ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   DS260 Formular - Prevedeno uputstvo za popunjavanje (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1580)

johnywalker 11.05.2015 13:45

DS260 Formular - Prevedeno uputstvo za popunjavanje

Evo ja sam se potrudio pa sam preveo DS260 formular na bosanski, za one kojima engleski nije baš jača strana. Ovako bi onda trebalo biti barem malo lakše popuniti formular.

https://mojputdoamerike.files.wordpr..._bosanski1.pdf

draganp 11.05.2015 14:09

Citat:

Prvobitno poslao korisnik johnywalker (Poruka 54482)
Evo ja sam se potrudio pa sam preveo DS260 formular na bosanski, za one kojima engleski nije baš jača strana. Ovako bi onda trebalo biti barem malo lakše popuniti formular.

Hvala puno druze. Ima nekih pitanja na kraju za koja nisam bio siguran (gledajuci sample ds260)..ali mislim da ce sada to biti lako.

Ima jedno konkretno pitanje, pasos mi istice u oktobru ove godine, a prije nego sam saznao da sam selected sam podnio zahtjev za novi (za putovanje u EU pasos mora vaziti najmanje 3 mjeseca..pa sam zato ranije podnio zahtjev, da izbjegnem ljetne guzve) i trebao bih biti gotov za 20-ak dana...da li da stavim stari broj pasosa pa da im posaljem email kada dobijem novi pasos ili je bolje da saljem mail KCC-u i pitam njih da budem siguran?

johnywalker 11.05.2015 14:27

Bolje ti je sacekati da dobijes novi pasos pa onda uneses podatke iz novog, nego da unosis stari pa onda opet otkljucavati formular i mijenjati podatke. 20ak dana ti nece nista znatno promijeniti u procesu.

draganp 11.05.2015 14:36

Citat:

Prvobitno poslao korisnik johnywalker (Poruka 54488)
Bolje ti je sacekati da dobijes novi pasos pa onda uneses podatke iz novog, nego da unosis stari pa onda opet otkljucavati formular i mijenjati podatke. 20ak dana ti nece nista znatno promijeniti u procesu.

OK..mada ne kosta me nista poslati email KCC-u, da vidim sta oni misle.

Ovi dokumenti, koje bih trebao obezbjediti, imaju li neki rok, od kojeg ne smiju biti stariji, npr. ne stariji 6 mjeseci od intervjua ili tako nesto? Govorim o uvjerenjima o nekaznjavanju i rodnom listu. Ako sam dobro procitao treba uvjerenje iz suda i mup-a, jesam li upravu?

johnywalker 11.05.2015 14:47

naravno, možeš i njih pitati.
ako pogledaš na moj blog, možeš vidjeti odgovor koji sam ja dobio iz ambasade, gdje stoji da uvjerenja o ne kažnjavanju ne smiju biti starija od šest mjeseci. Ali, mislim da ti je previše rano sada vaditi već sve te papire. Termin u ambasadi ti svakako jave skoro 2 mjeseca unaprijed, tako da imaš dovoljno vremena da prikupiš sve potrebne papire.

draganp 11.05.2015 14:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik johnywalker (Poruka 54491)
naravno, možeš i njih pitati.
ako pogledaš na moj blog, možeš vidjeti odgovor koji sam ja dobio iz ambasade, gdje stoji da uvjerenja o ne kažnjavanju ne smiju biti starija od šest mjeseci. Ali, mislim da ti je previše rano sada vaditi već sve te papire. Termin u ambasadi ti svakako jave skoro 2 mjeseca unaprijed, tako da imaš dovoljno vremena da prikupiš sve potrebne papire.

