ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Intervjui - 2014 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1322)

MarkoF9F 13.04.2014 13:38

Posle par dana pauze ESC sajt ponovo radi. ali za mene jos uvek nema promene statusa, i dalje pise: You have been randomly selected for...

necchi 13.04.2014 23:19

lijepo molim, ako netko mi netko moze odgovorit, koji redni brojevi su pozvani na intervju za 6 mj.
zanima me za redni broj 35***, da li ima sanse da dode na red i bude pozvan na intervju?....
ako sam dobro upucena, Europski omjer se promjenio zbog Turske

cestitiam svima koji su dobili DVLGC

Khnum 14.04.2014 07:34

www.dvlottery.state.gov/ESC

Cao svima.

Pokusao sam opet, i dalje dobijam istu poruku ("The system is unable to process your request. Please try again later. Connection request timed out".)preko oba browsera (IE i Chrome), kada unesem podatke na www.dvlottery.state.gov/ESC.

Izgleda da još uvek nije u potpunosti proradio ESC :(

MarkoF9F 14.04.2014 08:21

ESC sajt ne radi kako treba zadnjih 5-6 dana. Od kako je izasao majski Visa Bulletin svaki dan bezuspesno pokusavam da proverim da li je doslo do promene statusa i uvek dobijam poruku: The system is unable to procss...

Medjutim, juce oko 2:00PM sam uspeo da dobijem odgovor i video sam da mi status jos uvek nije promenjen. Kada sam ponovo proveravao oko 11:00PM sistem opet nije bio u funkciji (The system is unable to process your request.) kao sto nije ni danas.

Nema potrebe da proveravate iz razlicitih browsera posto definitivno nije u tome problem. Kada sajt ne radi, isto se ponasa i sa IE i sa Firefox-om, a kad radi onda radi iz oba browsera, ovo sam juce proverio. Takodje, mislim da nije potrebno proveravati status vise puta za redom kada se dobije poruka The system is unable... posto kada je sistem na kratko proradio mogao sam bez problema da proverim status nekoliko puta uzastopno iz razlicitih browsera.

Moje iskustvo je da kad radi onda radi, a kad ne radi onda definitivno ne radi :)

IgorMAD 14.04.2014 09:40

Citat:

Prvobitno poslao korisnik necchi (Poruka 44898)
lijepo molim, ako netko mi netko moze odgovorit, koji redni brojevi su pozvani na intervju za 6 mj.
zanima me za redni broj 35***, da li ima sanse da dode na red i bude pozvan na intervju?....
ako sam dobro upucena, Europski omjer se promjenio zbog Turske

cestitiam svima koji su dobili DVLGC

Ne razumem kakav je problem Turska napravila?

Ne znam da li znas (malo mi je neverovatno da ne znas) ali postoji visa bilten koji izlazi svakog meseca, tu su sve informacije oko rednih brojeva.

necchi 14.04.2014 13:17

Citat:

Prvobitno poslao korisnik IgorMAD (Poruka 44902)
Ne razumem kakav je problem Turska napravila?

Ne znam da li znas (malo mi je neverovatno da ne znas) ali postoji visa bilten koji izlazi svakog meseca, tu su sve informacije oko rednih brojeva.

Tnx Igor...ustvari nemam pojma o biltenu....ne pitam za mene nego za moju najbolju prijateljicu, ja sam vise nestrpljiva od nje
Da li mi, molim te, moze dati link na bilten
Tnx

mikiSA 14.04.2014 16:39

Citat:

Prvobitno poslao korisnik necchi (Poruka 44903)
Tnx Igor...ustvari nemam pojma o biltenu....ne pitam za mene nego za moju najbolju prijateljicu, ja sam vise nestrpljiva od nje
Da li mi, molim te, moze dati link na bilten
Tnx

http://travel.state.gov/content/visa.../bulletin.html

necchi 14.04.2014 16:53

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mikiSA (Poruka 44906)

Tnx....googlam sve moguce...jedva se snalazim
Izgleda da je moguce da je ipak pozovu u slijedecem krugu

Fingers crossed

iVlada 15.04.2014 18:39

Poz

Bravo svima koji su pozeleneli! Zelim puno srece i onima koji cekaju! Verujte da ce sve biti ok! I bice! :)
Vidimo se u USA :)

milija55 16.04.2014 08:32

Citat:

Prvobitno poslao korisnik iVlada (Poruka 44925)
Bravo svima koji su pozeleneli! Zelim puno srece i onima koji cekaju! Verujte da ce sve biti ok! I bice! :)
Vidimo se u USA :)

Vlado, da li si cuo da se ikada desilo da je neko poslao dokumenta u KCC, a da nije pozvan na intervju u ambasadu.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:00.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.