ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   DV2018 Selected Winners - DV2018 Izvučeni Dobitnici (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1838)

Magelan 01.05.2017 06:01

DV2018 Selected Winners - DV2018 Izvučeni Dobitnici

Kako se polako približava ovogodišnje izvlačenje, započinjemo novu temu :)

Zamoliću članove da popune anketu kako bismo imali pregled dobitnika na jednom mestu.

Srećno svima!

Moderatori foruma "Zelena Lutrija"

CrazyD 02.05.2017 18:51

izvučena :grin:

suprug je slao i lani, meni je prva prijava i odmah bingo :1081:

DzokicaMicev 02.05.2017 19:45

Ajde da se pohvalim nakon 13 pokusaja konacno izvucen :)))))) broj mi je 7000

Bibiribi 03.05.2017 02:44

DA ili NE?

Ljudi, molim vas pomoć, ja sam preuzbuđena i mozak mi ne radi! Meni je došlo da sam odabrana za dalje, ali da to ne znači da sam dobila vizu jer je više dobitnika nego viza! Šta to znači? Oprostite ako se pitanje ponavlja, prvi put se susrećem sa svim ovim!

Botanika1 03.05.2017 03:27

Ja prosle godine, moja sestra ove izvucena :wee: case 12xxx
@slucajni_prolaznik treba mi tvoja pomoc, ona prolazi kroz istu proceduru kao ti i tvoja devojka/zena, ima tonu pitanja :grin:

FilipVa 03.05.2017 05:02

Dobro jutro svima ljudi! Uzbudjenje je veliko u nasoj kuci, brat i ja smo se prvi put prijavili ove godine i on je izvucen, ja ne! :obrva: Kada sam procitao ono you have been randomly selected nisam mogao verovati, probudio sam sve u kuci! :D hteo bih ovde da vam napisem njegov case number ali nisam siguran da li smem napisati ceo broj i koji deo bi trebao napisati da bi ste mi rekli kada bi otprilike trebao da ocekuje interviju!

nemanjaq 03.05.2017 05:03

Pozdrav svima,

Sajt je totalno blokirao, kao što neko reče, izgleda da su "downgrade"-ovali na 56K.

Elem, prvi put i BINGO.
CN 2018EU00015***
Kao što vidite, sada je 6:00 ujutru - nisam spavao celu noć kada sam video lepu poruku (btw. moja supruga je "šlog" jer je odbijena) :aa:

E sada, ovo za US adresu u DS-260 nisam našao nigde na forumu. Vidim da u primeru DS-260, koji je postavljen ovde, US adresi prethodi pitanje da li uopšte imamo tu adresu.
Sada tog pitanja nema, odmah se traži adresa gde idete kada dođete u USA i to je (ako ne promenite na drugu US adresu) i adresa gde će biti isporučena zelena karta.

Ima li neko savet? Mi nemamo nikog bliskog u USA, pa je dobrodošlo mišljenje i pomoć.

Hvala unapored na pomoći i čestitke svima izvučenima.
Ostalima želim puno sreće sledeći put.

BetterFuture 03.05.2017 08:11

Jos jednom, iskrene cestitke svima koji su izvuceni!

Tabelu za DV-2018 mozete pogledati ovde, a link ce, kao i za prethodnu godinu, biti u mom potpisu. Za sva pitanja i nedoumice, koristite opciju Pretraga a za sve ono sto vas zanima, a ne nadjete na forumu, slobodno postavite pitanja u pripadajucoj temi. Hvala i srecno u novom zivotu!

ikac89 03.05.2017 09:46

Izvučen, mislim da mi je ovo bila 5. prijava...

Case Number je 2018EU0002****

Nije mi jasno da li ovo znači da mi je redni broj 20 hiljada i nešto ili 2 tj. da li da očekujem intervju već u oktobru ili negde tamo na sredini dodeljivanja viza (mart, april 2018.)?

Bibiribi 03.05.2017 10:09

Oprostite ja sam na drugoj temi komentirala i nisam dobro shvatila za brojeve. Moj je broj 2018EU0003****. Ako mi može sad neko ljubazno objasnit šta to točno znači, bila bi jaaako zahvalna jer nisam dobro pohvatala iz ovoga što ste prije napisali :)

tile83 03.05.2017 10:16

Postovani saborci, nama se ove godine posreciloooo, 2. put. Ja sam izvucena!!! Isplakah se kako nisam ne pamtim. Mi smo petoclana porodica sa veeeelikom zeljom da se preselimo u Ameriku!!! Hvala Bogu, nadam se da ce sve biti ok i da cemo do godine biti na zeljenoj destinaciji!!! Pozdrav svima, i puno srece sledece godine onima koji nisu izvuceni ove godine a sve cestitke izvucenima! Ziveli!

