ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Lutrija za Zelenu Kartu DV-2018 Prijavljivanje (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1735)

saki78 05.05.2017 10:33

Samo da javim da i ove godine za nas jedno veliko ništa...Tri prijave (muž, brat i ja) po deseti put... A baš sam mislila da će nas nagraditi za jubilej :)

samsung11 05.05.2017 11:12

Djevojka i ja has not been selected, propade jedina sansa za bjekstvo iz ove propale drzave. :wtf::==D:

rajevic 05.05.2017 13:27

Na žalost treći put duplo ništa ja i supruga. Lutrija je to, idemo dalje... čekamo oktobar pa aj i ovo na novo...

Ana1989 05.05.2017 14:57

HAS NOT BEEN SELECTED * 2

Vec sest godina nas nece sreca :(

Andrew Wiggins 05.05.2017 17:07

Skupim danas hrabrosti da proverim...........has not been selected.
Inace druga prijava.

Stalno se ljutim na sebe sto nisam krenuo pre mnogo godina da se prijavljujem, mozda bih dobio do sada. Znao sam uvek da postoji lutrija ali ne znam ni sam zasto nisam. Znam jedino da kad je dosla treca godina faksa na redu tad sam se prijavio za work & travel pa nisam hteo da rizikujem jer mogu da pitaju u ambasadi za lutriju........
I naravno povremeno cujem price od ljudi da je poludirigovano, namesteno, da cak neki plate da dobiju, da se trazi odredjen profil ljudi na osnovu slike...........ne znam, ali neke cudne situacije stvarno i postoje svake godine.
Iskreno ja nikad nisam upoznao nikog ko je izvucen niti sam upoznao nekog ko zna nekog ko zna nekog ko zna nekog da je dobio ako me razumete.
Nemojte mi zameriti na ovom postu, ko gubi ima pravo da se ljuti, cestetke dobitnicima

kreta 05.05.2017 18:16

Evo i ja da se "pohvalim": HAS NOT BEEN SELECTED. Vidimo se u Oktobru.

Molloh 05.05.2017 20:42

Pozdrav ljudi,

Evo da se i mi prijavimo na listu NEizvucenih :( Suprug i ja, 5. prijava, i opet nista. Idemo dalje!
Nadamo se da ce se lutrija nastaviti i sledece godine da neki od nas koji smo i ove godine izvisili okusaju srecu jos jednom :)
Svima vise srece naredni put (ako ga bude naravno)..

RICKO 05.05.2017 20:57

Da li postoji još netko ovdje tko još uvijek ne može provjeriti stanje na lutriji ?

Ja ni danas nisam uspio. :nene::no::wtf:

RICKO 05.05.2017 21:02

Citat:

Prvobitno poslao korisnik RICKO (Poruka 66912)
Da li postoji još netko ovdje tko još uvijek ne može provjeriti stanje na lutriji ?

Ja ni danas nisam uspio. :nene::no::wtf:

Evo upravo sam uspio i pridružujem se klubu "HAS NOT BEEN SELECTED" . :smrc:

Svim dobitnicima šaljem iskrene čestitke. :bravo:

MirkoJ 06.05.2017 07:11

Has not been selected x2, show must go on.... :naughty:

čestitke dobitnicima, BF da dogovorimo pa sledeće godine zajedno da dobijemo? :)

Mirko

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:39.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.