Vidio sam blog, citao nesto, ali ne sve..procitacu veceras, moram sad nazad na posao ;)

Zato i pitam, jer kod nas je obicno ta procedura da ne smije biti starije od 6 mjeseci, a opet vidim da je spomenuto ovdje da bi trebalo pripremiti papire prije slanja DS260. Ne vidim kakva je to logika, gledajuci ovaj tvoj prevedeni obrazac, vidim da tu od podataka sa nekog od potrebnih papira, trebaju jedino datumi iz pasosa i sa diploma o skoli/faksu...

johnywalker 11.05.2015 14:54

sva ta dokumentacija ti treba jedino kada kreneš u ambasadu na razgovor. Za popunjavanje ds260 ti ne treba ni rodni list ni uvjerenje o ne kažnjavanju. Kad si rođen i da li si ikada osuđivan, to znaš (ili bi barem trebao znati) i bez papira :)

draganp 11.05.2015 14:59

Citat:

Prvobitno poslao korisnik johnywalker (Poruka 54494)
sva ta dokumentacija ti treba jedino kada kreneš u ambasadu na razgovor. Za popunjavanje ds260 ti ne treba ni rodni list ni uvjerenje o ne kažnjavanju. Kad si rođen i da li si ikada osuđivan, to znaš (ili bi barem trebao znati) i bez papira :)

Znam, znam kad sam rodjen :)

To sam i mislio...samo datum o pocetku i kraju skolovanja i do kad vazi pasos... odoh nazad na posao, znam da dosadjujem, ali ako mi zatreba sta jos informacija, ja cu pitat. Hvala vam ljudi!

kdragan77 11.05.2015 18:21

Citat:

Hvala za ovaj pdf , bio sam zapeo na nekim stvarima :). Sada natanane ovo ispuniti ali prvo sakupiti svu dokumentaciju..

dmihalj 16.05.2015 07:16

Citat:

Svaka cast johnywalker, verujem da ce mnogima koristiti!

markoss 20.05.2015 08:40

nekoliko pitanja

dobar dan, ja sam marko 35 iz bgd i izvucen sam za greencard, prvi put sam i poslao zahtev i eto, dal da se radujem ili cudim ne znam ali to je sto je

cestitke svima koji su izvuceni i vise srece drugi put onima koji nisu.

popunio sam svoj formular pa sad popunjavam i detetov i zenin pa me zanima da li moramo u isto vreme ici na intervju kad bude zakazan? iskreno bolje mi je sto kasnije i da odem u usa zbog finansija i to sam pa tek onda supruga pa drugo pitanje glasi, da li supruga moze posle 6 mesesci da dodje sa detetom ili bez deteta i da li su oni uslovljeni da moraju 6 meseci godisnje da budu prisutni u usa?

da li svi placamo po 330 dolara vizu ili samo ja?

detetu istice pasos u julu, dal da sacekam produzenje pasosa ili da saljem sa podacima iz starog?

pozz

Tikica 20.05.2015 09:08

markoss, nema potrebe da isto pitanje postavljaš na više tema. Odgovor pogledaj ovde http://www.zelenalutrija.com/forum/s...t=1444&page=23

SRBghost 20.05.2015 12:09

Jedini odgovor koji ti fali je vezan za deciji pasos. Mi smo klinji poslali formulare sa starim, a na intervju poneli i novi i stari pasos i nije bilo nikakvih problema. Cak mozes i sada da mu vadis pasos pa da saljes sa novim posto se pasos ceka 10 radnih dana. Mi smo klinji izvadili pasos dok mu je stari vazio jos 6 meseci.

margos13 20.05.2015 23:17

Citat:

Prvobitno poslao korisnik draganp (Poruka 54492)
Vidio sam blog, citao nesto, ali ne sve..procitacu veceras, moram sad nazad na posao ;)

Zato i pitam, jer kod nas je obicno ta procedura da ne smije biti starije od 6 mjeseci, a opet vidim da je spomenuto ovdje da bi trebalo pripremiti papire prije slanja DS260. Ne vidim kakva je to logika, gledajuci ovaj tvoj prevedeni obrazac, vidim da tu od podataka sa nekog od potrebnih papira, trebaju jedino datumi iz pasosa i sa diploma o skoli/faksu...

