![]() |
I ja sam bio ubijeđen da će biti na 31xxx i više, ali eto nije. Ofula me za hiljadu :/
|
Iskreno bas sam se razocarao, nadam sam se 32xxx ali ovoga puta jako malo pomak, prosle godine je za april bio 30700, jako lose vesti za nas koji smo visok CN :(
|
....
uhhhh pa zasto je ovako mali pomak, zastooo? samo da molimo boga da bude curent.
|
2008 23500
2009 24900 2010 29250 2011 27800 2012 40000 2013 27500 2014 30700 2015 30300 Samo 2014 nije bio CURRENT na kraju! A hajde znaj kakvi su im planovi za ovu godinu! Ja sam i dalje optimista da ćemo svi da prođemo, pogotovo što nas je ukupno 45 000, mada me već pomalo hvata nervoza! |
Kao na iglama sam cekala cut off za maj! Nas broj je konacno stigao na red. I meni se cini da je jako mali pomak. Ali verujem da ce svi stici na red. Drzimo fige za sve nas.
|
Citat:
|
Zdravo svima,prvo zelim svima srecu koji su se prijavili u oktobru 2014-te i cekaju ove godine prvu kovertu. Ja takodje cekam maj mesec, ali me zanima ovo u vezi Visa Bulletin-a, mozda cu da postavim vec postavljeno pitanje - ali u cemu je stvar sa tim VB i Currentima, sta to sve znaci i kakve su to informacije? Mislim, citao sam malo ovdepo forumu, ali jos uvek ne shavatam ,pa ako je neko ljubazan da objasni u par recenica, bio bih veoma zahvalan.Poz svimai sretno:beer:
|
Citat:
Kada te izvuku u maju iščitaćeš ti ovu temu od prvog posta, pa ćeš onda sve znati :grin:, ali evo ovako ukratko. Kad te izvuku u mjesecu maju, svi dobitnici dobijaju koji su redni broj i na osnovu tog rednog broja znaš otprilike kad ćeš ići na razgovor za vizu. To jest, VB svaki mjesec izbacuje brojeve koji će imati razgovor za vizu, izbacuje te redne brojeve i kad vidiš da je tvoj redni broj znaš datum svog intervju-a. Otprilike VB za mjesec oktobar izbaci brojeve do 9000, i svi koji imaju broj u okviru 9000 očekuj mail s tačnim datum intervju-a. Poslije VB za oktobar koji je najveći, svi naredni VB su manji i kreću se za Europu od nekoliko stotina do 3-4 hiljade. Pa otprilike ide VB za oktobar 9000, za novembar 12000, za decembar 15000, januar 16000 itd. Na lutriji pojedini dobitnicu dobiju serijske brojeve 45-50 000 i čekaju kad će doći na red. Oni su negdje na kraju oko augusta dok dođe VB do njih. Ali zna se desiti da nekad ne dođe do njih i da se VB završi na recimo 40 000 i svi koji imaju veći broj, iako su izvučeni na lutriji ne završe proceduru i ne dobiju Green Card (tako je bilo prošle godine). Eh Current ti znači otprilike ovako. Za recimo 2016. godinu izvuku 40 000 potencijalnih dobitnika. VB u maju bude oko 30 000 i onda u VB za jun objave stanje current to znači da će svi preostali dobitnici sigurno doći na red, ali trebaju da kontaktiraju ambasadu da se dogovore za termin intervju-a. To bi bilo to otprilike. |
@maki90
@maki90,
hvala ti puno na objasnjenju,shvatio sam sad o cemu se radi.Ja sam se prijavio sa zenom i decom pocetkom oktobra 2014-te, nadam se da ce biti nesto od toga. Verujem da cu sada pazljivije da pratim VB, u svakom slucaju veliko hvala :). Kao sto sam vec pomenuo - sretno svima koji su se prijavili!!!! pozzz |
imaš ovdje na forumu iskustva drugih kako to sve funkcioniše pa možeš pročitati i dosta informacija pokupiti na osnovu toga pa ćeš imati još jasniju sliku.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 19:26. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.