-
Vaša strana
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
johnny_nyc |
15.05.2013 17:20 |
Ženidba nakon dobitka
da ne bi ispalo da sam lijen da čitam pa otvaram temu...pročitao sam teme koje se tiču navedene teme ali su iz 2009 ili 2010, googlao forume, blogove i tko zna što da dobijem konkretnu informaciju, čak i zvao us ambasadu u zgb i nigdje nema konkretnog odgovora što činiti, dakle kada je pravo vrijeme za ženidbu kada/ako te izvuču? odmah ili dobitnik šalje papire pa kasnije mijenati status, ima li netko tko ima svježe info, tko je nedavno dobio gc a bio u toj situaciji prošle godine?
|
idealno pre slanja papira :;D: moze i kasnije, ali u svakom slucaju sto pre to bolje.
|
Pročitala sam da su nekome (ubij me, ne mogu sad iskopati link) rekli da šalje papire za dečka, piše single pod status i polako se uda prije intervjua.
U svakom slučaju svadba treba biti prije intervjua, idealno bih rekla da je prije slanja papira. Za takve brakove bit će potrebno pokazati da je veza postojala i prije i da nije samo zbog papira, na sličan način na koji to dokazuju ljudi koji idu u Ameriku zaručniku/zaručnici ili bračnom partneru: slike, komunikacija, pisma, računi ili pošta na istu adresu i sl.
|
Redosled korak
1.Ozenis se i to sto pre
2.Kontaktiras KCC i obavestis ih o promeni bracnog statusa i pri upitas ih sta treba sve od papira
3.Povadis sve papire sto domace sto internacionalne posalje sve to sa slikama i onim obrascima sto treba da se popune
4. Cekas dalje da ti zakazu intervju
|
Inside@22 |
16.05.2013 08:21 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik johnny_nyc
(Poruka 38701)
da ne bi ispalo da sam lijen da čitam pa otvaram temu...pročitao sam teme koje se tiču navedene teme ali su iz 2009 ili 2010, googlao forume, blogove i tko zna što da dobijem konkretnu informaciju, čak i zvao us ambasadu u zgb i nigdje nema konkretnog odgovora što činiti, dakle kada je pravo vrijeme za ženidbu kada/ako te izvuču? odmah ili dobitnik šalje papire pa kasnije mijenati status, ima li netko tko ima svježe info, tko je nedavno dobio gc a bio u toj situaciji prošle godine?
|
Ja koliko sam shvatio čitajući ovaj forum tokom godina, ljudi koji su bili u tvojoj situaciji su učinili sljedeće:
1. poslali prvu kovertu pod single
2. čekali da dobiju drugu kovertu u kojoj je zakazan intervju u ambasadi (da se ne žene za đabe dok nisu ziher da idu dalje u proces... :))
3. oženili se
4. poslali update-ane formulare u KCC sa popratnim pismom da je došlo do promjene statusa
5. oboje se pojavili u ambasadi u zakazano vrijeme sa popratnom dokumentacijom i zajedničkim slikama (s putovanja, rođendana...) koje dokazuju da ste dugo zajedno i da brak nije iz interesa
ja sam u istoj priči ko i ti tako da ćemo mi tako napraviti...
eto, nadam se da sam ti malo razjasnio situaciju...
|
johnny_nyc |
16.05.2013 16:27 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Inside@22
(Poruka 38723)
Ja koliko sam shvatio čitajući ovaj forum tokom godina, ljudi koji su bili u tvojoj situaciji su učinili sljedeće:
1. poslali prvu kovertu pod single
2. čekali da dobiju drugu kovertu u kojoj je zakazan intervju u ambasadi (da se ne žene za đabe dok nisu ziher da idu dalje u proces... :))
3. oženili se
4. poslali update-ane formulare u KCC sa popratnim pismom da je došlo do promjene statusa
5. oboje se pojavili u ambasadi u zakazano vrijeme sa popratnom dokumentacijom i zajedničkim slikama (s putovanja, rođendana...) koje dokazuju da ste dugo zajedno i da brak nije iz interesa
ja sam u istoj priči ko i ti tako da ćemo mi tako napraviti...