Draganp, kao što ti je već johnywalker napomenuo za popunjavanje DS 260 ne moraš imati i spremati nikakve papire, ali u DS 260 MORAŠ upisati tačne podatke. Ukoliko ne upišeš tačne podatke možeš imati problema. Između ostalih podataka neophodno je upisati i broj pasoša (a, čini mi se i kada je izdat i do kada važi ili sl). S' obzirom da ti pasoš ističe u oktobru, tvoj pasoš biće nevažeći u trenutku tvog intervjua i dobijanja zelene karte ili će biti nevažeći u trenutku tvog putovanja u Ameriku i taj podatak neće biti tačan.
Procedura za ispravku i promenu podatka navedenog u prethodno poslatom DS 260, podrazumeva upućivanje pismenog zahtevs KCC-u za otključavanje DS 260 i čekanje da KCC otključa DS 260. A zašto bi to radio i komplikovao? Dakle, ako pošalješ DS 260 i upišeš broj uskoro nevažećeg pasoša, moraćeš naknadno da tražiš otključavanje obrasca DS 260. Tebi neće biti zakazan intervju sve dok ne obrade DS 260 sa inoviranim podacima (novi br.pasoša, itd..), tako da nema nikakvog smisla da šalješ DS 260 sve dok ne dobiješ novi pasoš (a, to je po tvojim rečima uskoro, tj. u narednih 10-15 dana).

DS 260 možeš poslati i za mesec dana i to neće odložiti datum tvoga intervjua (pogotovo ako ti je CN veći od 10xxx, tj. ako ti intervju neće biti u oktobru) ili će ti intervju biti pomeren za naredni mesec (npr. iz oktobra u novembar ili sl..). Slanje DS 260 u koji ćeš upisati podatke koji će se vrlo brzo promeniti, nema nikakvog smisla i bespotrebno komplikuješ prostu stvar.

Rezime: nema potrebe da pišeš mail KCC-u i nemoj slati DS 260 dok ne dobiješ novi pasoš. Kada dobiješ novi pasoš, popuni DS 260 i tu upiši novi broj pasoša (i ostale podatke) i tek tada pošalji DS 260.

draganp 21.05.2015 06:59

Citat:

Prvobitno poslao korisnik margos13 (Poruka 54810)
Draganp, kao što ti je već johnywalker napomenuo za popunjavanje DS 260 ne moraš imati i spremati nikakve papire, ali u DS 260 MORAŠ upisati tačne podatke. Ukoliko ne upišeš tačne podatke možeš imati problema. Između ostalih podataka neophodno je upisati i broj pasoša (a, čini mi se i kada je izdat i do kada važi ili sl). S' obzirom da ti pasoš ističe u oktobru, tvoj pasoš biće nevažeći u trenutku tvog intervjua i dobijanja zelene karte ili će biti nevažeći u trenutku tvog putovanja u Ameriku i taj podatak neće biti tačan.
Procedura za ispravku i promenu podatka navedenog u prethodno poslatom DS 260, podrazumeva upućivanje pismenog zahtevs KCC-u za otključavanje DS 260 i čekanje da KCC otključa DS 260. A zašto bi to radio i komplikovao? Dakle, ako pošalješ DS 260 i upišeš broj uskoro nevažećeg pasoša, moraćeš naknadno da tražiš otključavanje obrasca DS 260. Tebi neće biti zakazan intervju sve dok ne obrade DS 260 sa inoviranim podacima (novi br.pasoša, itd..), tako da nema nikakvog smisla da šalješ DS 260 sve dok ne dobiješ novi pasoš (a, to je po tvojim rečima uskoro, tj. u narednih 10-15 dana).

DS 260 možeš poslati i za mesec dana i to neće odložiti datum tvoga intervjua (pogotovo ako ti je CN veći od 10xxx, tj. ako ti intervju neće biti u oktobru) ili će ti intervju biti pomeren za naredni mesec (npr. iz oktobra u novembar ili sl..). Slanje DS 260 u koji ćeš upisati podatke koji će se vrlo brzo promeniti, nema nikakvog smisla i bespotrebno komplikuješ prostu stvar.

Rezime: nema potrebe da pišeš mail KCC-u i nemoj slati DS 260 dok ne dobiješ novi pasoš. Kada dobiješ novi pasoš, popuni DS 260 i tu upiši novi broj pasoša (i ostale podatke) i tek tada pošalji DS 260.

