![]() |
Samo da javim da i ove godine za nas jedno veliko ništa...Tri prijave (muž, brat i ja) po deseti put... A baš sam mislila da će nas nagraditi za jubilej :)
|
Djevojka i ja has not been selected, propade jedina sansa za bjekstvo iz ove propale drzave. :wtf::==D:
|
Na žalost treći put duplo ništa ja i supruga. Lutrija je to, idemo dalje... čekamo oktobar pa aj i ovo na novo...
|
HAS NOT BEEN SELECTED * 2
Vec sest godina nas nece sreca :( |
Skupim danas hrabrosti da proverim...........has not been selected.
Inace druga prijava. Stalno se ljutim na sebe sto nisam krenuo pre mnogo godina da se prijavljujem, mozda bih dobio do sada. Znao sam uvek da postoji lutrija ali ne znam ni sam zasto nisam. Znam jedino da kad je dosla treca godina faksa na redu tad sam se prijavio za work & travel pa nisam hteo da rizikujem jer mogu da pitaju u ambasadi za lutriju........ I naravno povremeno cujem price od ljudi da je poludirigovano, namesteno, da cak neki plate da dobiju, da se trazi odredjen profil ljudi na osnovu slike...........ne znam, ali neke cudne situacije stvarno i postoje svake godine. Iskreno ja nikad nisam upoznao nikog ko je izvucen niti sam upoznao nekog ko zna nekog ko zna nekog ko zna nekog da je dobio ako me razumete. Nemojte mi zameriti na ovom postu, ko gubi ima pravo da se ljuti, cestetke dobitnicima |
Evo i ja da se "pohvalim": HAS NOT BEEN SELECTED. Vidimo se u Oktobru.
|
Pozdrav ljudi,
Evo da se i mi prijavimo na listu NEizvucenih :( Suprug i ja, 5. prijava, i opet nista. Idemo dalje! Nadamo se da ce se lutrija nastaviti i sledece godine da neki od nas koji smo i ove godine izvisili okusaju srecu jos jednom :) Svima vise srece naredni put (ako ga bude naravno).. |
Da li postoji još netko ovdje tko još uvijek ne može provjeriti stanje na lutriji ?
Ja ni danas nisam uspio. :nene::no::wtf: |
Citat:
Svim dobitnicima šaljem iskrene čestitke. :bravo: |
Has not been selected x2, show must go on.... :naughty:
čestitke dobitnicima, BF da dogovorimo pa sledeće godine zajedno da dobijemo? :) Mirko |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:39. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.