Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mrs.Ryan
(Poruka 56548)
Bas mi je zao, ne mogu ni da zamislim kako se osecate... Ipak, nadam se da ce sve na kraju ipak biti ok.
E sad, da te pitam vezano za obrazac:
Country/Region of Birth
Country/Region of Origin (Nationality)
Da li ste ovde na oba mesta trebali pisati Bosna?!
Meni je muz nosilac, i rodjen je u Bosni, na prvo smo napisali Bosna, na drugo Srbija. Znaci li to da i mi ne prolazimo?
|
Pa ja mislim da ste vi dobro napisali, ali mi je on rekao neki duzi naziv, nije rekao Country/Region of Birth.... ne mogu da verujem da smo tako glupu gresku napravili, i da uopste takva greska snosi ovakve posledice. Covek je rekao da to nije veliki problem da se desilo ranije i da bi se lako resilo, problem je sada jer jenostalo jos 20 dana do kraja lutrije, a ja iskreno vise ne verujem da ima nade da ipak dobijemo vize.
|
Mrs.Ryan |
09.09.2015 12:28 |
Da li je bilo jos ovakvih slucajeva? Koliko su azurni za ispravljanje gresaka?
Nadam se da ces i ovde proci kao i sa brojem, u poslednjem momentu! I onda kad odletis ima da uzivas za sve muke ovde.
|
Vojo, bas mi je zao, ali mozda ce se ipak sve dobro zavrsiti. Sve najbolje!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik kreta
(Poruka 56552)
Vojo, bas mi je zao, ali mozda ce se ipak sve dobro zavrsiti. Sve najbolje!
|
Hvala Kreta, i ja se nadam da ce se dobro zavrsiti, treba da se dogodi cudo jer je ostalo jos 20 dana.
|
Mislim da je pitanje u prijavi bilo "country of chargeability" i ja sam tu greskom upisao Srbija umesto BiH. I sad supruga ne moze da dobije srpski broj vize, iako ima srpsko drzavljanstvo i srpski pasos. Sad ambasada treba da pokusa da dobije jedan bosanski broj vize za nju ili da nekim cudom mimo zakona uspe da dobije ovaj srpski broj rekao je da je i to moguce, jedini problem je vreme.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik voja82
(Poruka 56554)
Mislim da je pitanje u prijavi bilo "country of chargeability" i ja sam tu greskom upisao Srbija umesto BiH. I sad supruga ne moze da dobije srpski broj vize, iako ima srpsko drzavljanstvo i srpski pasos. Sad ambasada treba da pokusa da dobije jedan bosanski broj vize za nju ili da nekim cudom mimo zakona uspe da dobije ovaj srpski broj rekao je da je i to moguce, jedini problem je vreme.
|
Zaista ni je zao, i nadam se da ce vas vreme - ovih 20 dana posluziti. Nekako sam misljenja da je kod vas sve islo u poslednjem trenutku, stoga zaista verujem da ce sve biti ok u tom poslednjem momentu. Srecno!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Stromae
(Poruka 56557)
Zaista ni je zao, i nadam se da ce vas vreme - ovih 20 dana posluziti. Nekako sam misljenja da je kod vas sve islo u poslednjem trenutku, stoga zaista verujem da ce sve biti ok u tom poslednjem momentu. Srecno!
|
Hvala ti na recime utehe, iskreno se nadam da ce tako biti, mada nisam optimista, i jos uvek ne mogu da verujem da nam se ovo desava...citao sam na forumu samo pozitivna iskustva, nisam mogao ni da pomislim da je ovako nesto moguce da se desi. E sad sve zavisi koliko ce gdin iz ambasade da se zapravo zauzme da nam pomogne tj da resi nas problem.
|
Jao nemogu da vjerujem poslije svega,vjerujte da mi je iskreno zao.Možda se desi da neko nije uzeo vizu iz BiH,možda je neko odustao.Nadam se da ce na kraju ipak sve proći ok, i ako vam nebude problem da nam napišete sta se desilo.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mostar
(Poruka 56560)
Jao nemogu da vjerujem poslije svega,vjerujte da mi je iskreno zao.Možda se desi da neko nije uzeo vizu iz BiH,možda je neko odustao.Nadam se da ce na kraju ipak sve proći ok, i ako vam nebude problem da nam napišete sta se desilo.
|
Problem je neverovatno glup, ali eto problem je. Kada smo se prijavljivali na lutriju dv2015 u oktobru 2013 god, u polje FOREIGN STATE OF CHARGEABILITY smo slucajno greskom upisali Srbija umesto BiH za moju suprugu, a ona je nosilac. U DS260 nismo nacinili ti gresku. I sada je problem sto je ona trebala dobiti rezervisanu vizu sa nekim bosanskim brojem a ne srpskim kao sto je sada slucaj. Ovaj problem se inace resava tako je rekao sluzbenik, ali ke problem sto je do kraja lutrije ostalo 20 dana. Eto nakon vise og godinu i po dana nadanja i iscekivanja, bili smo presrecni jer je dosao i nas dan, bili smo najsrecniji na svetu jutros kada smo ustali i krenuli u basadu, i sada na kraju, zbog jednog bezveznog polja ce sve to da padne u vodu, ceo nas san o odlasku odavde.Osecaj je odvratan, kao da sanjam nocnu moru, i ne verujem da ce se ovo resiti pozitivno po nas jer jednostavno nema vise vremena. Ne znam vise sta ce reci i nemam vise snage ista da pisem.
|
Izvinite ako idem u off topic, ali moram da pitam, ima li smisla da zovemo KCC i ispricamo im problem ili mislite da to vise nije u njihovoj nadleznosti?
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:17. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.