Hvala puno na pojasnjenjima.
Izvinjavam se sto sam pitao ovdje, a kasnije odgovorio na drugoj temi (http://www.zelenalutrija.com/forum/s...ead.php?t=1628) - i tamo je spominjan datum slanja ds260, kako bi se popunila lista dobitnika...
Pasos bi trebao biti gotov za 7-8 dana i tada cu poslati ds260.

nidal 22.05.2015 20:02

Pozdrav forumasi, izvucena sam za vizu , nas je troje . Broj jer mali i intervju bi trebao da bude negde u oktobru. Ovo nam je treća godina da smo učestvovali. Popunjavam ds-260 formural, i kod supruga mi se konstantno pojavljuje u jednom delu formurala -
Application Error
You have encountered an application error. Please try again later.

Da li neko ima neki savet šta dalje.

cirapfc 22.05.2015 22:35

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nidal (Poruka 54866)
Pozdrav forumasi, izvucena sam za vizu , nas je troje . Broj jer mali i intervju bi trebao da bude negde u oktobru. Ovo nam je treća godina da smo učestvovali. Popunjavam ds-260 formural, i kod supruga mi se konstantno pojavljuje u jednom delu formurala -
Application Error
You have encountered an application error. Please try again later.

Da li neko ima neki savet šta dalje.

Pa s'obzirom da na sajtu pise da su svesni da postoje odredjeni problemi, tj pise "We are aware that some applicants continue to experience technical difficulty. If you are unable to access the form DS-260, DS-261, or pay immigrant visa processing fees and have an emergency need, please contact the Embassy where your visa will be processed for further instructions. We are working to address this issue and apologize for any inconvenience."

mislim da je najbolje da sacekas koji dan, posto nije emergency...

nidal 23.05.2015 14:30

Cirapfc, hvala na odgovoru, evo jutros sam uspela nekako da popunim do kraja.

ofcaparkingdom 27.05.2015 08:40

Mala pomoc
jos uvjek nemogu da popunim DS-260 ,dodjem do startnog dijela gdje pise kojoj ambasadi pripadam za interviu i to je to.
Jeli do mene neka greska ili da im saljem mail.Imam neku paniku da cu da zakasnim.

markoss 29.05.2015 21:59

a sta se dogodi, gde blokira? jel ti daje neku poruku crvenim slovima?

mene zanima oko fotografija, ima tamo na stranici
http://travel.state.gov/content/visa...al/photos.html

kada se prilazu ove fotke?

SRBghost 30.05.2015 07:31

Citat:

Prvobitno poslao korisnik markoss (Poruka 54996)
a sta se dogodi, gde blokira? jel ti daje neku poruku crvenim slovima?

mene zanima oko fotografija, ima tamo na stranici
http://travel.state.gov/content/visa...al/photos.html

kada se prilazu ove fotke?

U ambasadi, na intervjuu. Do tada nista od fotki tit ne treba.

miga 31.05.2015 09:16

Poslala sam ds 260 pre jednu nedelju ali sam slucajno sada primetila da imam gresku na pitanje Previous US travel. Na date arrived - umesto juni 2010, ukuclala sam juli 2010 i za mene i za svi clanovi porodice( 4 formulara ista greska). Sta sad? Jed da trazim zahtev da popravim gresku ili da ostavim pa objasnim sve na intervju?

draganp 05.06.2015 13:24

Dobio sam konacno pasos pa bih trebao zavrsiti ovaj ds260.
Zanima me kakvih ima odgovora ponudjenih za pitanje: "In which occupation do you intend to work in the US" i koliko je to bitno.

Mogu li odgovoriti nesto u smislu, nisam jos odlucio ili tako nesto...

Nazalost, nisam highly qualified, da bih mogao sad ocekivati da radim posao koji hocu ;)

SRBghost 05.06.2015 16:39

Citat:

Prvobitno poslao korisnik miga (Poruka 55014)
Poslala sam ds 260 pre jednu nedelju ali sam slucajno sada primetila da imam gresku na pitanje Previous US travel. Na date arrived - umesto juni 2010, ukuclala sam juli 2010 i za mene i za svi clanovi porodice( 4 formulara ista greska). Sta sad? Jed da trazim zahtev da popravim gresku ili da ostavim pa objasnim sve na intervju?

Mislim da nije situacija za otkljucavanje, ali pisi mail KCC-ju i objasni situaciju. Oni ce ti reci sta dalje. Tako ti je ipak najsigurnije.

