ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Dv-2019 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1879)

NemanjaNss 30.05.2018 17:26

Hvala na savetu i lepim zeljama :)
Iz nekih drugih razloga mi cemo se ipak prvo vencati.
Trenutno imam drugi problem, posto sam na kraju ds-260 obrasca iz nekog razloga mi izbacuje da Case Number nije dobar. Pricao sam sa drugaricom koja je pre dve godina pozelenela i kaze mi da je ona imala isti problem, i da je zvala ambasadu i da je problem bio u tome sto sistem ne prihvata nule. Kada je izbrisala nule, kaze da je uspela da posalje.

Da li je neko imao slicnih poteskoca?
Oprostite ako samo dosadan.

Makica@ 30.05.2018 17:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik NemanjaNss (Poruka 72562)
Hvala na savetu i lepim zeljama :)
Iz nekih drugih razloga mi cemo se ipak prvo vencati.
Trenutno imam drugi problem, posto sam na kraju ds-260 obrasca iz nekog razloga mi izbacuje da Case Number nije dobar. Pricao sam sa drugaricom koja je pre dve godina pozelenela i kaze mi da je ona imala isti problem, i da je zvala ambasadu i da je problem bio u tome sto sistem ne prihvata nule. Kada je izbrisala nule, kaze da je uspela da posalje.

Da li je neko imao slicnih poteskoca?
Oprostite ako samo dosadan.

Pozdrav i Cestitke od srca :1072::bravo: Zasto se vi ne bi prvo vencali,pa oboje popunili DS obrazac posle? Ja sam se vencala 12.Maja (pa se razvela pred novu godinu) :grin: Ali sam i za njega popunila istovremeno DS kad sam popunjavala i za mene isto :) Lakse vam je da odradite tako. a DS se i popunjava bez nula na kraju,pise vam cini mi se da se ne ubacuju nule na kraju :) Pogledajte teme :

http://www.zelenalutrija.com/forum/s...ead.php?t=1573

http://www.zelenalutrija.com/forum/s...ead.php?t=1846

Pozdrav vama :1072:

Makica@ 30.05.2018 18:01

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MilicaBB (Poruka 72554)
Mi smo to uradili u opstini koja je prva imala slobodan termin :grin:popunili obrazac i sad cekamo.. videla sam da mi sad za obrazac pise completed a iznad imam opciju "add applicant"... Da li bih mozda tu trebala da popunjavam za svog decka ili je ono sto sam u svojoj prijavi navela za njega dovoljno?

Mico,Ides na Add aplicant i dodas i supruga na DS obrazac ;) Posto zajedno idete. Nije dovoljno samo na tvom obrazcu,DS obrazac treba da se popuni i za supruznika isto :) Zavrsis svoj obrazac,i popunjavas za njega,posle samo sacuvajte (posaljite sebi na mail) da ga imate,i odstampajte na kraju i ponesete s vama na Intervjuu :1072:

NemanjaNss 30.05.2018 19:20

Hvala Makice.
Stvar je u tome da smo mi vencanje planirali za kraj leta, a ja ne bih toliko da cekam sa slanjem. Rekli su da je komplikovanije ali sta da se radi. Tako smo na kraju odlucili. :)

ikac89 30.05.2018 20:05

Iskreno nije mi jasno zbog čega toliko žurite sa slanjem. Ranije slanje obrasca ne utiče na datum intervjua. Posebno od ove godine kada je obrada obrazaca vezana za case number. U principu, sa Vašim brojem 26xxx, isto Vam je poslali ga danas ili poslali ga u decembru. Slanjem pre venčanja samo komplikujete stvari, a i stvarate mogućnost da Vas na intervjuu dodatno ispituju u vezi veze i braka, jer realno malo je sumnjivo kada se naknadno otključava ds260 i kada se menja dosta bitna stavka. Ali u svakom slučaju odluka je na Vama, sami odlučite šta je najbolje.

aleksandarzz 30.05.2018 20:26

Citat:

Iskreno nije mi jasno zbog čega toliko žurite sa slanjem. Ranije slanje obrasca ne utiče na datum intervjua. Posebno od ove godine kada je obrada obrazaca vezana za case number. U principu, sa Vašim brojem 26xxx, isto Vam je poslali ga danas ili poslali ga u decembru.
Ja mogu samo da potvrdim ovo. DS260 sam poslao tek u avgustu prosle godine, a intervju je bio pre nedelju dana, po rasporedu za moj broj - 16xxx

MilicaBB 30.05.2018 20:27

Citat:

Prvobitno poslao korisnik NemanjaNss (Poruka 72565)
Hvala Makice.
Stvar je u tome da smo mi vencanje planirali za kraj leta, a ja ne bih toliko da cekam sa slanjem. Rekli su da je komplikovanije ali sta da se radi. Tako smo na kraju odlucili. :)

Nemanja ja sam sa momkom 5 godina u vezi i nije da sam ja ovako zamisljala svoje vencanje D ali sam to uradila za 15 minuta u prvoj opstini da ne bi kasnije komplikovali.. Moj ti je savet da se vencate u opstini pre slanja obrasca pa kasnije proslavite to kako dolikuje :)

Svenson 30.05.2018 20:32

Mislim da rodbina ne dozvoljava da se venčaju tek tako. :;D:

Mora da se pravi veeeeliko slavlje. :1081:

MilicaBB 30.05.2018 20:37

Citat:

Prvobitno poslao korisnik NemanjaNss (Poruka 72565)
Hvala Makice.

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Svenson (Poruka 72569)
Mislim da rodbina ne dozvoljava da se venčaju tek tako. :;D:

Mora da se pravi veeeeliko slavlje. :1081:

Zamislite samo reakciju moje mame kad sam je nazvala u cetvrtak i rekla udajem se u subotu 😂😂😂

Makica@ 30.05.2018 20:44

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MilicaBB (Poruka 72570)
Zamislite samo reakciju moje mame kad sam je nazvala u cetvrtak i rekla udajem se u subotu

A zamisli tek reakciju mojih :obrva: mi se 11.Maja dogovorimo,i vencamo se 12.Maja u 15h :woohoo::grin::grin::grin::1060::lool::rofl: :RRofl:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 22:01.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.