Vjeko 03.05.2017 10:21

Evo da se i ja pohvalim! Prosle godine sam se prvi put prijavio i nista, ove godine za sebe ne mogu da provjerim, pise mi da ima neka greska, a provjerio sam za djevojku i ona izvucena. Mora se vjencanje organizovati ako ja ne budem izvucen! :bravo: (jos ne mogu da vjerujem)

neznamstadaradim 03.05.2017 11:12

Nisam ja dobio nego moja rodjena sestra, prijavim je onako usput bezveze, ona nije ni znala. Sta ti je zivot...

ljubicica87 03.05.2017 15:48

Prva prijava i...dobitak:) muz nije izvucen..Broj: 2018EU00012XXX..izvinjavam se ukoliko vec ima odgovor na ovo pitanje, nova sam na forumu pa jos se snalazim:) bila bih jako zahvalna kada bi mi neko objasnio sta za nas znace ovi brojevi 12xxx? je li igra ulogu prilikom daljeg procesinga kada je popunjen DS260 obrazac (planirali smo to popuniti u naredna 2-3 dana)?

Magelan 03.05.2017 15:55

Forum "Zelena Lutrija" ima sasvim dovoljan broj tema na kojima se mogu postaviti pitanja vezana za tehnikalije, browser, popunjavanje obrazaca, ocekivano vreme intervjua itd itd.

Ukoliko se otvori tema o rezultatima izvlacenja, na njoj pricamo o tome ko je izvucen, a ko ne. Za sva ostala pitanja i nedoumice, molim vas, pronadjite odgovarajucu temu i postavite pitanje.

Prepustiti sve teme haosu samo zato sto pojedinci ne umeju da se ponasaju na forumu nije resenje.

Unapred zahvalan,
Moderator

Dukeduki 03.05.2017 16:43

cestitam

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ljubicica87 (Poruka 66746)
Prva prijava i...dobitak:) muz nije izvucen..Broj: 2018EU00012XXX..izvinjavam se ukoliko vec ima odgovor na ovo pitanje, nova sam na forumu pa jos se snalazim:) bila bih jako zahvalna kada bi mi neko objasnio sta za nas znace ovi brojevi 12xxx? je li igra ulogu prilikom daljeg procesinga kada je popunjen DS260 obrazac (planirali smo to popuniti u naredna 2-3 dana)?

cestitam, taj broj oznacava koji ste o redom na lutriji, broj igra do neke mere ulogu , kao i ako ranije popunite i posaljete obrazac.Sto ste manji broj i sto pre posaljete obrazac, pre bi trebalo da se obradjuje u kentaki konzularnom centru i samim tim pre dolazi do second letter i poziva za intervju, takodje jos ako nije puno popunjenih prijava pre vas isto ubrzava proces poziva...prelistajte dobro forum i bez zurbe, sve te teme imate od ranije i lepo iscitajte iskustva od prosle godine i sve je tu....

Morgy 03.05.2017 17:34

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ljubicica87 (Poruka 66746)

Taj broj je vaš redni broj, kad počne pozivanje svaki mesec ide određena količina brojeva, to pratite na VISA bulletin, i kada dođe do vašeg broja trebalo bi da očekujete mail iz KKC sa datumom razgovora, ja sam izvučen prošle godine 25xxx i početkom marta /27/ nam je stigao mail iz KKC da je interviju zakazan za sredinu maja. Lekarski gotov još samo spika u ambasadi

Bibiribi 03.05.2017 21:13

Hej, što se tiče tablice izvučenih, ja sam iz Hrvatske :)

BetterFuture 03.05.2017 21:35

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Bibiribi (Poruka 66789)
Hej, što se tiče tablice izvučenih, ja sam iz Hrvatske :)

Upisano, hvala. Sto se tice Vaseg CN-a, molim da nam napisete jos jednu cifru posle 3 da bi mali preciznije podatke, 2018EU0003_xxx
Hvala.

