ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   DV 2014 Visoki CN, propusten CUT OFF Sept. 2014 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1448)

Zana 09.07.2014 06:10

DV 2014 Visoki CN, propusten CUT OFF Sept. 2014

Ne znam ni sta da kazem za ovo sto se desilo kada su u pitanju Evropa i Australija... Ovaj forum nije reprezentativan uzorak za bilo kakve analize jer se malo "dobitnika" ukljuci u diskusije - utoliko je jos depresivnije da je ovoliko ljudi izvuceno sa Foruma ali zbog visokih brojeva nece stici na red. Ovo je neki spisak dobitnika ili clanova familije za DV 2014 kojima se ovo desilo, pa dopunite, ima podataka koje nisam mogla da pronadjem (a i sve je rasuto po Forumu):

Macodlac ?? 41xxx
Psycloud MK 44xxx
Salec SR 46xxx
Joman ?? 47xxx
Sombrero SR 48xxx
Mablica SR 48xxx
Alendina BH 50xxx
Zana SR 51xxx
Gruja.Kg.Srb SR 51xxx
Marina110974 SR 51xxx
Danyda ?? 52xxx
Rusici SR 52xxx
RenatoS HR 53xxx
Emiijamak33 MK 53xxx
Krle SR ?????

Jos neko? Fale nam neke drzave i brojevi, dopunite ako imate podatke.

sile2302 09.07.2014 07:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zana (Poruka 47409)
Ne znam ni sta da kazem za ovo sto se desilo kada su u pitanju Evropa i Australija... Ovaj forum nije reprezentativan uzorak za bilo kakve analize jer se malo "dobitnika" ukljuci u diskusije - utoliko je jos depresivnije da je ovoliko ljudi izvuceno sa Foruma ali zbog visokih brojeva nece stici na red. Ovo je neki spisak dobitnika ili clanova familije za DV 2014 kojima se ovo desilo, pa dopunite, ima podataka koje nisam mogla da pronadjem (a i sve je rasuto po Forumu):

Macodlac ?? 41xxx
Psycloud MK 44xxx
Salec SR 46xxx
Joman ?? 47xxx
Sombrero SR 48xxx
Mablica SR 48xxx
Alendina BH 50xxx
Zana SR 51xxx
Gruja.Kg.Srb SR 51xxx
Marina110974 SR 51xxx
Danyda ?? 52xxx
Rusici SR 52xxx
RenatoS HR 53xxx
Emiijamak33 MK 53xxx
Krle SR ?????

Jos neko? Fale nam neke drzave i brojevi, dopunite ako imate podatke.

Avgust je do broja 40 150, a šta je sa septembrom? Tu je do sada bilo "Current", pa su svi stizali na red! Trebalo bi biti tako i ove godine!?

sombrero 09.07.2014 07:58

Avgustovski se primenjuje u septembru nema novih vb-a uzas sta reci katastrofalna procena ili tkzv amaterizam..

Zana znam jos jednu curu sa 51xxx, inace moj je 49xxx pogresno sam uneo na pocetku, mada to je nebitno.Grozno je sto ce sa ovakvim modelom zeznuti i deo 2015.Nikom ne bi zeleo ovakvo mucenje :(

sile2302 09.07.2014 08:49

Citat:

Prvobitno poslao korisnik sombrero (Poruka 47412)
Avgustovski se primenjuje u septembru nema novih vb-a uzas sta reci katastrofalna procena ili tkzv amaterizam..

Zana znam jos jednu curu sa 51xxx, inace moj je 49xxx pogresno sam uneo na pocetku, mada to je nebitno.Grozno je sto ce sa ovakvim modelom zeznuti i deo 2015.Nikom ne bi zeleo ovakvo mucenje :(

Katastrofa!
Evo polazim od sebe, već sam sve misli usmjerio prema Americi, prije izvlačenja sam aktivno tražio varijante za Njemačku, Australiju - čak sam trebao zakazati termin za IELTS, pa sam odustao nakon ovog izvlačenja, a broj sam 39xxx, koji je sve do sada bio sigurica, a nakon ovoga ko zna šta nas čeka 2015.?

I još nešto, po ovome bi i oni koji su izvučeni za 2015., a imaju broj preko 30 000, opet u oktobru se trebali prijaviti i čekati izvlačenje u maju, samo ne znam da li je to moguće!?

Salec 09.07.2014 13:33

Ima nas dosta Zana kako ovde tako i po stranim forumima..

Koliko znam dosta nas je pratilo i te strane forume, posebno onaj glavni..