SRBghost 05.06.2015 16:41

Citat:

Prvobitno poslao korisnik draganp (Poruka 55110)
Dobio sam konacno pasos pa bih trebao zavrsiti ovaj ds260.
Zanima me kakvih ima odgovora ponudjenih za pitanje: "In which occupation do you intend to work in the US" i koliko je to bitno.

Mogu li odgovoriti nesto u smislu, nisam jos odlucio ili tako nesto...

Nazalost, nisam highly qualified, da bih mogao sad ocekivati da radim posao koji hocu ;)

Stavi nesto orijentaciono. Ja sam stavio da bih radio ono sto sam radio u Srbiji - graficki dizajn, iako nisam visoko obrazovan :drool:

Nik524 05.06.2015 23:02

zdravo, imam kratko prasanje. imam studirano vo solun no nemam smeneto zivealiste. Dali da go prijavam kako mesto kade sto sum ziveela 9 meseci vo stan privaten i pokraj toa sto nemam karta za prestoj.
Prasanjeto od prasalnikot e "da navedeme kade sme ziveele posle 16 god".
fala odnapred.

nidal 05.06.2015 23:03

Poslala sam pre nekoliko dana ds formular, međutim primetila sam da sam napravila grešku kod datuma završetka srednje škole. U svedočanstvu 4 godine stoji 15.jun, a na diplomi mi piše da je izdata 10 juna. Ja sam stavila da sam išla u školu do 16 juna. Znači ne poklapaju mi se datumi u formularu i dokumemtu. Da li je to greška ili mogu da objasnim na razgovoru?

SRBghost 06.06.2015 07:06

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nidal (Poruka 55123)
Poslala sam pre nekoliko dana ds formular, međutim primetila sam da sam napravila grešku kod datuma završetka srednje škole. U svedočanstvu 4 godine stoji 15.jun, a na diplomi mi piše da je izdata 10 juna. Ja sam stavila da sam išla u školu do 16 juna. Znači ne poklapaju mi se datumi u formularu i dokumemtu. Da li je to greška ili mogu da objasnim na razgovoru?

Ja sam bas zbog tog razloga trazio otkljucavanje formulara. Predlozio bih ti isto. To je najvazniji uslov i oko toga se ne bih zezao ni pravio greske.

grabovac84 07.06.2015 19:33

Postovani forumasi ako bi neko mogao ukoliko zna da mi odgovori na jedno pitanje.Naime kada sam se prijavio za GC lutriju u prijavi sam kucao Ime, srednje ime (ime oca) i prezime....e sad pitanje je posto jos nisam popunio ds260 da li upisivati isto ovako znajuci da se kod nas srednje ime ne koristi ili samo preskociti to polje odnosno iskljuciti i napisati samo ime i prezime? Hvala na svakoj pomoci....

SRBghost 08.06.2015 13:02

Citat:

Prvobitno poslao korisnik grabovac84 (Poruka 55146)
Postovani forumasi ako bi neko mogao ukoliko zna da mi odgovori na jedno pitanje.Naime kada sam se prijavio za GC lutriju u prijavi sam kucao Ime, srednje ime (ime oca) i prezime....e sad pitanje je posto jos nisam popunio ds260 da li upisivati isto ovako znajuci da se kod nas srednje ime ne koristi ili samo preskociti to polje odnosno iskljuciti i napisati samo ime i prezime? Hvala na svakoj pomoci....

Popinjavaj bez srednjeg imena. Po potrebi ces objasniti kada bude trebalo.

margos13 08.06.2015 14:14

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nidal (Poruka 55123)

Prošle godine kada sam popunjavao DS-260, ja nisam mogao da nađem svedočanstva i diplomu iz srednje škole i samim time nisam mogao da znam tačan datum završetka srednje škole.

Ja sam pri popunjavanju DS-260 stavio da sam u školu išao do 20.06. (jer je to tada bio uobičajeni datum za završetak školske godine), a naknadno sam pronašao svedočanstva i diplomu srednje škole, i na svedočanstvu za 4. razred pisalo mi je da je izdato 06.06., a diploma da je izdata 18.06.

