- -
Dv-2019
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1879)
Venčanje nije isto što i proslava istog. Kao što reče Milica, venčate se lepo u opštini sa dva svedoka, a kasnije možete da organizujete kada ste planirali slavlje i eventualno venčanje u crkvi, ako želite. Sa druge strane, možda Nemanja nije još uvek siguran da li želi da se oženi, pa zato odugovlači i odlaže. :==D:
|
MilicaBB |
30.05.2018 20:52 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ikac89
(Poruka 72572)
Venčanje nije isto što i proslava istog. Kao što reče Milica, venčate se lepo u opštini sa dva svedoka, a kasnije možete da organizujete kada ste planirali slavlje i eventualno venčanje u crkvi, ako želite. Sa druge strane, možda Nemanja nije još uvek siguran da li želi da se oženi, pa zato odugovlači i odlaže. :==D:
|
Pa mozda ali uvek moze da se razvede :grin: nas je maticar pitao 4x deco jel ste vi sigurni u ovo ahahaha jer smo sve zbrzali
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ikac89
(Poruka 72572)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik MilicaBB
(Poruka 72573)
Pa mozda ali uvek moze da se razvede :grin: nas je maticar pitao 4x deco jel ste vi sigurni u ovo ahahaha jer smo sve zbrzali
|
Posle organizujete Veeeeeeeeeeliku Proslavu u Usa - kako dolikuje :;D: :bravo::wee::wee::wee::beer:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Makica@
(Poruka 72574)
Posle organizujete Veeeeeeeeeeliku Proslavu u Usa - kako dolikuje :;D: :bravo::wee::wee::wee::beer:
|
Mogli bi da ponove venčanje u Las Vegasu, :obrva: pa da im kum bude Elvis. :grin:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Svenson
(Poruka 72575)
Mogli bi da ponove venčanje u Las Vegasu, :obrva: pa da im kum bude Elvis. :grin:
|
Ja editovala post da bih to dodala al nije htelo da mi se edituje :wtf: To sam htela da napisem,al rekoh da ne napisem dupli post :wee::1060:
Jos kako ;) To bi bilo vencanje za pamcenje :bravo::harmonik::tubac:
|
Vojvodjanka |
31.05.2018 08:00 |
Imam 2 pitanja, pa ako bi neko mogao da mi pomogne.
Iscitala sam skroro ceo forum, ali bih htela da mi neko od vas iskusnijih potvrdi.
Prvo: Imam jako nizak broj koji je izvucen DV201900000xxx.
Ne odgovara mi da popunim odmah jer bi me zvali jako rano na intervju posto imam nizak broj (ako sam dobro shvatila iz ovde iscitanog) Odgovara mi da to bude malo kasnije. Do kad najkasnije da punim DS- 260? Do septembra mozda? Da li je moguce da posto imam nizak broj da mogu da rizikujem da DS-260 posaljem 'prekasno' tj. da moj broj 'prodje'?
Drugo: Pasos mi istice u decembru 2019. Videla sam na svim sajtovima da treba da bude vazeci 6 meseci nakon ulaska u SAD. Da li mogu da odem na interjvu (koji ce biti npr. izmedju oktobra i juna, u zavisnosti od toga kada cu da posaljem DS-260) sa starim pasosem koji ce tada vaziti jos 6 meseci i vise, pa da izvadim novi pre decembra, tj. pre potencijalnog ulaska u SAD?
(Naravno sve ovo pod uslovom da mi Zelana karta bude odobrena :))
Unapred sam vam zahvalna na odgovoru jer u zavisnosti od toga cu i da popunim DS-260.
|
NemanjaNss |
31.05.2018 08:21 |
Manje vise ste pogodili ralzog tako da ne moramo vise o tome :grin:
|
MilicaBB |
31.05.2018 08:47 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Vojvodjanka
(Poruka 72577)
Iscitala sam skroro ceo forum, ali bih htela da mi neko od vas iskusnijih potvrdi.
Ne odgovara mi da popunim odmah jer bi me zvali jako rano na intervju posto imam nizak broj (ako sam dobro shvatila iz ovde iscitanog) Odgovara mi da to bude malo kasnije. Do kad najkasnije da punim DS- 260? Do septembra mozda? Da li je moguce da posto imam nizak broj da mogu da rizikujem da DS-260 posaljem 'prekasno' tj. da moj broj 'prodje'?
Drugo: Pasos mi istice u decembru 2019. Videla sam na svim sajtovima da treba da bude vazeci 6 meseci nakon ulaska u SAD. Da li mogu da odem na interjvu (koji ce biti npr. izmedju oktobra i juna, u zavisnosti od toga kada cu da posaljem DS-260) sa starim pasosem koji ce tada vaziti jos 6 meseci i vise, pa da izvadim novi pre decembra, tj. pre potencijalnog ulaska u SAD?
Unapred sam vam zahvalna na odgovoru jer u zavisnosti od toga cu i da popunim DS-260.
|
Milim da tvoj broj ne moze da prodje kad god poslala obrazac ( u roku naravno ).. a za pasos nisam sigurna ali ako postoji mogucnost da izvadis pasos pre decembra pre isteka mislim da bi ti to bilo najsigurnije pa tako i na intervju da odes sa novim pasosem :)
|
NemanjaNss |
31.05.2018 08:49 |
Moj savet ti je da napravis novi pasos pre popunjavanja obrasca. Redovna procedura je dve nedelje cekanja, a ako pises molbu da ide po hitnom postupku onda stigne za tri dana. Novi pasos vazi deset godina.
Drugarica koja je pozelenela pre dve godine pravi novi pasos za klinca. Posto zive u Arizoni morace da ide za Cikago sa njim.
Ne znam ni da li to utice na vizu koja ce ti biti u starom, a ti pravis novi pasos. Da li ces onda morati i vizu opet da pravis/obnavljas/placas?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Vojvodjanka
(Poruka 72577)
|
Na raspored intervjua je moglo ranije da se utice kasnijim slanjem DS medjutim za DV2018 to nije bio slucaj i isli su bas redom.Nemoj da rizikujes da prodje tvoj broj vec ga popuni na vreme. Ako ti ne odgovara da bude rano zbog roka od 6 meseci za ulaz (to je samo zbog lekarskog) onda mozes da dobijes datum intevjuja i kontaktiras ambasadu da ga odlozis (ali nemoj previse da rizikujes) ili ponovo platis lekarski.
Pasos ti savetujem da promenis najbolje odmah, a moze i nakon slanja DS (pa otkljucas DS da promenis). Mi smo cak pred sam intervju menjali pasos nosioca GC i samo doneli novi i stari pasos oni su sve promenili i evidentirali.
Srecno!
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 22:15. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.