ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Dv-2019 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1879)

svetlana33 16.05.2018 13:44

Citat:

Prvobitno poslao korisnik uran (Poruka 72104)
vidim.

Meni je zvucalo u prvi mah cudno jer ja sam razumeo da oni traze 50000 DOBITNIKA, a da se onda njihova pratnja ne racuna. Nekako to mi je bilo logicno.

Kad onda bolje razmislim to sto igrate sa suprugom ne doprinosi vecoj sansi...

Ako odaberete možete da igrate sa suprugom, svakako su tada vaše šanse duplo veće nego kod samaca, tako što imate pravo na 2 zasebne prijave za svakog supružnika. :)

svetlana33 16.05.2018 14:11

izvinite lapsus,da netko pogrešno ne shvati - po jedna prijava po supružniku, tj ukupno 2 prijave po porodici.

uran 16.05.2018 14:24

Citat:

Prvobitno poslao korisnik svetlana33 (Poruka 72108)
izvinite lapsus,da netko pogrešno ne shvati - po jedna prijava po supružniku, tj ukupno 2 prijave po porodici.

da da razumeo sam, ali moj rezon je sledeci.

Pretpostavimo da ima dosta mladih ljudi koji ce aplicirati sami. Ali zato ima dosta parova, a ima i onih koji imaju jos i decu i to sigurno premasuje broj samaca. Tako da pojacanje koje vam donosi supruznik u smislu dupliranja sanse na kraju biva ofsetovano od strane drugi parova, dece... koji kao sto smo videli nemilice trose kvotu.

Npr. ajde recimo da u Srbiji dele 10 GC, a ja sam bas broj 10. Ako su ispred mene sve samci ja cu doci na red, ali ako sam broj 2 a ispred mene su muz iz ena sa 8 dece, bye bye GC. Tako sam razumeo da kazete ?

uran 16.05.2018 14:38

Neki ljudi su mi se obratili sa pitanjima na pp, pa evo da im odgovorim posto nije nista tajna, a neka bude korisno i drugima bas kao sto su i meni drugi koristili.

Ja sam prvi put cuo za DV tamo negde 2000, ali nisam ga igrao. Tada je to islo nesto preko agencija i u srusenoj drzavi meni je to sve zvucalo kao neki scam.

Zatim 12.03.2003. negde oko 13 casova ja sam cvrsto resio da odem iz Srbije i da se vise ne vracam cak ni kao turista i na zalost danas sam video da sam doneo pravu odluku. Kazem na zalost jer mi je ipak zao zemlje i ljudi koji se pate u njoj, ali sta da se radi...

Zivim u jednoj zapadnoj EU zemlji gde sam odavno drzavljanin i imam sve papire. Sredjujuci papire i razvojem interneta malo sam proucavao i sanse za odlazak u Ameriku. Znaci da imigriram iz imigracije :==D:

I bas tamo negde 2009 cuo sam da je jedan moj drug otisao u Ameriku i kad sam pitao kako, on kaze dobio je na DV. I ja sam 2010 resio da probam srecu, ali sam zaboravio rok za prijavu. Tako prvi put sam igrao 2011 ali potpuno opusteno jer sam bio zadovoljan zvivotom i hteo sam da probam nesto novo.

Mislim da sam propustio jos jednom lutriju tako da nekih 5-6 puta sam igrao. A sad u aprilu dobio sam jednu Americku stipendiju za strucno usavrsavanje, ali sam ipak cekao da vidim DV2019 i sad posto nisam izabran idem da izvadim vizu. GC je strasna stvar, ali lutrija je lutrija.

svetlana33 16.05.2018 14:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik uran (Poruka 72109)
da da razumeo sam, ali moj rezon je sledeci
Npr. ajde recimo da u Srbiji dele 10 GC, a ja sam bas broj 10. Ako su ispred mene sve samci ja cu doci na red, ali ako sam broj 2 a ispred mene su muz iz ena sa 8 dece, bye bye GC. Tako sam razumeo da kazete ?

Upravo kako ste napisali, s tim da je suviše nategnuto da će biti takav slučaj, ali niti slučaj tolikih samaca, jer se parovi više odlučuju za odlazak. Al shvatam to ste namerno dali kao primer..Prevideli ste i mogućnost kada samac aplicira, ali do intervjua još ubaci i verenicu/ka, koja do tada postane suprug/a :==D:
Ako je nekome uteha ja sam single entry bez dodataka..dakle uvek za nekog od nas postoje -uslovno rečeno- za "zeru" slabiji izgledi..:kisa:

mydream 16.05.2018 15:03

Prvi put ucestvujem u lutriji i X2 HAS NOT BEEN SELECTED

MilicaBB 16.05.2018 15:19

Moj case number je oko 30 hiljada i nesto.. kolike su mi sanse da to bude okej? :)

ikac89 16.05.2018 15:45

Citat:

Prvobitno poslao korisnik uran (Poruka 72109)

Da, ali ne dobiju svi izvučeni vizu. Neko odustane odmah i ne pošalje uopšte DS260 obrazac, neko ne dođe na intervju, nekog odbiju itd.

uran 16.05.2018 15:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ikac89 (Poruka 72114)
Da, ali ne dobiju svi izvučeni vizu. Neko odustane odmah i ne pošalje uopšte DS260 obrazac, neko ne dođe na intervju, nekog odbiju itd.

neko mozda i ne proveri. Ja sam cini mi se 2013 tek na jesen setio da prekontrolisem broj i da sam bio izvucen prosao bi mi bio voz za prvu kovertu.

svetlana33 16.05.2018 15:55

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MilicaBB (Poruka 72113)
Moj case number je oko 30 hiljada i nesto.. kolike su mi sanse da to bude okej? :)

Šanse uvek postoje..ovisi o mnogo parametara kako će stvari da krenu i rešavaju se za 2019 godinu..možete pratiti na ovom forumu kako je to sa DV2018 slučajevima, kod njih je ove godine malko zapelo :confused: ali ništa ne mora da znači čak i ako ove godine ne stignu do vašeg broja, nikako ne mora da bude isto i dogodine...
Zapravo gledano unatrag više je bilo godina kada su svi stigli nego ovih kada nisu..
Nažalost to se uvek zna tek pred sami kraj, i nezahvalno je išta predviđati..:no::dedica1:.
Puno sreće, i samo polako opušteno :1072::srbinprv:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 02:12.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.