Tuga jedna.. Sta reci.. Zaista mislim da je bolje da nas nisu izvukli nego da su nam ovo uradili.. Toliko vreme smo protracili u cekanju i nadanju i zivciranju i svemu.. Kao da sam dobila sedmicu na lotou i onda kada sam dosla po pare oni mi rekli - e vidi, do sada smo uvek imali para ali eto bas za tebe nema.. :smrc:

gruja.kg.srb 09.07.2014 14:19

Upravo sam pročitao informaciju da je neko zvao KCC i dobio zvanično obaveštenje da brojevi koji nisu promenjeni čekaju da vide situaciju sa već zakazanim intervjuima tako da će brojevi za EU, OK i SA biti objavljeni naknadno.

Salec 09.07.2014 14:29

I moj muz je zvao KCC pre pola sata. Receno mu je da proverava do petnaestog ali da oni ne očekuju veća pomeranja do kraja. Mozda budu neka manja pomeranja ali veća ne. Tako su njemu rekli.

Zvao je i ambasadu. Oni su mu rekli da oni misle da je to to i da vise nece biti nista novo, ali da oni ne odlucuju o tome.

sombrero 09.07.2014 14:50

Ista informacije i sa moje strane, jednostavno ne mogu da verujem sta su nam uradili ovoliki stres... i obicno gubljenje vremena pravljenje planova...Sve uzalud zbog glupog softvera.

noki 09.07.2014 15:03

Kao sto sam napisala i ranije nemojte gubiti nadu.Kako meni izgleda oni su samo copy/paste staru tabelu za avgust.Jedinu promenu vidim u delu za Afriku.Kad sam pisala o kupovini kuce,govorila sam o tome kako sam se izborila za drzavni grant.Ovo sto vi prolazite lutrijom ja sam prolazila sa tim grantom,i na kraju jedan dan pre primopredaje kljuca,oni mi se javili iz drzavne kancelarije i kazu mi a znas sta umesto $28,000 granta,mi smo voljni da ti damo $41,000.Zamisli u 5 do 12, i kazu mi jedini problem je banka ne znamo dali ce da napravi ispravku jedan dan ispred primopredaje.Ja zovnem banku i sve se zavrsi dobro.Nista nije zavrseno do 30-og septembra,nadam se da ce prosiriti ovaj broj, i da sto vise vas dodjete ovamo.

RenatoS 09.07.2014 18:38

Pozdrav svima. Otisla godina i pol sanjanja američkog sna. A sad surova realnost.
Puno sreće vama preko a mi koji ostajemo neka nam se Bog smiluje.
Pozz...

noki 09.07.2014 19:21

Bas sam sad saslusavala njihovu snimljenu poruku za mesec avgust, na telefonskom broju ispod buletina: (202) 485-7699, tu citaju samo za mesec avgust, ni reci jos za septembar...

Salec 09.07.2014 20:00

Nekada je prosto potrebno stati sa nadanjima - posebno kada je kraj..

Na mejl nam je svima stigao novi VB u kome nema pomeranja za EU...

Zvali smo i Kentaki..

Daj Bože da grešim, ali mislim zaista da je gotovo i da treba stati sa nadanjima u prazno. Ja više ne mogu da se nadam. Nemam čemu. I ne vidim razlog..

Dalton 10.07.2014 00:48

Šta reći? 18 meseci i onda hladan tuš. Svi planovi i nade propadoše.

2014EU50xxx

IgorMAD 10.07.2014 03:40

Sve se nadam da ce se nesto promeniti, ali izgleda da je mala sansa za to. Ja sam bio u istom kosu sa svima vama i mogu da zamislim samo kako se osecate. Isto ovo je moglo da se desi i meni i svima nama sa nizim brojevima.
Stvarno jos uvek ne mogu da verujem da ce se ovako zavrsiti. :(

elefteros 10.07.2014 14:13

Bezveze sam spamovao u onoj drugoj temi, nisam video da je ovde već pisano o ovome.. Da li ovo znači da su vam svima koji imate case number preko 40150 ugasili prijave? Kao to je to, nema dalje?

Ako jeste, onda mi je stvarno žao.

Mada, u rečenici piše "neće imati mogućnost da podnesu zahtev za izdavanje imigracione vize do kraja ove fiskalne godine".

sombrero 10.07.2014 17:52

@elefteros

Otprilike tj necemo imati intervju i automatski otpadamo, inace fiskalna godina za lutriju se zavrsava 30. septembra.Opet kazem nikom se ne desilo, osecaj je stvarno grozan..Od toliko prica iz KCC-a da tipuju na current dosli smo do ne pomeranja ni za jedan broj u septembru.Sta reci :udri:

MagedonMM 17.07.2014 09:19

Danas bio na intervju platio i onda konzul na intervju mi je posocio da nema viza jer nema vise brojeva.
Katastrofa, srusilo se sve :(

Salec 17.07.2014 09:25

Magedon,

Hoćeš da kažeš da si imao zakazan intervju, sve pribavio od papira i platio i ostao bez viza jer ih više nema???

Koji si broj?

