![]() |
Bi sakal da gi prasam site sto bea na intervju. Dali e potrebno pokraj izvodot na rodenite da se nosi i DRZAVJANSTVO ?
Na oficialniot sajt ne pisuva nisto za toa, no sepak da si prasam. Pa dokolku slucajno go pobaraat da go imam Ve molam dokolku nekoj znae da mi odgobori !!!!!! |
Citat:
|
Current ????
Društvo, bez obzira ,što sam par puta pitao ni SADA MI NIJE JASNO: šta uraditi ako objave CURRENT !? Zna li neko uopšte TAČAN ODGOVOR, na osnovu ličnog iskustva !! Ili ,svi:no: samo nešto nagađaju .!!!
|
To je i mene zanimalo, posto ako uopste i dodjemo na red to ce biti u septembru u statusu "Current" ako do njega uopste i dodje, obzirom koliko je izvucenih ove godine za EU region. Ono sto sam procitao na stranim forumima i verujem da je tako je da i u statusu "Current" procedura ostaje ista kao i do sada, znaci cekas da ti se promeni status na njihovoj zvanicnoj stranici, tj. dobijes email od KCC-a da ti je promenjen status, ukucas konfirmacioni broj i dobijes ili datum intervjua sa daljim instrukcijama ili pismo sadrzine zao nam je vise srece drugi put :( Iskreno se nadam na niko od nas nece dobiti ovo drugo :)
|
Currently status u visa bulletin-u znaci da ima dovoljno slotova za sve preostale korisnike bar po proceni KCC-a, sad svako nek protumaci sta slobodna procena moze da znaci :). Svi mi sa visokim brojevima cekamo promenu statusa, a pretpostavljam bar je logicno da zakazivanje ide po rank(CN) brojevima redno.Posto je ova godina drugacija verovatno ce nam najbitnija informacija biti ona od 1.5 tj koliko je pobednika izvuceno, ako bude 125000 u prvoj turi mislim da ce nam biti bar malo lakse :)
|
Citat:
Noki ti blagodaram za brziot odgovor !!! Inaku i nie ke nosime drzavjanstvo za sekoj slucaj pozz |
Imam jedno konkretno pitanje.
Žena mi je izvučena za green card i zajedno ćemo ići na intervju. Ja treba da popunim obrazac DS-230 i tu me zanima šta da popunim pod tačkom 34. Previous Military Service (Yes or No) Služio sam civilnu vojsku 2008 godine, a sada je vojna obaveza u Srbiji ukinuta i znam da na razgovoru ne traže nikakve potvrde iz vojske. Da zaokružim Yes ili No ? (Ako zaokružim Yes onda treba da se popune neka polja o rodu vojske, ranku koja ne postoje kad se služi civilno :) ) P.S. Kako da ubacim onaj "potpis" sa hronološki poredanim datumima kad se šta dešavalo. Kad je zakazan intervju, kad je bio lekarski..i sl. |
Dobro pitanje...ja sam isto razmisljala sta da stavim za svog supruga, koji je isto tako sluzio civilnu vojsku ali u BiH (Yes or No) ako budemo izvuceni :grin:
Znam da je prerano da o tome razmisljam, ali sta cu, ne mogu protiv sebe... |
Za civilno sluzenje 34. Yes
Branch: civilian service Rank/Position: N/A Dates of Service: od datum -/to datum Military Speciality: N/A Tako sam ja stavio a i jos neki koji su vec zavrsili intervju.Poz |
E super, hvala puno na info. Ma ovaj forum je zakon :bravo:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:39. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.