eto, nadam se da sam ti malo razjasnio situaciju...
|
pa nema mi druge nego da i ja tako napravim, paniku mi napravio lik u usa ambasadi pa mi ja zato bitnije nečije iskustvo...ugl idemo dalje i nadamo se da se zazelenimo ko drvo u prolječe što prije :;D:
|
Pozdrav ekipa, ja sam u istoj prici. Devojka izvucena za dv2014. Razmisljali smo sta je najbolje ciniti (u vezi zenidbe), citali forume i predloge... Pre par dana sam nazvao ambasadu u Bg,covek mi rekao da ukoliko smo planirali da se uzmemo uradimo to pre intervju-a, nije bitno kad. Uglavnom,uradili to sutra ili kad ona dobije mail za intervju, bitno je da o promeni statusa obavestimo institucuju gde su papiri u tom momentu (ambasada u Bg ili KCC). Oni ce nam onda reci sta je potrebno za mene od formulara da popunim i posaljem ( ili odnesem u ambasadu) Mi planiramo taj "cin" nakon sto ona dobije poziv na intervju. To je to :bigkiss:
|
johnny_nyc |
17.05.2013 11:09 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mikasa
(Poruka 38745)
Pozdrav ekipa, ja sam u istoj prici. Devojka izvucena za dv2014. Razmisljali smo sta je najbolje ciniti (u vezi zenidbe), citali forume i predloge... Pre par dana sam nazvao ambasadu u Bg,covek mi rekao da ukoliko smo planirali da se uzmemo uradimo to pre intervju-a, nije bitno kad. Uglavnom,uradili to sutra ili kad ona dobije mail za intervju, bitno je da o promeni statusa obavestimo institucuju gde su papiri u tom momentu (ambasada u Bg ili KCC). Oni ce nam onda reci sta je potrebno za mene od formulara da popunim i posaljem ( ili odnesem u ambasadu) Mi planiramo taj "cin" nakon sto ona dobije poziv na intervju. To je to :bigkiss:
|
ajde super, meni lik u ambasadi hr nije znao niš reći. najbolje da ti i ja budemo u kontaktu pa si updateamo situaciju :grin:
|
.
ja i cura se vjenčali 1.9.2012., 3.9. sam poslao nove formulare (i ona je ispunila svoje) u US ambasadu u Zg-u i 10.9. smo oboje došli na intervju sa hrpom slika, mailova i sl. da dokažemo dugu vezu. sve prošlo ok i dobili GC.
|
Ja nisam dobila na zelenoj lutriji ali sam primljena na doktorske. Odmah sam zaprosila momka i udala se u roku od 10 dana da bih imala da prilozim vencani list uz prijavu za vizu. I ranije bih da su imali termin oko prvog maja je bilo pa su nesto kilavili. Amerika je mnoge od nas vencala...
|
johnny_nyc |
02.06.2013 11:10 |
evo čisto malo update, dobio sam odgovor iz kcc-a
Thank you for your inquiry.
Fiancées or common law spouses cannot be listed as a beneficiary on DV cases.
Once you are legally married, you may add your spouse to the case.
To add a spouse, please submit the following to KCC once you are married:
· Copy of marriage certificate with English translation
· Forms DS 230 Part I & II for spouse
· Updated DS 230 Part I for the principal applicant
· Passport style photo of the spouse
If you need additional copies of the forms, photocopies are acceptable or you may download them at http://www.travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html.
|
LoLa Galland |
02.06.2013 13:36 |
Citat:
(Poruka 38766)
ajde super, meni lik u ambasadi hr nije znao niš reći. najbolje da ti i ja budemo u kontaktu pa si updateamo situaciju :grin:
|
meni su rekli u hr ambasadi sto je prije moguce, u utorak imam intervju, javim sve kroz par dana kako je proslo..
|
Ja i suprug smo poslali prvo njegove dokumente kao single, ali vrlo ubrzo smo se vjencali, tako da smo slali update u KCC.