MagedonMM 17.07.2014 09:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MagedonMM (Poruka 47598)
Danas bio na intervju platio i onda konzul na intervju mi je posocio da nema viza jer nema vise brojeva.
Katastrofa, srusilo se sve :(

Da ne dodze do zabune - ja se izvinjavam - imao sam odlozeni intervju predhodno

MagedonMM 17.07.2014 09:40

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Salec (Poruka 47599)
Magedon,

Hoćeš da kažeš da si imao zakazan intervju, sve pribavio od papira i platio i ostao bez viza jer ih više nema???

Koji si broj?

izvini , nisam bitno napomenuo da sam imaa odlozeno intervju ( I pred par meseci zakazali su mi za danas ) I danas nisto

Salec 17.07.2014 09:48

Ali, sve u svemu, ti si odložio intervju i rečeno ti je sada kada si došao da nema više viza za EU?

A koji si broj - ne trebaju nam zadnje tri cifre?

Salec 17.07.2014 09:51

Izvini, ovo je mnogo važna informacija za sve nas sa velikim brojevima koji se nadamo da će biti možda još nekog pomeranja u zadnjem visa bulletin-u.

Sanya 17.07.2014 10:28

Magedon, da li je moguce da su te pustili da platis i nakon toga rekli da nema vise viza???
Ja sam u soku sta se dogadja sa 2014tom godinom! Ocigledno se ove godine mnogo vise ljudi kvalifikovalo od samog pocetka, u odnosu na prethodne godine. A pritom je izvucen i mnogo veci broj ljudi.
Nadam se da ce se jos neko javiti sa iskustvom s "intervjua".

MagedonMM 17.07.2014 11:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Sanya (Poruka 47606)
Magedon, da li je moguce da su te pustili da platis i nakon toga rekli da nema vise viza???
Ja sam u soku sta se dogadja sa 2014tom godinom! Ocigledno se ove godine mnogo vise ljudi kvalifikovalo od samog pocetka, u odnosu na prethodne godine. A pritom je izvucen i mnogo veci broj ljudi.
Nadam se da ce se jos neko javiti sa iskustvom s "intervjua".

I iz ambasade su mi potvrdili da nikad nije se to do sada desilo.

Nisam insistirao da mi vrate pare jer ali ono kad sam vec bio tamo I prosao sve nisam hteo da se otkazem iako znam da je zavrsena prica ,
Kao cekam ako bi se nesto promenilo ili neko otkazao imalo bi sanse da se nesto uradi .

ISKRENO IAKO STAVRNO ZELIM NEVERUJEM DA CE NESTO DA SE SMENI :(

MagedonMM 17.07.2014 11:22

[quote=Salec;47603]Ali, sve u svemu, ti si odložio intervju i rečeno ti je sada kada si došao da nema više viza za EU?

A koji si broj - ne trebaju nam zadnje tri cifre?[/QUOTE

JESTE BAS TAKO ,
IMAO SAM BAS NIZAK BROJ 0XXXX

sombrero 17.07.2014 12:50

@MagedonMM

Bas zalosno nadam se da ce se ipak nesto promeniti, cudno je da su vec krenuli sa otkazivanjem :(

Joka1809 17.07.2014 13:04

Ja sam stvarno sokirana sta se ovo desava :smrc:
I nije mi jasno sta se sada desava sa nama koji imamo zakazane intervjue??
meni je konkretno 23.07.
ima li jos uvek dostupnih viza ili ne, nista mi nije jasno????

Nikolaniko 17.07.2014 13:06

MagedonMM,

Molim te ispricaj nam detaljnije sta se desilo. Mislim da si bio u Skoplju, ako se ne lazem. I ja imam zakazan intervju 5-og Avgusta u Skoplju tako da bi mi jako znacila informacija, da znam kako da postupam dalje.

Hvala ti unapred

sombrero 17.07.2014 13:11

Da jako je cudno da nema vise viza za EU vec sredinom jula, prosto nemoguce...Da li je iko zvao Ambasadu da proveri svoj datum?Uzas ova 2014 se ne ponovila..

Nikolaniko 17.07.2014 13:12

Jos jedno pitanje za MagedonMM,

Jesi mozda proverio status tvoje aplikacije na CEAC sajtu? Koji status tamo prikazuje?

MagedonMM 17.07.2014 13:21

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Nikolaniko (Poruka 47614)
MagedonMM,

Molim te ispricaj nam detaljnije sta se desilo. Mislim da si bio u Skoplju, ako se ne lazem. I ja imam zakazan intervju 5-og Avgusta u Skoplju tako da bi mi jako znacila informacija, da znam kako da postupam dalje.

