ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Lutrija za Zelenu Kartu DV-2018 Prijavljivanje (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1735)

Taty2 03.08.2017 09:22

Ne znam gdje da postavi ovaj post

http://www.msn.com/en-us/news/politi...gration-levels Washington Post - Washington Post The Washington Post
David Nakamura
15 hrs ago

President Trump on Wednesday endorsed a new bill in the Senate aimed at slashing legal immigration levels over a decade.
Trump appeared with Sens. Tom Cotton (Ark.) and David Perdue (Ga.) at the White House to unveil a modified version of a bill the senators first introduced in April to cut immigration by half from the current level of more than 1 million green cards per year granting foreigners permanent legal residence in the United States.
Under the bill, the new immigration system would award points to green card applicants based on such factors as English ability, education levels and job skills.
“This would be the most significant reform to the immigration system in half a century,” said Trump, flanked by the senators in the Roosevelt Room. “It is a historic and very vital proposal.”

:ludak::ludak:

Andrew Wiggins 03.08.2017 09:35

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Taty2 (Poruka 67998)
http://www.msn.com/en-us/news/politi...gration-levels Washington Post - Washington Post The Washington Post
David Nakamura
15 hrs ago

President Trump on Wednesday endorsed a new bill in the Senate aimed at slashing legal immigration levels over a decade.
Trump appeared with Sens. Tom Cotton (Ark.) and David Perdue (Ga.) at the White House to unveil a modified version of a bill the senators first introduced in April to cut immigration by half from the current level of more than 1 million green cards per year granting foreigners permanent legal residence in the United States.
Under the bill, the new immigration system would award points to green card applicants based on such factors as English ability, education levels and job skills.
“This would be the most significant reform to the immigration system in half a century,” said Trump, flanked by the senators in the Roosevelt Room. “It is a historic and very vital proposal.”

:ludak::ludak:

Ne razumem zasto si stavio :ludak::ludak: ?????????????

Taty2 03.08.2017 10:15

nebitno
cak i njihovi ekonomski strucnjaci tvrde da ce to zapravo osuditi SAD na hronično loše nivoe ekonomskog rasta i povećati rizik od recesije
U aprilu 2017 preko 1400 ekonomista poslalo je pismo Trumpu tražeći da ne sreže imigracijske stope

Katleja Liki 03.08.2017 14:22

Ovakav predlog zakona, bio je i 2013.g., ali na srecu nije prosao. Takodje, u tekstu koji je prethodno naveden, pise i da je u Senatu potrebno najmanje 60 glasova podrske, od kojih treba biti najmanje 8 glasova demokrata, a i nisu svi republikanci za ukidanje lutrije.

Moje misljenje je, gledajuci sa strane ekonomije, ipak je novac bitiniji i stavovi velikih kompanija, kako jeftina radna snaga utice na jacanje ekonomije, nego sami stav, odnosno na predlog zakona predsjednika.

Andrew Wiggins 03.08.2017 15:39

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Katleja Liki (Poruka 68002)
Ovakav predlog zakona, bio je i 2013.g., ali na srecu nije prosao. Takodje, u tekstu koji je prethodno naveden, pise i da je u Senatu potrebno najmanje 60 glasova podrske, od kojih treba biti najmanje 8 glasova demokrata, a i nisu svi republikanci za ukidanje lutrije.

Moje misljenje je, gledajuci sa strane ekonomije, ipak je novac bitiniji i stavovi velikih kompanija, kako jeftina radna snaga utice na jacanje ekonomije, nego sami stav, odnosno na predlog zakona predsjednika.

I pre je bio predlog ukidanja 2007e ako se ne varam i nije prosao. Nadam se da nece ni sledece godine. Uvek ce biti neki politicari koji su protiv dolaska stranaca ali mislim da vecini ne smeta cak sta vise svesni su da im trebaju ljudi za rad sto kvalifikovani sto nekvalifikovani. Nece imati ko da im radi losije poslove jer vecina amerikanaca nece da radi to sto stranci hoce.

Katleja Liki 03.08.2017 16:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Andrew Wiggins (Poruka 68003)
I pre je bio predlog ukidanja 2007e ako se ne varam i nije prosao. Nadam se da nece ni sledece godine. Uvek ce biti neki politicari koji su protiv dolaska stranaca ali mislim da vecini ne smeta cak sta vise svesni su da im trebaju ljudi za rad sto kvalifikovani sto nekvalifikovani. Nece imati ko da im radi losije poslove jer vecina amerikanaca nece da radi to sto stranci hoce.

Jeste i 2007., citajuci po ovom forumu, cak je bio i usvojen, ali na kraju nije prosao. Tema je Reforma Imigracionog Sistema. S vremena na vrijeme, republikanci potenciraju ovu temu, tako da se nadam da im nece uspjeti ni ovaj put. U svakom slucaju, pocetak prijavljivanja na DV 2019 je za 2 mjeseca, tako da jos malo i krece novi krug nade.

luka_djordjevic1994 16.08.2017 18:07

Dobar dan. :)
Novi sam clan na forumu pa bih hteo da vas pitam kad pocinje aplikacija za 2019god. ? :)

BetterFuture 16.08.2017 23:26

Citat:

Prvobitno poslao korisnik luka_djordjevic1994 (Poruka 68104)
Dobar dan. :)
Novi sam clan na forumu pa bih hteo da vas pitam kad pocinje aplikacija za 2019god. ? :)

Jos uvek se ne zna tacan datum. Svi smo uvereni da ce je biti i ove godine...

Makica@ 18.08.2017 01:22

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 68112)
Jos uvek se ne zna tacan datum. Svi smo uvereni da ce je biti i ove godine...

Mislim da hoce,ipak sve treba proci kongres i razne procedure. Ne treba gubiti nadu :) ja sam neocekivano izvucena nakon 1 neuspeha,a ni tad se nisam nadala. Sad jos manje,mislila sam nakon jednog neuspeha bice opet 'entry has not been selected'. Ne treba gubiti nadu :)

SarMan89 22.08.2017 04:11

Pozdrav

Planiram se ove godine prijaviti za DV lottery, pa me interesuje, da li bi bio problem ako se dobije dijete u toku procesa aplikacije, tj da li bi uticalo na aplikaciju (a normalno nije navedeno u aplikaciji za DV jer se još nije rodilo :==D:)?

Ako ko može pomoći

Hvala unaprijed :beer:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 20:13.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.