ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Ds-260 dv-2015 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1421)

mikiSA 19.05.2014 20:56

Ponesi zdravstvenu knjizicu ako imas u njoj upisano koje si vakcine primao/la. Ja sam nosila crvenu knjizicu iz doba Yuge, i doktorica je sve fino prepisala iz nje. Ne znam hoce li ti dati karton, ali mozes traziti da dobijes kopiju kartona zdravstvenog.
Citat:

Prvobitno poslao korisnik ZelenasZemun (Poruka 46229)
Ljudi Srecno :)

Imam samo jedno pitanje. Video sam u pdf DS 260 formularu da postoji pitanje u delu
Security and Background: Medical and Health Information

"Do you have documentation to establish that you have recived vaccinations in accordance with U.S. low?"

Da li se to odnosi na lekarski pregled koji tek treba da obavim na "njihovoj" klinici u Srbiji, pa dobijam tu dokumentaciju ako prodjem ili treba da uzmem nekakvu dokumentaciju iz lokalnog Doma Zdravlja u kom sam prijavljen? Da li na taj lekarski pregled treba da ponesem zdravstvenu knjizicu, karton...?

vucko450 19.05.2014 22:27

Jel neko od vas popunio do kraja podatke za jednu osobu i na kraju udario e sign potpis i sta se desava posle toga.
Posto imam jos tri clana porodice za koje stoji NOT STARTED

voja82 19.05.2014 22:53

Citat:

Prvobitno poslao korisnik vucko450 (Poruka 46237)
Jel neko od vas popunio do kraja podatke za jednu osobu i na kraju udario e sign potpis i sta se desava posle toga.
Posto imam jos tri clana porodice za koje stoji NOT STARTED

Popunis za jednog clana porodice(ako hoces odma posaljes, a pre toga proveri), vratis se na pocetak, i onda kod sledeceg clana porodice klikni na to not startes i kreni da popunjavas sve ponovo:)

NS2015 19.05.2014 23:30

Citat:

Prvobitno poslao korisnik voja82 (Poruka 46234)
Permanent adress? MIslis na adresu boravka u USA?

Da. Vidim da treba da se navodi i osoba kod koje ides

drmiki83 20.05.2014 09:12

Nejasno pitanje u sekciji pod razno 1

Može pomoć oko ovog pitanja?
"Do you seek to enter the United States for purpose of
performing skilled or unskilled labor but have not yet been
certified by the Secretary of Labor?"
Da li tu odgovoriti sa da, pošto ćemo obavljati poslove u Americi?

vucko450 20.05.2014 09:41

Da li planiras da radis neki tezak majstorki posao a ili ne majstorski a da nisi dobio sertifikat od ministarstva za rad (americkog).
Ne treba sa DA jer to znaci da ides tamo npr da varis neke mostove a da nisi obucen za to.

Spouse nikako ne bi trebalo da bude da je to neciji muz, a kad popunjavam deo za zensku osobu pise tamo "Your Spouse"
Kako ste vi to shvatili i popunili?

IgorMAD 20.05.2014 09:55

Spouse znaci supruznik. Ne odredjuje rod supruznika.

vucko450 20.05.2014 10:35

Citat:

Prvobitno poslao korisnik IgorMAD (Poruka 46250)
Spouse znaci supruznik. Ne odredjuje rod supruznika.

Hvala puno na odgovoru. Sad mi samo ostaje jos da nadjem nacin kako da objasnim amerima kako se vanredno zavrsava cetvorogodisnja skola za jednu skolsku

bmilos 20.05.2014 12:29

Citat:

Prvobitno poslao korisnik vucko450 (Poruka 46249)
Da li planiras da radis neki tezak majstorki posao a ili ne majstorski a da nisi dobio sertifikat od ministarstva za rad (americkog).
Ne treba sa DA jer to znaci da ides tamo npr da varis neke mostove a da nisi obucen za to.

Spouse nikako ne bi trebalo da bude da je to neciji muz, a kad popunjavam deo za zensku osobu pise tamo "Your Spouse"
Kako ste vi to shvatili i popunili?

Spouse je koliko ja znam "bračni drug". Znači i muško i žensko...

Edit: sad videh da je već odgovoreno. Pardon

elefteros 20.05.2014 12:50

Ala ćemo sada da tripujemo jedni druge sa pitanjima i odgovorima :)

Što se tiče obrazovanja, ono što je pisalo "second" - ja sam na internetu pronašao da se odnosi na svaku vrstu školovanja nakon osnovne škole. Što znači da ste trebali samo da upišete od srednje pa na ovamo šta imate završeno. Fakultet, master, doktorske.

ako je neko i dalje na fakultetu, to je trebao da unese u onoj stranici pre unosa podataka o školovanju - stranica koja se odnosi na zaposlenje. Imalo je da se izabere više stvari, a među njima je i student.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:31.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.