ja nemogu da posaljem pr poruke neznam zbog cega,javi mi se na tel pa da mi posaljes aplikacije koje imas 0637880482
i mikica1723 veliki pozz za sve
|
Futbalista |
23.09.2019 14:31 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik doctore
(Poruka 78102)
ja nemogu da posaljem pr poruke neznam zbog cega,javi mi se na tel pa da mi posaljes aplikacije koje imas 0637880482
i mikica1723 veliki pozz za sve
|
https://play.google.com/store/apps/d...id.app.cdlprep
Ja sam iz ove ucio, ovo je sa Ilinois, sve je kao na ispitu
|
hvala ti puno
nisam obracao paznju da ima u app store
zavrsice mi posao super ove aplikacije
|
radna viza za vozace pa posle GC drzavljanstvo. Ahahaha ovo je vic veka. Mislim daj boze da moze ja zelim svakome da dodje ovde ako je bas navalio, ali...
Prvo i pre svega ne znam koja bi to viza bila ? H1B ?! H1B moras da imas minimum bachelor.
Recite prvo o kojoj vizi se radi pa da nastavimo razgovor...
|
Radi se o vizi koju dobijam je Eb3........na 10god
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik doctore
(Poruka 78118)
Radi se o vizi koju dobijam je Eb3........na 10god
|
pa EB-3 viza ti je ustvari ulazna viza za GC kao i DV viza i nema sta da bude na 10 godina kad je na negraniceno, a uostalom posle 5 mozes da trazis i drzavljanstvo.
Proveri ti to jos jednom and good luck with that !
|
sto posto je eb3 nisam znao da je tretiraju kao ulaznu vizu za GC nego sam mislio da je vec dobijas tamo a i videcemo ubuduce,
a i kad rece vic veka labor mi je vec odobren u julu pa cekamo dalje
|
Nesto slicno postoji za vozace kamiona u Kanadi, zove se TFWP program.
|
pozdrav svima, konacno zavrsen postupak nvc completan za eb3 vizu,
dali neko moze da mi objasni koliko se ceka intervju od ove nedelje pa nadalje, ili kako vec to ide
hvala unapred svima:bravo:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mveruovic
(Poruka 77323)
Kad sam rekao na crno mislio sam da nije imao sredjenu radnju dozvolu, dosao je na j1, a ne da vozi po 15 sati "na crno". Pa super ako nece izbijati iz kamiona za 3400-4000$, toliko moze da se zaradi i sa sasvim normalnim poslom bez nekih kvalifikacija.
Sta mu znaci sto prima platu, koja je to prednost?
|
bas razmisljam koji to no qualification jobs moze da donese toliku platu ?
Kod nas u Oregonu je minimalac $11.40 a to ti je jedva $2000 full time i to pre tax. Konkretno po hamburgerijama marketima i drugo zarade i manje jer ne rade full time...
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 22:29. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.