrdu za intrvju, ali nikako ne može da se pristupi site-u nakom unosa podataka. Poruka koja se dobija je: "The system is unable to process your request. Please try again later. Connection request timed out".

Pokušao sam puno puta preko IE i Chrome-a, ali nikako.

Hvala na odgovoru.

Poz

Corpse Crusher 11.04.2014 13:02

Ljudi, jel se samo meni ovo desava, na stranici http://travel.state.gov/content/visa.../bulletin.html

i dalje stoji

Current Visa Bulletin

April
2014

Upcoming Visa Bulletin

Coming Soon

???????

Kako je ovo moguce? Greska na serveru? Znam da su brojevi za Maj/Juni izasli u sredu i da je cutoff za Juni 32,950. :wtf:

ilinois 11.04.2014 13:42

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mytweety.com (Poruka 44863)
Illinois, najprvin vi cestitam I vi posakuvam se najdobro. Kazi mi dali vi baraa dokument od garant ili go dadovte so ostanatite dokumenti I dali vi pobaraa potvrda od banka? Pozz

Garantnoto pismo odnosno Obrazecot I-134, go dadov na svoja volja zatoa sto nemav pari na smetka. Pari na smetka ne ni pobaraa, pretpostavuvam zatoa sto imavme garantno pismo.

macodlak 11.04.2014 21:10

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Corpse Crusher (Poruka 44867)
Ljudi, jel se samo meni ovo desava, na stranici http://travel.state.gov/content/visa.../bulletin.html

i dalje stoji

Current Visa Bulletin

April
2014

Upcoming Visa Bulletin

Coming Soon

???????

Kako je ovo moguce? Greska na serveru? Znam da su brojevi za Maj/Juni izasli u sredu i da je cutoff za Juni 32,950. :wtf:

I kod mene je isti slučaj evo i sada sam provjerio i tako piše!!! Ludnica!!!

Nikolaniko 11.04.2014 21:31

Imaju probleme sa sajtom. To "Coming Soon" se pojavljuje stalno, i posle se opet vrati VB sto je izasao pre par dana. Ovako je vec nekoliko dana.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:40.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.