Hvala ti unapred

Dobri Ljudi ,

Znam da Vam je svaka informacija neophodna ali iskreno nema mnogo novo sta da nadopunim

Imao sam za danas zakazan intervju u amabasadi , uplatio sredstva znate vec procedure dosao na intervju kod con I dobio info da nema vise dostupnih viza ,
Pare nisam zelio da povratim ,nisma ni mislio na to nego ostavio sam da cekam ako ima neka sansa ( bozja sansa :) )
ali psoto je jos vruca glava - nadam se nekako - ali od sutra realnost ce biti druga
Sto ranije se pomirim to bolje - ovako cekam kao nesto a znam sta cekam
OPET CU NAPOMENUTI
Ja sam imao odlozeno intervju .

Uh koliko los post ali razumece te me :(

Sa srecom svima ostalima

sombrero 17.07.2014 13:27

Zasto neko iz MK ne kontaktira ambasadu i proba da dobije neki info?

Nikolaniko 17.07.2014 13:37

Citat:

Prvobitno poslao korisnik sombrero (Poruka 47618)
Zasto neko iz MK ne kontaktira ambasadu i proba da dobije neki info?

Ja nisam trenutno u Makedoniji ali poslacu im mail pa ako hoce da mi odgovore na to pitanje - super. Najbolje da neko iz MK nazove ambasadu i da pita.

MagedonMM 17.07.2014 13:40

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Nikolaniko (Poruka 47616)
Jos jedno pitanje za MagedonMM,

Jesi mozda proverio status tvoje aplikacije na CEAC sajtu? Koji status tamo prikazuje?

Nisam ni pimislio da proverim ne radi danas mozak :(
Gde kako bese izvini nemogu da kontam

Aha ok sad cu

Nikolaniko 17.07.2014 13:44

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MagedonMM (Poruka 47620)
Nisam ni pimislio da proverim ne radi danas mozak :(
Gde kako bese izvini nemogu da kontam

Aha ok sad cu

Ovde:

https://ceac.state.gov/CEACStatTrack...KjMWCuebHqOw==

unesi broj u sledecu format: 2014EUXXXX bez nule pre broja

MagedonMM 17.07.2014 15:14

Nikolaniko,

Hvala na pomoci , provericu pa cu da spodelim sa vama ,znam kako je

Pozdrav

Zana 17.07.2014 15:49

U ostalim evropskim zemljama intervjui se obavljaju normalno, sto znaci da viza ima jos uvek. Ambasada otkaze intervjue ukoliko se podele svi brojevi i ne obavlja intervjue niti za to uzima pare. Mi ovde ocigledno imamo ili neku jezicku zavrzlamu jer je viza ocigledno odbijena ili ne znam o cemu se ovde radi. Brojeva za Evropu ima.

Nikolaniko 17.07.2014 15:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zana (Poruka 47624)
U ostalim evropskim zemljama intervjui se obavljaju normalno, sto znaci da viza ima jos uvek. Ambasada otkaze intervjue ukoliko se podele svi brojevi i ne obavlja intervjue niti za to uzima pare. Mi ovde ocigledno imamo ili neku jezicku zavrzlamu jer je viza ocigledno odbijena ili ne znam o cemu se ovde radi. Brojeva za Evropu ima.

To su jutros potvrdili i iz ambasade u Londonu, da brojeva ima, ja cekam zvanican odgovor iz Skoplja da resimo konacno ovaj rebus. Za sada nema mesta za paniku. Krenite da panicite kad vam ja dam znak :D:D:D

Nikolaniko 17.07.2014 15:55

A evo ga i zvanicni odgovor iz ambasade:

"Mr.Cvetanovski:

We just want to inform you that you have to be on time and prepared for interview on August 5, 2014 at 8:00am. Just to let you know that all cases are separate cases and all rules they do not apply for all cases the same. The nature of the visa is that nobody can promise you anything until you will be at the embassy for interview.

Regards,

Immigrant Visa Unit"

Eto, sve je pod kontrolom, kao sto rekoh, nema mesta za paniku :)

MagedonMM 17.07.2014 16:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zana (Poruka 47624)

Zana,

Znaci evo opet jos jednom cu da ponovim bez nikakvih namera da dizem paniku megu ljudima :

1.Danas sam bio na zakazani intervju ( koi je vec jedno bio zakzan pa odlozen - to sam nekoliko puta napomenuo )
2. U ambasadi sam predao sva potrebna dokumenta I platio sumu
3.Kad sam dosao na intervju posoceno mi je da nema vise viza I da ukoliko ima nekakvih izmena da ce da me izveste
4 . Nije smak sveta ako bi me odbili da spodelim sa ljudima verovatno ne bih bio jedini , I milsim da nije korektno da se stvara misljenje da neko laze - "jer je viza ocigledno odbijena " nije , jer da sam bio odbijen to bi I napisao
.Jer imam veliko postovanje prem aVama zato sam I u toku dana uzeo za pravo da Vam psoaljem PP .

Pozdrav svima

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:00.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.