Na intervjuu nas niko nista nije pitao, sve je bilo uredno updejtano, a imali smo spremne fotografije i zajednicke racune, za svaki slucaj.
Obzirom da smo se vrlo brzo vjencali, mogli smo slati i dokumente poslije vjencanja, sto bi bilo i bolje u tom smislu da ne bi morali nositi i misliti o bilo kakvom dokazivanju, ali eto mi smo u tom momentu tako napravili.
Tako da je idealno ako se vjencate prije slanja ikakvih dokumenata, pa ne morate slati niti update, niti nositi neke dokaze.
U svakom slucaju, ako se vec planirate vjencati, ja ne bih cekala poziv na intervju, jer vam je vremenski razmak izmedju poziva i intervjua oko mjesec dana. Kad bi vam otprilike mogao biti intervju mozete vidjeti na osnovu vaseg broja i statistike iz prethodnih godina i Visa Bulletina.
|
Moja devojka (sada zena) i ja smo se vencali pre nego sto sam poslao papire u KCC.
Poslali smo samo onaj jedan formular DSP-120 za nosioca(mene) i dva DS-230 za oboje, kao i dve fotografije 5x5...
Da li ce biti problem to sto nismo poslali vencani list i prevod vencanog lista kad sam slao papire?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik IgorMAD
(Poruka 39150)
Moja devojka (sada zena) i ja smo se vencali pre nego sto sam poslao papire u KCC.
Poslali smo samo onaj jedan formular DSP-120 za nosioca(mene) i dva DS-230 za oboje, kao i dve fotografije 5x5...
Da li ce biti problem to sto nismo poslali vencani list i prevod vencanog lista kad sam slao papire?
|
Ne bi trebao biti problem, ponesi vjencani list (i onaj internacionalni) sa po dvije kopije na intervju i to bi bilo to.
|
E hvala.
Sta god uradim mislim da sam negde pogresio pa bolje da pitam jos jednom :)
|
LoLa Galland |
04.06.2013 19:02 |
ovako decko i ja smo se vjencali 3 dana prije slanja papira, to su nas savjetovali i u pozivu ambasadi u hrvatskoj, makar sluzbeno ne mogu bas to reci.
danas smo obavili intervju, niti jedno pitanje vezano za to nismo dobili od stane konzula.
i za sve papire su napokon razrijesili moje pitanje, oboje dobijamo isto, bez restrikcija.
|
LoLa Galland |
08.06.2013 13:20 |
eto jedan info, vidim da se o tome nije bas pisalo.. da li to jos uvijek vrijedi ne znam..
Conditional permanent residence is granted to immigrants who got their green card through marriage, but only if the marriage took place less than two years before the residence was granted. Imposing these conditions was an additional way to combat widespread marriage fraud in the US immigration system.
- you are still legally allowed to live and work in the United States.
If you are granted conditional permanent residence, you receive a green card that is valid for just two years. In the 90-day period before the card expires, you must remove the conditional nature of the residence status.
|
prezime
Pozdrav ljudi, imamo jednu nedoumicu,pa nam treba savet vas iskusnijih. :)
Uskoro bi trebali da se uzmemo,devojka i ja(ona je dobitnik,vec sam pisao) , pa nas interesuje da li je pametno da ona ne uzima moje prezime i da samo ostavi svoje? Razlog tome(ako uzme moje) je sto bi morala da menja pasos,licnu kartu,vozacku.. Zamima me da li mogu da nam prave probleme zbog braka sa razlicitim prezimenom,da posumnjaju (iako smo dugo u vezi) ?
|
Bockyman |
09.06.2013 18:52 |
Citat:
(Poruka 39262)
pozdrav ljudi, imamo jednu nedoumicu,pa nam treba savet vas iskusnijih. :)
uskoro bi trebali da se uzmemo,devojka i ja(ona je dobitnik,vec sam pisao) , pa nas interesuje da li je pametno da ona ne uzima moje prezime i da samo ostavi svoje? Razlog tome(ako uzme moje) je sto bi morala da menja pasos,licnu kartu,vozacku.. Zamima me da li mogu da nam prave probleme zbog braka sa razlicitim prezimenom,da posumnjaju (iako smo dugo u vezi) ?
|
па што је проблем да се промене документа? промена презимена је ваљда битнија од мало труда око промене докумената...
