ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Dv-2019 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1879)

svetlana33 16.05.2018 16:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mydream (Poruka 72112)
Prvi put ucestvujem u lutriji i X2 HAS NOT BEEN SELECTED

Dobrodošli na forum mydream..:beer:..Svi smo ovde u sličnom "sosu" , ali je utoliko lepše podeliti i radost i malo razočaranja...pola-pola...:;D:
ovo je tek početak velike avanture i videćemo kakve nam je karte kroz godine izabrala sudbina
..Neka vam se "dream" što pre i ostvari :bravo:

uran 16.05.2018 16:08

razvoj interneta cini prijavu sve laksom i laksom, ja sam prvi put 2011 bio prilicno namucen kropovanjem slike.

Pretostavljam da ce to doprineti da se sve vise i vise ljudi pocne prijavljivati, a to sigurno nije dobro za aspirante.

Andrew Wiggins 16.05.2018 17:05

Has not been selected nazalost, treca prijava :smrc:

Nesto nerealno malo dobitnika se javlja na forum ove godine. 4oro ako se ne varam. Bilo je mozda malo vise nakon jednog dana prosle godine ali nesto mi nelogicno. Trebalo bi da se javilo 10-20 do sad.

krempita 16.05.2018 17:16

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Andrew Wiggins (Poruka 72119)
Has not been selected nazalost, treca prijava :smrc:

Nesto nerealno malo dobitnika se javlja na forum ove godine. 4oro ako se ne varam. Bilo je mozda malo vise nakon jednog dana prosle godine ali nesto mi nelogicno. Trebalo bi da se javilo 10-20 do sad.

To sam i ja rekla još pre par postova unazad. Gde su ti ljudi uopšte, da li je moguće da je tako malo izvučenih?!
Možda se stide da sa nama podele radosnu vest

Andrew Wiggins 16.05.2018 17:28

^
nije stid sigurno u pitanju :==D:
Nesto mi se vrzma po glavi da nisu za nas smanjili dosta broj izvucenih ove godine.
Tipa sa 350 na 150.

svetlana33 16.05.2018 17:54

Citat:

Prvobitno poslao korisnik uran (Poruka 72118)
razvoj interneta cini prijavu sve laksom i laksom, ja sam prvi put 2011 bio prilicno namucen kropovanjem slike.
Pretostavljam da ce to doprineti da se sve vise i vise ljudi pocne prijavljivati

To je itekako moguće ..pojednostavljen postupak apliciranja svakako utiče...
ono što mene konkretno čudi jest da nema nitko da je izvučen iz Makedonije,
uvek je odatle bilo bar nekoliko forumaša? :no:
A kako sam pročitala, ako ne grešim, stalno raste broj prijava..što bi trebalo da rezultiše i većim kvotama po državi.
Ja lično sam uverenja, koje uopšte ne mora da bude tačno, da većina prijavljenih aplicira iz USA, pa verovatno prate neke druge forume, ili ih i ne trebaju..ne znam zaista :blink:

igor79 16.05.2018 18:05

I peti put Has not been selected :no: Igramo se na jesen ponovo... Mozda bas 6 prijava bude srecna :obrva:

marenko 16.05.2018 18:14

Znaci to je problem, prijavio sam se 07.10. , a nisam drugi put. Ne mogu da verujem.

JelenaTeodora 16.05.2018 18:21

has not been selected

Provjerila danas i nisam izvucena. Da li je moguce da me u medjuvremenu izvuku i da li da nastavim da pokusavam sa provjerom ili je to to? :smrc:

milancelic88 16.05.2018 18:42

Has not been selected...Prvo izvlacenje... Idemo dalje, pokusavamo i sledece godine :) Puno srece svima koji jos nisu proverili :)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 14:29.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.