BetterFuture |
22.08.2017 05:41 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik SarMan89
(Poruka 68170)
Pozdrav
Planiram se ove godine prijaviti za DV lottery, pa me interesuje, da li bi bio problem ako se dobije dijete u toku procesa aplikacije, tj da li bi uticalo na aplikaciju (a normalno nije navedeno u aplikaciji za DV jer se još nije rodilo :==D:)?
Ako ko može pomoći
Hvala unaprijed :beer:
|
Naravno da ne bi bio problem. Zivot ide svojim tokom i toga su svi svesni.
|
SarMan89 |
22.08.2017 12:43 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture
(Poruka 68171)
Naravno da ne bi bio problem. Zivot ide svojim tokom i toga su svi svesni.
|
Hvala puno na odgovoru. Sad još malo sreće da bude :==D:
|
SarMan89 |
25.08.2017 13:13 |
Još jedno pitanje. Je li potrebno imati pasoš u toku prijave za DV? Aktuelni mi ističe za koji mjesec, pa ako je potrebno da ga odmah zamijenim?
|
BetterFuture |
25.08.2017 19:02 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik SarMan89
(Poruka 68218)
Još jedno pitanje. Je li potrebno imati pasoš u toku prijave za DV? Aktuelni mi ističe za koji mjesec, pa ako je potrebno da ga odmah zamijenim?
|
Nije potrebno da imate pasos prilikom prijave na lutriju.
|
aleksa98 |
01.09.2017 00:21 |
...
Tesko se snalazim na ovom forumu, bez zamjere ali nije mi pregledan u neku ruku. Imam 19 godina, za ovo sam cuo preko drugarice koja je dobila na lutriji i zajedno sa svojom porodicom ide za ameriku, pa zelim da pokusam i ja sa svojom, kad bi bio ljubazan neko ukratko da mi napise da li svake godine ide izvlacenje za narednu godinu? Koliko sam upucen prijavu su od prvog oktobra do kraja novembra. Kada rezultati izlaze i da li moje dvije sestre rodjene koje imaju bracnu zajednicu i djecu dobijaju zelenu kartu zajedno sa mnom ili samo ja i roditelji? Hvala unaprijed !
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik aleksa98
(Poruka 68271)
Tesko se snalazim na ovom forumu, bez zamjere ali nije mi pregledan u neku ruku. Imam 19 godina, za ovo sam cuo preko drugarice koja je dobila na lutriji i zajedno sa svojom porodicom ide za ameriku, pa zelim da pokusam i ja sa svojom, kad bi bio ljubazan neko ukratko da mi napise da li svake godine ide izvlacenje za narednu godinu? Koliko sam upucen prijavu su od prvog oktobra do kraja novembra. Kada rezultati izlaze i da li moje dvije sestre rodjene koje imaju bracnu zajednicu i djecu dobijaju zelenu kartu zajedno sa mnom ili samo ja i roditelji? Hvala unaprijed !
|
Izvlacenje je do sada bilo pocetkom maja. Zelenu kartu ne dobija "sira familija"...
Naime, ukoliko tebe izvuku, najpre moras ispuniti uslov da imas 12 godina skolovanja(osnovno + srednje obrazovanje), i u slucaju da izvuku tebe na lutriji onda bi samo ti mogao da dobijes vizu, a ne tvoji roditelji i sestre ...
Medjutim ukoliko neko iz tvoje porodice bude izvucen(otac ili majka), onda za vizu konkurisete otac , majka , ti i rodjeni brat/sestra koji nisu zenjeni/udavane. Druga stvar ceo proces dosta kosta, listaj malo forum...
trebas prikupiti odredjena dokumenta, primiti vakcine, odraditi lekarski, platiti taksu za izradu zelene karte, intervju u ambasadi, avionsku kartu ...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik aleksa98
(Poruka 68271)
|
Pozdrav :) Ja sam prezadovoljna preglednoscu foruma i vecinu odgovora sam pronasla citanjem istog. Pocnite sa citanjem foruma i sve ce vam biti mnogo jasnije. Odavde mozete poceti,tu se nalazi ono sto vas interesuje. Ali po Usa zakonu vi ne mozete da konkurisete na lutriju. sa 21 godinom biste mogli jel oni 'racunaju' da ste punoletni tek sa 21 godinom. Neka vasi roditelji konkurisu,i mogu vas ubaciti u obrazac,vi kao vi ne mozete da konkurisete :(
http://www.dvlotteryhome.com/frequen...ked-questions/
http://www.zelenalutrija.com/forum/f...f=2&order=desc
Pozdrav !
|
BetterFuture |
01.09.2017 22:23 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Makica@
(Poruka 68282)
Ali po Usa zakonu vi ne mozete da konkurisete na lutriju. sa 21 godinom biste mogli jel oni 'racunaju' da ste punoletni tek sa 21 godinom.
|
Pogresan podatak! Ukoliko sa 18/19 godina imate zavrsenu srednju, cetvorogodisnju skolu, mozete se prijaviti na lutriju!
|
Dw 2019
Dobar dan,jel ima neka informacija za apliciranje za Green Card u Oktomvri,pozdrav0
|
Dzems2016 |
26.09.2017 04:25 |
Pozdrav
Da vec od 1.oktovra do 1.novembra biti ce vam otvorene prijave. Puno srece i ukoliko budete izvuceni vrlo rado cu vam pomoci dalje oko svega. znam kakav je put prema ostvarenju Americkog sna i svaka pomoc dobro dođe... sretno . I ne nasjedajte nikakve lutrije koje se placaju i slicno vec iskljucivo zelena lutrija koju objavi ambasada SAD-a u zemlji iz koje dolazite... Sretnoo
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 02:49. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.