и не брини за интервју, нисте ни први ни последњи коме је добитак на лутрији убрзао планове за брак...
не би веровао колико је нама све било једноставно, само један позив амбасади да се јави да је дошло до промене статуса (када је моја жена јавила да више није сингл као и да је променила презиме). пошто нисмо веровали да је то то, да је све завршено једним позивом, после смо звали још два пута да проверимо да ли сам и ја у процедури, и само што нам нису рекли да не досађујемо и да је све ок, као што је и било....
|
Citat:
(Poruka 39262)
Uskoro bi trebali da se uzmemo,devojka i ja(ona je dobitnik,vec sam pisao) , pa nas interesuje da li je pametno da ona ne uzima moje prezime i da samo ostavi svoje? Razlog tome(ako uzme moje) je sto bi morala da menja pasos,licnu kartu,vozacku.. Zamima me da li mogu da nam prave probleme zbog braka sa razlicitim prezimenom,da posumnjaju (iako smo dugo u vezi) ?
|
nemaš frke oko toga! moja je ostavila svoje prezime iz istog razloga (pasoš, osobna,...). sve je prošlo ok.
|
Citat:
(Poruka 39262)
|
Ja imam isto prezime ceo zivot i nemam nikakvih problema oko toga. U dosta drzava zene nikad ne menjaju prezime. Npr. Kina.
|
sve sam shvatio sto se tice zenidbe... ali ako je cura izvucena i ako u medjuvremenu se uda i decko nema 4-stepen, sta onda? moze li on dobiti papire sa njom?
|
Nema veze, samo se gleda onaj ko je nosilac :) Ti si samo krpelj :)
|
Cekaj, sad gledam tvoje poruke pa mi nije jasno... Izvuceni ste, ili se tek prijavljujete u oktobru?
|
e sad ovako. ja imam jedno pitanje i posle pročtane teme. da li je ikako moguće i koje su šanse ako me izvuku npr da se venčam sa najboljim drugom i da odemo zajedno? kolike su te provere ako se venčamo pre intervjua itd
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik sova
(Poruka 40578)
e sad ovako. ja imam jedno pitanje i posle pročtane teme. da li je ikako moguće i koje su šanse ako me izvuku npr da se venčam sa najboljim drugom i da odemo zajedno? kolike su te provere ako se venčamo pre intervjua itd
|
Sestra moje drugarice je dobila imigracione papire za Kanadu, udala se za najboljeg druga - njega su odbili a on je i nagovarao da preda. Epilog, tri dana nakon vencanja su se smuvali i danas imaju dva sina i zive i dalje u srecnom braku. :naughty:
|
haha nikad se ne zna :naughty:
ali ozbiljno, pokušavati tako nešto ili ne?
|
Zdravo svima,imam jedo pitanje za koje nisam mogla naci odgovor na forumu.Ove godine cu aplicirati za gc prvi put i zanima me posto ja i moj "muz" nismo vjencani a imamo 3 djece(zajednicke),da li da apliciram sama ili da stavim i djecu(koja nose njegovo prezime naravno)pa posle da se vjencamo,ili da u slucaju dobitka ako apliciram sama popunim papire sa muzem i djecom zajedno?Hvala unaprijed!