Nisam otključavao DS-260, a na intervjuu mi nije napravljen nikakav problem, tj. nisu me ni pitali za ovo nepoklapanje. Bio sam uveren da me neće pitati za ovo nepoklapanje datuma, a i da su me pitali, ja bih rekao kao što jeste - nisam mogao da pronađem svedočanstva i diplomu iz srednje škole u trenutku slanja DS-260. Mislim da nema razloga da brineš i da ne treba da tražiš otključavanje DS-260, jer u pitanju je razlika od par dana u datumu i siguran sam da te neće ni pitati za to nepoklapanje. Ako se bojiš, ti traži otključavanje DS-260, pa ispravi datum - ali mislim da nema potrebe za to (iz ličnog iskustva potvrđujem da nisam imao nikakav problem u vezi indentične stvari).

grabovac84 08.06.2015 14:26

Citat:

Prvobitno poslao korisnik SRBghost (Poruka 55155)
Popinjavaj bez srednjeg imena. Po potrebi ces objasniti kada bude trebalo.

Hvala puno....tako nesto mi je i bilo logicno ali ajde da pitam....hvala jos jednom....

SRBghost 08.06.2015 18:40

Ma nista bre. Samo vi pitajte, znamo dobro kako je :)

draganp 08.06.2015 18:53

Citat:

Prvobitno poslao korisnik SRBghost (Poruka 55161)
Ma nista bre. Samo vi pitajte, znamo dobro kako je :)

Kad si vec tu, da i ja upitam ;)...Datum na svjedocanstvu mi je 28.5., a diplomi 26.6...da stavim 26.6. jer tad se diplomiralo?

Sta da stavim kao pocetak skolovanja? Ne nadjoh na svjedocanstvu da ima taj datum...prvi ponedjeljak u septembru te godine je bio 1.9...da stavim to ili?

Danica 08.06.2015 19:40

Citat:

Prvobitno poslao korisnik draganp (Poruka 55163)
Kad si vec tu, da i ja upitam ;)...Datum na svjedocanstvu mi je 28.5., a diplomi 26.6...da stavim 26.6. jer tad se diplomiralo?

Sta da stavim kao pocetak skolovanja? Ne nadjoh na svjedocanstvu da ima taj datum...prvi ponedjeljak u septembru te godine je bio 1.9...da stavim to ili?

početak = 1.septembar,
završetak = to sa diplome (u tvom slučaju, dakle, 26.jun)

nidal 09.06.2015 17:41

Kod pitanja vezano za adrese na kojima ste ziveli posle 16 godine. Znam godinu, ali za mesec i dan nisam sigurna ni ja ni muz. Kako ste vi ovo resili.? Ja sam poslala mail u nedelju da mi se otkljuca formular, sad cekam :grin:

SRBghost 10.06.2015 05:48

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nidal (Poruka 55185)
Kod pitanja vezano za adrese na kojima ste ziveli posle 16 godine. Znam godinu, ali za mesec i dan nisam sigurna ni ja ni muz. Kako ste vi ovo resili.? Ja sam poslala mail u nedelju da mi se otkljuca formular, sad cekam :grin:

Cisto odokativnom metodom. Jedino snam tacno znao poslednji datum :)

dmihalj 10.06.2015 08:53

Ja sam izvadio uverenje o prebivalistima, ako si iz Beograda to se radi u Ljermontovoj :)

draganp 18.06.2015 22:23

Za srednju ekonomsku ispunjavam:
Course of Study: academic
Degree, Diploma or Certificate Received: high school diploma

Za fakultet, kojeg sam napustio, ispunjavam:
Course of Study: university
Degree, Diploma or Certificate Received: ostavljam prazno ili da napisem nesto?
Pretpostavljam da se podrazumijeva da nisam to zavrsio i da nemam nista "received" ako sam pod Highest Level of Education Completed stavio "high school diploma"

Stromae 16.07.2015 17:47

Zdravo dobri ljudi sa foruma, haj jedn samo da potvrdimo Surname at birth za majku se misli na njeno prezime na rodjenju iliti devojacko prezime? Istripovala me zena najstrasnije sada da je to maiden name...

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:01.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.