- -
Visa Bulletin
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik sile2302
(Poruka 54512)
Evropa: 35 700 :(
Pravo razocarenje! Ovo mislim da niko nije ocekivao!
|
Taman sam legao da spavam i reko ajde da pogledam VB i nisam mogao da verujem sta sam video... mislim da je ovo kraj nadanja za sve nas sa visokim CN...zeleo bi da nikada nisam ni bio izvucen...
|
Sluzbenik je bio u pravu... Gotovo je. Jedan veliki samar,eto to smo dobili...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sanya
(Poruka 54515)
Sluzbenik je bio u pravu... Gotovo je. Jedan veliki samar,eto to smo dobili...
|
Nemam reci, dv2014 i dv2015 su totalni promasaj, ne razumem zasto su to uradili da izvuku toliko dobitnika....ipak ostalo je jos 2vb, mada mislim da se nece nesto preterano pomeriti, mislim da ce biti kao i prosle godine 40xxx zadnji vb...:no::no:
|
sile2302 |
12.05.2015 06:13 |
Sad sve statistike i procjene padaju u vodu.
Mislim da ni oni ne znaju do kojeg broja će da idu. Mogu povećati za +1000, a mogu i za +5000 ili current sve je u igri, tako da sigurno ne treba da gubimo nadu, imamo još dva kruga izvlačenja i ima šanse.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik sile2302
(Poruka 54524)
Sad sve statistike i procjene padaju u vodu.
Mislim da ni oni ne znaju do kojeg broja će da idu. Mogu povećati za +1000, a mogu i za +5000 ili current sve je u igri, tako da sigurno ne treba da gubimo nadu, imamo još dva kruga izvlačenja i ima šanse.
|
Znam da ne treba gubiti nadu Sile, ali moja procena je da ce DV2015 da zavrsi isto kao i DV2014 mozda jos i gore nazalost.
|
S obzirom da su ove godine izvukli kako rekoše samo 84000 (valjda zbog Nepala) pa je se nadati da ce sledeci mozda biti current...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Cunami
(Poruka 54526)
S obzirom da su ove godine izvukli kako rekoše samo 84000 (valjda zbog Nepala) pa je se nadati da ce sledeci mozda biti current...
|
To su uradili pouceni time sto su za DV2014 mnogo ljudi zajebali, a tako ce da urade i za DV2015....DV2016 ce da bude CURRENT mozda 4 meseca kao sto je bilo i 2012 kad su izbacili CURRENT za zadnja 4 meseca. Cela organizacija je lutrije je meni mnogo glupa. Ja bih uveo placanje da se uopste prijavis na lutriju, pa bi tada igrali samo oni koji zaista zele da emigriraju i koji uopste imaju para da odu, ovako se prijavljuje ko stigne, ne razmisljajuci o nicemu.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Cunami
(Poruka 54526)
|
Cunami,jel mozes da pojasnis to sto si napisao? Kakve 84000? Nisam u toku.
Moje misljenje je da je za current skoro nemoguca situacija. Ali ajde, nadajmo se. Ja sam veciti optimista,ali ovo me je poljuljalo koliko je lose.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sanya
(Poruka 54528)
Cunami,jel mozes da pojasnis to sto si napisao? Kakve 84000? Nisam u toku.
Moje misljenje je da je za current skoro nemoguca situacija. Ali ajde, nadajmo se. Ja sam veciti optimista,ali ovo me je poljuljalo koliko je lose.
|
Cunami je mislio na DV2016, jer su za DV2016 izvukli svega 84.000 potencijalnih dobitnika.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik voja82
(Poruka 54529)
Cunami je mislio na DV2016, jer su za DV2016 izvukli svega 84.000 potencijalnih dobitnika.
|
Pa kada su dve godine zaredom zabrljali,red je da izvuku manje i da svi koji su izvuceni dodju na red!
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:25. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.