|
petrojka1980 |
13.09.2013 16:05 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik simgalu
(Poruka 40687)
Zdravo svima,imam jedo pitanje za koje nisam mogla naci odgovor na forumu.Ove godine cu aplicirati za gc prvi put i zanima me posto ja i moj "muz" nismo vjencani a imamo 3 djece(zajednicke),da li da apliciram sama ili da stavim i djecu(koja nose njegovo prezime naravno)pa posle da se vjencamo,ili da u slucaju dobitka ako apliciram sama popunim papire sa muzem i djecom zajedno?Hvala unaprijed!
|
Deca su i tvoja a ne samo muzevljeva bez obzira na prezime. Deca se stavljaju u aplikaciji i kod oca i kod majke. Ako vas budu izvukli, mozete se vencati i poslati papire za sve.
|
ako svaka punoljetna osoba igra DV lottery, onda se uduplavaju šanse
podaci o djeci se unose gdje god se to traži bez obzira na bračno stanje i ako neko bude izvučen na DV lottery onda se u obrasce za KCC obavezno unose podaci o troje djece
nakon toga se sklapa brak prije intervjua (što se duže čeka to veći stres da se svi dokumenti prikupe pred intervju), šalje se e-mail KCC-u kojim se obavještava o stusnoj promjeni, KCC onda traži da se pošalje marriage certificate ili možda još neki dokument
|
hvala na odgovorima! ako vam nije tesko imala bih jos jedno pitanje na ovu temu.posto je moj buduci muz razveden i ima cerku iz prvog braka,(ako kojim slucajem budem izvucena),kad budem slala dopunu dokumenata treba li da stavim i njegovu cerku s obzirom da ja apliciram a ne on.(zbog tehnickih razloga se ne mozemo vjencati prije mog apliciranja),i posto ce se on takodje prijaviti mora li staviti i njegovu cerku iz prvog braka iako nece ici sa nama jer zivi sa majkom?uf,nas slucaj je malo komplikovan jer on je strani drzavljanin a nasa djeca imaju dvojno drzavljanstvo(italijansko i crnogorsko).i da li mogu da stavim ambasadu u napulju za intervju ako do toga bude doslo,jer mozda se preselimo u italiju posle skolske godine?(i ako se ne preselimo da li je posle problem sto je ambasada u napulju a ne u beogradu,gdje mislim da bih trebala ici jer sam iz crne gore)?izvinjavam se mozda je malo sapleteno,al ako neko ima odgovor zahvaljujem unaprijed.
|
Ambasada je u državi u kojoj se živi, bez obzira na lične želje aplikanta, nikome ne izlaze u susret i nema biranja. Onaj ko aplicira i daje podatke o djeci piše za djecu koju ona (on) ima, ne o po-kćerki
|
taty2 hvala puno na tvojim brzim odgovorima,vrlo ljubazno od tebe :),samo nisam shvatila,da li to vazi i za kad se budemo vjencali i slali dopunu papira?
|
welcome
Ako je XY nevjenčana i izvučena na DV loterry ona popunjava ona dva obrasca za KCC i upisuje svoje troje djece.
Ako je XY vjenčana i kao takva popunjava ta dva obrasce za KCC onda opet daje podatke za svoje troje djece i ako njegova kćerka iz prethodne veze živi u istom domaćinstvu sa vama onda se obavezno se i ona upisuje u njegove obrasce. To je samo moje viđenje, u skladu sa pitanjem u obrascu: "imaš li djecu").
Pravilo "od viška glava ne boli" ne važi, treba paziti da podaci odgovaraju realnom stanju, zato što jednom kad se izazove sumnja u konzulatu onda je teško s njima izaći na kraj bez eliminacije. Šta ako oni pitaju: "Zašto ste upisali da je to vaše dijete, kad nije?"
Tu nema tete koja bi za 100,00 KM i veliku čokoladu izašla u susret :lool
|
ok hvala jos jednom na pojasnjenju i kao uvijek na ljubaznim i brzim odgovorima :)
|
mytweety.com |
17.03.2014 13:01 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik spectra
(Poruka 39147)
Ja i suprug smo poslali prvo njegove dokumente kao single, ali vrlo ubrzo smo se vjencali, tako da smo slali update u KCC.
