- -
DS 260-greska
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1839)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ladyjelena994
(Poruka 67979)
Zdravo svim,izvucena sam ove godine. DS sam popunijla 17.05.2017 nijedan povratni e-mail nisam dobila vec dva meseca,da li postoji mogucnost da sam pogresila e-mail adresu tokom popunjavanja? Hvala puno
|
Pozdrav vama :1072: Nista niste pogresili,jer e-mailovi jos uvek nisu nikome poslati za intervju :) Trebalo bi sredinom ili krajem Avgusta meseca da stignu prvi pozivi za intervjue :) a ako ste nesto pogresili na DS 260 obrazcu,posaljite email u KCC i otkljucace vam,meni je bio otkljucan u toku 4 radna dana otkad sam im napisala da mi otkljucaju zbog nenamerne greskice koju sam imala na obrazcu.
Veliki Pozdrav :1072:
|
Zdravo svima ))) imam jedno pitanje..upravo sam poslala popunjenu aplikaciju ds 260..i dobila potvrdu da je poslata..i sad nesto predgledam ponovo i ponovo..i vidim jednu malu gresku..pise da mi roditelji zive na LAOSU, nekako mi je mis u biranju drzava skliznuo ..svi ostali podaci su tacni, adresa, region..ali drzava nije...jel mislite da treba da saljem u Kentaki molbu za otkljucavanje ili mogu na razgovoru da dokumentujem adresu gde zive? hvala unapred na odgovoru )))
|
BetterFuture |
02.09.2017 22:44 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik kimi5
(Poruka 68292)
Zdravo svima ))) imam jedno pitanje..upravo sam poslala popunjenu aplikaciju ds 260..i dobila potvrdu da je poslata..i sad nesto predgledam ponovo i ponovo..i vidim jednu malu gresku..pise da mi roditelji zive na LAOSU, nekako mi je mis u biranju drzava skliznuo ..svi ostali podaci su tacni, adresa, region..ali drzava nije...jel mislite da treba da saljem u Kentaki molbu za otkljucavanje ili mogu na razgovoru da dokumentujem adresu gde zive? hvala unapred na odgovoru )))
|
Da, ja smatram da treba. Objasnite u emailu o cemu se radi i moguce da ce oni sami izmeniti taj podatak. I da Vam otkljucaju da Vi sami izmenite, nista necete izgubiti time jer ste tek poslali obrazac.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture
(Poruka 68293)
Da, ja smatram da treba. Objasnite u emailu o cemu se radi i moguce da ce oni sami izmeniti taj podatak. I da Vam otkljucaju da Vi sami izmenite, nista necete izgubiti time jer ste tek poslali obrazac.
|
Hvala na savetu, u pravu si..bolje da ne rizikujem..saljem mail sa objasnjenjem..samo jes jedno glupo pitanje..adresa je KCCDV@state.gov ? Hvala jos jednom )))))
|
BetterFuture |
02.09.2017 23:10 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik kimi5
(Poruka 68294)
Hvala na savetu, u pravu si..bolje da ne rizikujem..saljem mail sa objasnjenjem..samo jes jedno glupo pitanje..adresa je KCCDV@state.gov ? Hvala jos jednom )))))
|
Da, tako je. Nema na cemu. Sada Vi budite ljubazni, pa nam napisite Vas CN (sa xxx umesto poslednje tri cifre) i tacan datum slanja DS-260 (2.sept?), da bi Vas uvrstili u tabelu izvucenih, koju mozete otvoriti preko linka u mom potpisu. Hvala!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture
(Poruka 68295)
Da, tako je. Nema na cemu. Sada Vi budite ljubazni, pa nam napisite Vas CN (sa xxx umesto poslednje tri cifre) i tacan datum slanja DS-260 (2.sept?), da bi Vas uvrstili u tabelu izvucenih, koju mozete otvoriti preko linka u mom potpisu. Hvala!
|
Naravno, hvala Vama puno pomoci, moj CN je 2018EU00019xxx..iz Srbije sam..i poslala sam aplikaciju 2 sept. ))))
|
Napravio sam grešku u obrascu tj. nisam ja već rođaka. Kada mi je slala adresu greškom umesto Roseview Dr., napisala je Riverview Dr. Verovatno je autocorrect na telefonu promenio, a ona u brzini nije obratila pažnju i ja upisao pogrešnu adresu. Šta mislite, da li da šaljem mail da tražim da mi otključaju obrazac da ispravim ili da to uradim na intervjuu u ambasadi?
Rekao bih da to nije toliko bitno i da ne proveravaju, pošto sam čitao da su ljudi stavljali fiktivne adrese i adrese od nekih hotela i sl. i koliko me sećanje služi, niko nije imao problema zbog toga.
|
To je za mene manja greška ispravljiva na intervjuu, ali ima onih kojima je svaka greška velika, u tom slučaju može se i ranije reagovati.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ikac89
(Poruka 68500)
Napravio sam grešku u obrascu tj. nisam ja već rođaka. Kada mi je slala adresu greškom umesto Roseview Dr., napisala je Riverview Dr. Verovatno je autocorrect na telefonu promenio, a ona u brzini nije obratila pažnju i ja upisao pogrešnu adresu. Šta mislite, da li da šaljem mail da tražim da mi otključaju obrazac da ispravim ili da to uradim na intervjuu u ambasadi?
Rekao bih da to nije toliko bitno i da ne proveravaju, pošto sam čitao da su ljudi stavljali fiktivne adrese i adrese od nekih hotela i sl. i koliko me sećanje služi, niko nije imao problema zbog toga.
|
Pozdrav :) Moj vam je savet da sacekate da vam zakazu intervju,pa onda da kontaktirate Ambasadu da ne bi otkljucavali obrazac,i prolongirali intervju ako budu neke provere ponovne pri otkljucavanju. Nadam se da sam pomogla,pozdrav vama :1072:
|
slucajni_prolaznik |
26.09.2017 02:17 |
Meni su rekli da mogu da vide sta sam menjao, pa sam sve sto sam zeleo promenio tek pred intervju kada sam ubacivao suprugu. Opustetno ljudi, vec ste dobili tu vizu, samo ima par sitnica (kriminal, zarazne bolesti, lazni brak) zbog kojih bi stvari mogle da se zakomplikuju. Ovo su sve uobicajene greske i nigde nisam cuo da vode diskvalifikaciji. Imate i racunar u cekaonici na samom intervjuu gde mozete da ispravite podatke, a adresu (novu ili staru) na koju idete cete svaki put davati pri svakom ulasku u US.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:23. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.