Hvala na odg, a npr dokumenta,posto jos nzm u kom vremenskom roku cu morati da ih promenim da li je to problem ako se promeni broj pasosa?
|
I jos jedno pitanjce?u opciju status stavljam single?
|
SEEUSAIC |
07.10.2016 23:01 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Drajm
(Poruka 63890)
Hvala na odg, a npr dokumenta,posto jos nzm u kom vremenskom roku cu morati da ih promenim da li je to problem ako se promeni broj pasosa?
|
Na šta konkretno mislite? Šta znaci "nzm"? Zašto bi bio problem da se promeni pasoš, pasoš nije ni potreban za prijavljivanje?
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Drajm
(Poruka 63891)
I jos jedno pitanjce?u opciju status stavljam single?
|
Vi najbolje znate koji vam je bračni status.
Sup.Mod.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik PipoMkd
(Poruka 63548)
Po iskustvata spodeleni na forumov, i jas se resiv za slednava postapka.
Prakjanje na ds-formularot single, so cel intervjuto da mi bide sto pobrzo. Vo megjuvreme, napraviv registracija so devojkata so koja zaedno sme vekje 3 godini.(vo maticno so nas bea samo roditelite i brat/sestra) Sega cekam datum za intervju pa da go otklucam ds-to i da ja vmetnam i soprugata.
Prasanjeto mi e, da ne mi napravat problem, zosto ds-to ne sum go otklucil porano, dodeka mi e vo Kentaki? Zosto stapiv vo brak kraj na juli, a ds-to mi e prateno kraj na maj?
Normalno za dokazuvanje na vrskata nema da bide nikakov problem (ziveeme zaedno povekje od godina, imame kupeno kola zaednicka itn)
Dali stanuvam paranoicen kako pominuva vremeto i sam si gi kompliciram rabotite ne znam ama moram da si prasam
|
I jas seushte se mislam za ovoj poteg, ama ti ne bi trebalo da imas problem poshto ste zaedno podolgo vreme.
Ako smeam da prasham shto planirash da nosish kako dokaz za vrskata?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik wayne89
(Poruka 63939)
I jas seushte se mislam za ovoj poteg, ama ti ne bi trebalo da imas problem poshto ste zaedno podolgo vreme.
Ako smeam da prasham shto planirash da nosish kako dokaz za vrskata?
|
Planiram sliki od razlicni periodi(letuvanje, zimuvanje, svadbi, mekici, krstevki, sekojdnevni slikici). Bevme zaedno na rabota vo Germanija, pa dogovorite od kompanijata ke gi prilozam. Karticki/cestitki za rodenden, nova godina, godisnina i slicno...Dogovor za kola, kupena vo brak.
Na fb imame milion chek-in, poraki na mob, na viber itn...e sea ne znam tocno kako toa bi im go prilozil toa poso mobilen ne smee da se nosi ama mislam deka ke projdeme samo so sliki, poso dovolno dolgo sme zaedno :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik PipoMkd
(Poruka 63951)
Planiram sliki od razlicni periodi(letuvanje, zimuvanje, svadbi, mekici, krstevki, sekojdnevni slikici). Bevme zaedno na rabota vo Germanija, pa dogovorite od kompanijata ke gi prilozam. Karticki/cestitki za rodenden, nova godina, godisnina i slicno...Dogovor za kola, kupena vo brak.
Na fb imame milion chek-in, poraki na mob, na viber itn...e sea ne znam tocno kako toa bi im go prilozil toa poso mobilen ne smee da se nosi ama mislam deka ke projdeme samo so sliki, poso dovolno dolgo sme zaedno :)
|
Ti si so polna kapa :)
Da toa sakav da te prasham, dali moze da se prikazat pechatena forma na viber, skype, sms i slichni razgovori ili mora direktno od mobilen?
|
Pozdrav,
Da li neko ima informaciju kakva je procedura za bracnog parnera nakon intervjua i dobijanja vize. Ja nisam bio u vezi i nisam ni sada, ali bih hteo da pomognem drugarici koja je zavrsila fakultet,radi za minimalac i htela bi da ode.
Hvala unapred za neku informaciju o tome jer nisam uspeo da nadjem bilo sta na netu niti iz necijeg iskustva.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik bojan.m
(Poruka 65278)
Pozdrav,
Da li neko ima informaciju kakva je procedura za bracnog parnera nakon intervjua i dobijanja vize. Ja nisam bio u vezi i nisam ni sada, ali bih hteo da pomognem drugarici koja je zavrsila fakultet,radi za minimalac i htela bi da ode.
Hvala unapred za neku informaciju o tome jer nisam uspeo da nadjem bilo sta na netu niti iz necijeg iskustva.
|
Mozda ti ova tema pomogne: http://www.zelenalutrija.com/forum/s...ead.php?t=1532
|
Pozdrav
Ja sam takodje bila single pre izvlacenja,ali smo decko i ja itekako planirali da se vencamo i jesmo 12.Maja :grin: Svu dokumentaciju sam morala da promenim Pasos,Lk,adresu pa sam i njega dodala na Ds obrazac i poslala :grin: Samo sto sam prilikom promene morala da upload vencani list kao dokaz o promeni :grin: I mislim da ce sve biti u najboljem redu. :1072:
|
Savet za promenu bracnog statusa
Pozdrav ljudi!!
Kao sto sam i ranije napisao izvucen sam na lutriji sa rednim brojem 17xxx a case sam poslao 19og juna kao single.
Citanjem foruma i vodeci se iskustvom prethodnih clanova odlucio sam se da bracni status promijenim nakon zakazanog intervjua.
Ono sto sam primjetio da su redni brojevi priblizno ovom mom primali mailove od novembra do marta, a od dobijenog maila imam 1 ili najvise 2 mjeseca da sve zavrsim ja sam odlucio da napravim veselje u novembru...
Zapravo sve to me je natjeralo da tako napravim jer otac bez razgovora sa mnom je zakazao veselje za novembar sa zvanicama od 400 ljudi..
Ono sto me zanima jeste da li moze doci do neke frke na intervju ako naprvim veselje u novembar(dakle samo veselje bez maticara i potpisa, sve to fotografisem i nosim kao dokaz).. a na
primer dobijem mail u januar i u tom mjesecu podjem sa kumovima da se formalno potpisem u opstinu i u ambasadi im kazem da se tada desilo jer u suprotnom ako se ranije vjencam(legalno sa potpisom u novembar) bih morao otkljucati slucaj sto bi produzilo mail za intervju ?
Ima li ko kako misljenje da mi olaksa sve ovo :)
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:27. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.