Na intervjuu nas niko nista nije pitao, sve je bilo uredno updejtano, a imali smo spremne fotografije i zajednicke racune, za svaki slucaj.
Obzirom da smo se vrlo brzo vjencali, mogli smo slati i dokumente poslije vjencanja, sto bi bilo i bolje u tom smislu da ne bi morali nositi i misliti o bilo kakvom dokazivanju, ali eto mi smo u tom momentu tako napravili.
Tako da je idealno ako se vjencate prije slanja ikakvih dokumenata, pa ne morate slati niti update, niti nositi neke dokaze.
U svakom slucaju, ako se vec planirate vjencati, ja ne bih cekala poziv na intervju, jer vam je vremenski razmak izmedju poziva i intervjua oko mjesec dana. Kad bi vam otprilike mogao biti intervju mozete vidjeti na osnovu vaseg broja i statistike iz prethodnih godina i Visa Bulletina.
|
Spectra, pitala sam mnogo puta ovo al niko jos mi nije dao konkretan odgovor. Da li u obavestenje za datum i vreme na intervju je stajao negde tvoje ime kako beneficiary ili bilo gde u obavestenje ili jednostavno ste otisli na intervju dvoje zajedno sa dokumenatama. Hvala puno
|
mytweety.com |
17.03.2014 13:13 |
Citat:
(Poruka 39134)
evo čisto malo update, dobio sam odgovor iz kcc-a
Thank you for your inquiry.
Fiancées or common law spouses cannot be listed as a beneficiary on DV cases.
Once you are legally married, you may add your spouse to the case.
To add a spouse, please submit the following to KCC once you are married:
· Copy of marriage certificate with English translation
· Forms DS 230 Part I & II for spouse
· Updated DS 230 Part I for the principal applicant
· Passport style photo of the spouse
If you need additional copies of the forms, photocopies are acceptable or you may download them at http://www.travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html.
|
Johnny_nyc, ostalo je jos tebe ta pitam kod tebe kako je, radi se o ovo: Da li u obavestenje za datum i vreme na intervju je stajao negde ime tvoje supruge kako beneficiary ili bilo gde u obavestenje. Ja sam u istoj situaciji kao i ti, dokumenti za moj muz sam poslala KCC nakon vencanje, ali moj muz ne stoji nigde i obavestenju za datum na intevju. Imamo datum za intervju u Maju.
Hvala puno
|
Inside@22 |
17.03.2014 13:28 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mytweety.com
(Poruka 44549)
Johnny_nyc, ostalo je jos tebe ta pitam kod tebe kako je, radi se o ovo: Da li u obavestenje za datum i vreme na intervju je stajao negde ime tvoje supruge kako beneficiary ili bilo gde u obavestenje. Ja sam u istoj situaciji kao i ti, dokumenti za moj muz sam poslala KCC nakon vencanje, ali moj muz ne stoji nigde i obavestenju za datum na intevju. Imamo datum za intervju u Maju.
Hvala puno
|
vidim da si i meni postavila isto pitanje...
ne, nigdje nije pisalo moje ime u onom obavještenju, pošto je moja supruga nositelj... mi ćemo poslat mail u ambasadu u zagreb da nam potvrde da sam pridodan u case tako da otklonimo bilo kakvu sumnju...
|
mytweety.com |
17.03.2014 13:34 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Inside@22
(Poruka 44551)
vidim da si i meni postavila isto pitanje...
ne, nigdje nije pisalo moje ime u onom obavještenju, pošto je moja supruga nositelj... mi ćemo poslat mail u ambasadu u zagreb da nam potvrde da sam pridodan u case tako da otklonimo bilo kakvu sumnju...
|
Ok, hvala puno Inside@22, danas cu i ja da pisem mail u ambasadu u Skopje, pa videcemo sta ce da nam odgovore. pozdravi
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 22:01. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.