ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Interviews DV 2016 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1628)

mibim2016 02.02.2016 20:34

konacno

Odobrene useljenicke vize,pasosi u petak.
Detalji ovih dana,premoreni smo. Veliki pozdrav za sve forumase!

dezdej 02.02.2016 21:00

Da se i ja javim danas sam bio u ambasadi da donesem i dokument sto nam je falio i podigao sam pasose sa vizama u njima. Samo da kazem veliko hvala na ovaj forum pomogao nam je mnogo i da pozelim mnogo srece svima sto cekaju za intervju ovog meseca.

Nik524 03.02.2016 11:53

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dezdej (Poruka 59565)
Da se i ja javim danas sam bio u ambasadi da donesem i dokument sto nam je falio i podigao sam pasose sa vizama u njima. Samo da kazem veliko hvala na ovaj forum pomogao nam je mnogo i da pozelim mnogo srece svima sto cekaju za intervju ovog meseca.

Cestito dezdej, mnogu sreka i uspeh vo " noviot " zivot preku barata!
Pozdrav

BetterFuture 03.02.2016 12:34

Cestitam svima na dobijanju viza i molim vas da ne zaboravite na ovaj forum. Pisite iskustva iz nove sredine!

aleksandarvladana 03.02.2016 12:47

Tako je drugari , SREĆNO i pišite kad stignete , nemojte nas zaboraviti ..... dok mi čekamo izvlačenje :obrva:

novasam 03.02.2016 17:25

Drugari imam par pitanja za vas...
Planiramo da idemo u San Francisko, a nemamo nikog tamo da bi imali neku adresu da prilozimo na intervju, a imamo adresu za Chikago za intervju ako nas pitaju gde idemo i kod koga, kao i u DS obrascu. Da li je cemo imati neki problem pri intervju i ulasku u zemlju?

Mablica 03.02.2016 19:42

Pozdrav svima, mi danas prosli lekarski ali detetu nisu kompletirali kovertu ostala je kod njih, jer nije primila MMR vakcinu, na stranu to sto prilikom zakazivanja sam 2 puta pitao telefonom koje su sve vakcine potrebne, cak sam ovde i postovao da mi je zena doslovce rekla da nije u obavezi beba da primi mmr uzrasta do 2 god. A sad je u obavezi.... :wtf:

Sutra idemo sa tako nekompletnom dok. U ambasadu pa se javljam....

Mariquita 03.02.2016 21:37

Mablice, mmr se po zvaničnom kalendaru vakcinacije prima sa 12 meseci (sa odstupanjima, naravno, moje dete je primilo sa 16 ili 18 meseci). Koliko je staro vaše dete?

div011 03.02.2016 22:13

Pozeleneli

Pozdrav svima i hvala na svemu!
Napokon je sve zavrseno i sad mozemo malo da se opustimo. Pasosi krajem nedelje.....

Mablica 03.02.2016 22:25

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Mariquita (Poruka 59590)
Mablice, mmr se po zvaničnom kalendaru vakcinacije prima sa 12 meseci (sa odstupanjima, naravno, moje dete je primilo sa 16 ili 18 meseci). Koliko je staro vaše dete?

Sad je 24.01 napunila godinu dana, prevremeno je rodjena i to u 8 mesecu, pedijatar nam je zadnji put rekao da nikako ne zurimo sa vakcinom, a ova iz smiljaniceve je posisala svu doktorsku pamet ovoga sveta i tvrdi da mora da primi....

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:58.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.