ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Interview DV2015 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1464)

voja82 30.06.2015 09:35

Citat:

Prvobitno poslao korisnik maybe17 (Poruka 55452)
Vojo, kad god pročitam iskustvo sa intervjua setim te se...od sveg srca ti zelim da tvoj broj stigne na red :1081:

Hehe, nadam se da ce stici, blizi se kraj ovoj agoniji, jos 10ak dana pa cu znati na cemu sam, ovoliko napetosti i cekanja ne bi pozeleo ni najgorem neprijatelju.

dulei86 30.06.2015 17:41

Citat:

Prvobitno poslao korisnik sile2302 (Poruka 55448)
Čestitam i neka Vam je sa srećom!

Zna li neko šta je u pitanju oko ovog sistema za vize? To traje već 7-8 dana ... Još niko od nas koji ćemo imati intervju u avgustu nije dobio mail sa terminom?

Ne znam, rekli su mi da imaju nekih problema već neko vreme sa sistemom. Zato sam danas morao da odem ja do ambasade i da podignem pasoše. Isti problem je i sa izdavanjem turističkih viza pa se i tu stvara gužva.

ggtron 30.06.2015 22:36

Da li postoji neko pravilo koliko dana pre intervjua moraju da se izvade potvrde iz suda i policije? Mislim, mora li da bude sveze par dana, ili moze mesec ili dva?

sile2302 30.06.2015 23:07

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ggtron (Poruka 55466)
Da li postoji neko pravilo koliko dana pre intervjua moraju da se izvade potvrde iz suda i policije? Mislim, mora li da bude sveze par dana, ili moze mesec ili dva?

Ja sam vec izvadio iz suda prosle sedmice, iako datum intervjua jos nisam dobio! A ovu iz MUP-a cu ipak sacekati termin. Mislim da ako ih sutra izvadis za avgustovski intervju nije problem, ali to je moje misljenje. I ja bih volio da znam da li ima neko pravilo?

Veselka 01.07.2015 12:42

Ve molam info dali affidavit of support e samo I-134 formata (2 lista) koja treba da se popolni od strana na licnosta koja garantira za mene ili plus uste nesto? Dali istata treba da bide zaverena na notar tamu, dali dopolnitelno treba da mi pratat nivni Izvod od banka I potvrdi za vrabotuvanje, plateni danoci ? Sto se treba da mi prati liceto koe garantira za mene?

Za site koi ocekuvaat intervju za Avgust, oficijalen mail za zakazano intervju ke dobieme za 7-10 dena

sile2302 01.07.2015 16:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Veselka (Poruka 55472)
Ve molam info dali affidavit of support e samo I-134 formata (2 lista) koja treba da se popolni od strana na licnosta koja garantira za mene ili plus uste nesto? Dali istata treba da bide zaverena na notar tamu, dali dopolnitelno treba da mi pratat nivni Izvod od banka I potvrdi za vrabotuvanje, plateni danoci ? Sto se treba da mi prati liceto koe garantira za mene?

Za site koi ocekuvaat intervju za Avgust, oficijalen mail za zakazano intervju ke dobieme za 7-10 dena

Odakle ti ova informacija? Jeli to zvanično?
Ja sam slao mailove u ambasadu i KCC i još mi ništa nisu javili! Planirao sam ovih dana i da zovem Kentacky, a ako je zvanična potvrda iz ambasade ili KCC-a onda bih još čekao!

dulei86 01.07.2015 20:24

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ggtron (Poruka 55466)

Uverenja ti vaze 6 meseci, tako damozes slobodno da vadis vec sad.

ggtron 01.07.2015 20:39

Citat:

Prvobitno poslao korisnik sile2302 (Poruka 55474)
Odakle ti ova informacija? Jeli to zvanično?
Ja sam slao mailove u ambasadu i KCC i još mi ništa nisu javili! Planirao sam ovih dana i da zovem Kentacky, a ako je zvanična potvrda iz ambasade ili KCC-a onda bih još čekao!

Ja bih rekao da nije zvanicno, jer oni licno nisu nista nigde objavili, ali javlja se dosta korisnika na stranim forumima i svi su dobili istu informaciju od KCC-a.
Ostaje nam samo da cekamo...

Veselka 02.07.2015 07:15

Imav nekoi promeni vo DS-260 formata I barav od Kentaky da mi ja otklucat. Dobiv od niv mail deka veke intervjuto mi e zakazano za 20 Avgust I deka oficijalen mail za toa ke dobijam vo rok od 7-10 dena .

Stojne 02.07.2015 09:03

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Veselka (Poruka 55472)

Veselka jas kolku shto znam osven I-134 formata koja se popolnuva od garantot, istiot treba da prikaze dopolnitelni dokumenti, kako plateni danoci,izvod od banka i slichno. Ne sum ni jas 100% sigurna (zatoa shto i jas sum od izvlechenite ovaa godina, DV2016), no toa go sfativ od nekoi prethodni komentari ovde.

Pozdrav.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 02:43.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.