ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Interview DV2015 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1464)

grabovac84 12.08.2015 13:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik GreenM (Poruka 56164)
Moguće je da postoji viza za tebe, ali ne i za tvog supruga. Slično se desilo porodici sa foruma, ne znam da li prošle ili neke od prethodnih godina, njih dvoje su dobili vize ali njihovo dvoje djece nije, jer jednostavno nije bilo više slobodnih viza. Ako je takav slučaj i kod tebe, kada dobiješ vizu i odeš u USA moraćeš da potpišeš peticiju da tvoj suprug dođe tamo, i da mu budeš sponzor. Taj proces obično traje oko dvije ili tri godine...

U krajnjem slucaju moze da bude....mada opet mislim da ce biti viza za oboje...samo opusteno...

Av av 12.08.2015 13:09

Divni ljudi, hvala vam na odgovorima, nadam se da nece biti tako da za mene ima za njega ne, jer ja sama ni u kom slucaju ne bih otisla. Ostaje nam samo da cekamo i vidimo!:)

grabovac84 12.08.2015 13:15

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Av av (Poruka 56166)
Divni ljudi, hvala vam na odgovorima, nadam se da nece biti tako da za mene ima za njega ne, jer ja sama ni u kom slucaju ne bih otisla. Ostaje nam samo da cekamo i vidimo!:)

Ma i ako bude samo za tebe uzimaj to i cuti.....to vam je karta za oboje pa makar i na tezi nacin....on ce dolaziti kod tebe na turisticku dok ne dobije green card tako da cete biti zajedno.....u svakom slucaju uzimaj vizu pa posle lagano jer ako ti propustis mozda nikada ne odete...ovako idete sigurno samo malo duzim putem za supruga....nista strasno....:grin:

Av av 12.08.2015 13:35

Ima istine u tome, ali mi ili idemo zajedno ili ne idemo😕pa ke sera sera...Taman smo mislili imamo datum, to je to, mozemo da odahnemo, kad evo...neizvesno do samog kraja. Ali nista tu nije u nasim rukama, pa kako bude.

sombrero 12.08.2015 13:58

U principu ima istine u oba prethodna odgovora, moguce da su stvarno vec sve vize rezervisane i da nema vise slobodnih ili si pak naletela na nekog ko samo zeli da te skine sa vrata na brzaka..Tj i ako se nesto oslobodi muz ce ti biti tek prikljucen i moguce da on nece dobiti vizu(jednom clanu se desila gora stvar on i zene su dobili a deca nisu..), ja bih na tvom mestu uzeo svakako tu jednu a onda ide fajlovanje peticije i cekanje od 2 god u najboljem slucaju :).E sad na Vama je da li cete se kockati i ulagati novac u preglede itd, tj da li ste spremni na odvajanje u krajnjem slucaju...

voja82 12.08.2015 22:24

Jedno pitanjce za vas koji ste prosli intervju. Naime, intervju nam je zakazan za 9.Septembar, da li je rano da ove nedelje izvadim potvrde iz suda i supa o nekaznjavanju, dakle to je skoro mesec dana pre intevjua?

GreenM 12.08.2015 23:33

Citat:

Prvobitno poslao korisnik voja82 (Poruka 56179)
Jedno pitanjce za vas koji ste prosli intervju. Naime, intervju nam je zakazan za 9.Septembar, da li je rano da ove nedelje izvadim potvrde iz suda i supa o nekaznjavanju, dakle to je skoro mesec dana pre intevjua?

Nije rano, ja sam izvadila te potvrde oko mjesec i po dana prije :)

voja82 13.08.2015 10:39

Citat:

Prvobitno poslao korisnik GreenM (Poruka 56182)
Nije rano, ja sam izvadila te potvrde oko mjesec i po dana prije :)

Hvala ti puno na odgovoru. Izvadili smo danas potvrde, e sad pitali su nas i u sudu i u supu da li nam treba i Apostile pecat na potvrdama, mi smo uzeli bez, jer se za apostile pecat doplacuje pored redovnih taksi od 190 din za izvod iz suda se doplacuje jos valjda 2500 din po potvrdi, a u supu pored takse od 800 din se doplacuje jos valjda taksa od 1300 din. A nisam video na forumu da je iko spominjao da treba Apostile pecat.

sil222ver 13.08.2015 11:48

@Av av

Radi se o tome da nema mesta, i ici cete zajedno jedino ako neko odustane. Tvoj suprug ce doci na intervju zajedno sa tobom, i tada cete znati da li je neko odustao, ako ima mesta oni ce ga dodati tvojoj prijavi i on ce u kratkom roku odraditi dokumenta koja su potrebna.

Preporucio bih da odradi samo dokumenta za koje treba duze da se ceka, valjda se ovo iz suda ili mupa ceka 2 nedelje, i to da ima, i posle u roku od par dana sredi ostalo.

ggtron 13.08.2015 12:16

Citat:

Prvobitno poslao korisnik voja82 (Poruka 56196)
Hvala ti puno na odgovoru. Izvadili smo danas potvrde, e sad pitali su nas i u sudu i u supu da li nam treba i Apostile pecat na potvrdama, mi smo uzeli bez, jer se za apostile pecat doplacuje pored redovnih taksi od 190 din za izvod iz suda se doplacuje jos valjda 2500 din po potvrdi, a u supu pored takse od 800 din se doplacuje jos valjda taksa od 1300 din. A nisam video na forumu da je iko spominjao da treba Apostile pecat.

Ja ni ne znam sta je to Apostile pecat a imam vizu u pasosu! :) Meni to nisu ni nudili. Nosio sam samo obicnu potvrdu iz suda od 190 dinara i 800 dinara iz policije.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 21:55.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.