Citat:
Prvobitno poslao korisnik draganp
(Poruka 59196)
Ako moze neko od ovih sto su vec "pozelenili" da mi kaze, da li se dobija samo pasos ili bude jos kakvih dokumenata?? Necu ja ici po pasos, nego prijatelj, pa da mogu mu reci sta da ocekuje...Hvala!!!
|
Dobija se pasos i zuta koverta, zajedno sa papirom koji je zaheftan za kovertu (nista ne dirati, samo tako kako je neotvoreno strpaj u neku fasciklu).
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mikiSA
(Poruka 59198)
Dobija se pasos i zuta koverta, zajedno sa papirom koji je zaheftan za kovertu (nista ne dirati, samo tako kako je neotvoreno strpaj u neku fasciklu).
|
Hvala puno. Procitao sam to nekad, negdje...i tu kovertu treba sa sobom ponijeti, (je li tako?)...ali nisam bio siguran je li jos uvijek to tako...Hvala jos jednom
|
Citat:
(Poruka 59200)
Hvala puno. Procitao sam to nekad, negdje...i tu kovertu treba sa sobom ponijeti, (je li tako?)...ali nisam bio siguran je li jos uvijek to tako...Hvala jos jednom
|
Naravno da treba ponijeti, sve drugo ostavi ali ovo ti je najvaznije : stavi kad budes isao u carry on sa svim ostalim dokumentima nek ti je na ocima. I ponesi za svaki slucaj bar 2 slike one 5x5 cm, meni je trebalo kad sam dosla na INS u Chicagu, kaze nema slika u koverti (a trebaju im 2). Bolje da imas viska nego da ti fali kad ti treba u kriticnom trenutku.
|
joca zvoca |
07.01.2016 22:50 |
Citat:
(Poruka 59196)
Ako moze neko od ovih sto su vec "pozelenili" da mi kaze, da li se dobija samo pasos ili bude jos kakvih dokumenata?? Necu ja ici po pasos, nego prijatelj, pa da mogu mu reci sta da ocekuje...Hvala!!!
|
Pozdrav draganp, cestitam na uspjesno zavrsenom intervjuu i puno srece u daljim koracima.Odgovor si vec dobio, koverta i pasos su sustina.
|
Prijatelj je sve podigao, papire, pasos....sve je tu...zvanicno sam "pozelenio" :D
|
Mrs.Ryan |
08.01.2016 18:08 |
Citat:
(Poruka 59210)
Prijatelj je sve podigao, papire, pasos....sve je tu...zvanicno sam "pozelenio" :D
|
Cestitam! Sve najbolje u zivotu s one strane bare. :)
|
Citat:
(Poruka 59210)
|
Cestitam, puno srece i uspeha u USA!
Make Art ima li novosti? Takodje Mrs. Ryan za koji datum ste odlozili intrvju ako znate datum? Drzim palceve i javite ishod :-)
|
Citat:
(Poruka 59190)
Samo da se javi ovaj sto su mu trazili potvrdu da nije sluzio vojsku ;)...Ja sam iz BiH i isao sam na razgovor u Sarajevo...ne znam da li to traze i u Beogradu. Nazovi ambasadu ili im posalji mail pa upitaj...ili nek se javi neko ko je vec isao tu na razgovor...
|
Hvala na odgovoru Dragane, pitacu ambasadu u Beogradu da li traze verovatno, ne moram jos da zurim previse, jer mi je case number 23xxx... sto ce reci bicu negde u martu ili aprilu ako se ne varam.
Cestitam na dobitku i zelim sve najbolje u u novom zivotu u USA.
|
Ljudi hvala svima na cestikama, posebno hvala svima koji su savjetima pomogli da se pravilno ispuni ds260, od johnywalker, do voja82, margos13 itd itd.
Btw, danas mi je i rodjendan....sve se poklopilo :D :D
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tikica
(Poruka 59215)
Cestitam, puno srece i uspeha u USA!
Make Art ima li novosti? Takodje Mrs. Ryan za koji datum ste odlozili intrvju ako znate datum? Drzim palceve i javite ishod :-)
|
Nazalost nismo pozeleneli zbog nedovoljno dokaza o vezi, jer je brak sklopljen nakon izvlacenja. Nosili smo oko 20-tak fotografija iz razlicitih perioda veze. Receno nam je da prikupimo jos dokaza, fotografija, mailova, poruka, dokaza o medjusobnim pozivima... pa da se ponovo javimo u ambasadu. Do kraja meseca cemo otici ponovo...
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 03:59. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.