Bibiribi 04.05.2017 07:15

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 66791)
Upisano, hvala. Sto se tice Vaseg CN-a, molim da nam napisete jos jednu cifru posle 3 da bi mali preciznije podatke, 2018EU0003_xxx
Hvala.

Broj je 2018EU00032.... Traži me min 50 znakova pa sam morala nastavit poruku :)

Antula 04.05.2017 10:58

Eve i mene iz Makedonije, jos ne mogu da verujem ali eto imali smo srecu da budemo izvuceni.:suure:

vojkaninho 04.05.2017 12:03

Cao svima i cestitam!
Ja sam izvucen iz drugog puta.
Broj mi je 2018eu9xxx. Ukoliko ima nekgoa iz Panceva neka se javi ovde.
pozdrav

DzokicaMicev 04.05.2017 12:36

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Antula (Poruka 66809)
Eve i mene iz Makedonije, jos ne mogu da verujem ali eto imali smo srecu da budemo izvuceni.:suure:

Cestitam najiskreno :) I jas sum od Makedonija isto taka dobitnik ovaa godina. Ke ve zamolam da go pisete brojot da ve vneseme vo tabelata. Koga ke napravis 10 posta ke mozeme da kontaktirame vo poraki pa bi sakal da razmenime informacii. Pozdrav:bravo:

ljubicica87 04.05.2017 12:58

Vezano za evidenciju dobitnika, zaboravila sam napomenuti da smo iz BiH :)

Antula 04.05.2017 14:36

Citat:

Prvobitno poslao korisnik DzokicaMicev (Poruka 66818)
Cestitam najiskreno :) I jas sum od Makedonija isto taka dobitnik ovaa godina. Ke ve zamolam da go pisete brojot da ve vneseme vo tabelata. Koga ke napravis 10 posta ke mozeme da kontaktirame vo poraki pa bi sakal da razmenime informacii. Pozdrav:bravo:

Fala na cestitkite, i jas vi cestitam :bravo: Ova e brojot 2018EU00004... Pozdrav,site informacii i za nas se dobredojdeni so ogled deka sme zbuneti pozitivno

Zoricans 04.05.2017 15:27

Rezultat 2018

Supruga su izvukli iz prvog puta za fiskalnu 2018euxxxxxxx.Poslat DS,sada preostaje cekanje......Cestitam svim dobitnicima:bravo:

FilipVa 04.05.2017 18:43

Pozdrav svima! Moj rodjeni brat je izvucen, case number mu je jako nizak sto je odlicno...Hteo bih da vas pitam da li postoji neko pravilo ili vase iskustvo koje bi mi moglo reci koliko cesto bi on mogao u narednih par godina ovde da se vraca, koliko vremena sme ovde da provede?

Zoricans 04.05.2017 22:19

Ima iz Novog Sada.Izvuceni za 2018:bravo::book::bravo:

BetterFuture 04.05.2017 23:03

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zoricans (Poruka 66863)
Ima iz Novog Sada.Izvuceni za 2018:bravo::book::bravo:

Cestitamo! Molim da nam napisete Vas CN sa xxx umesto zadnjih cifara da bi Vas uvrstili u tabelu dobitnika. Hvala

mtripcev 05.05.2017 07:45

Izvlecen - 2018EU00019*** :inlove:
koga trba da se popolni DS-260?

Astronom 05.05.2017 18:27

Pozdrav svima iz Makedonije. Izvucen sam posle treceg pokusaja, jos mi se ne veruje.

anchyf 05.05.2017 19:36

Pozdrav svima,
selektovana sam iz prvog pokusaja!!!!! Case number 2018EU0002xxxx :)

Stigla sam kod USA adrese, jer nemam nikog bliskog ciju bih adresu napisala. Da li imate neki savet?

anita83 05.05.2017 20:20

srecica

Izvucena 33XXX, interesuje me do kada mora pasos da bude vazeci? Moj istice januara 2019. Da li to predstavlja problem?

Amra Huric 05.05.2017 21:13

evo i ja da se javim.
iz Bosne sam, ovo mi je 6 put da sam igrala i pogodak konacno :1081:
case number mi je 2018EU0002XXXX i single sam

Danas sam tek popunila DS 260 pa se eto nadam i ocekujem dalje sta ce biti.
nisam jako dugo bila na forumu i vidim dosta se izmjenjalo, ne znam bas najbolje kako i sta dalje pa eto ako ima ko pomoci tj da mi uputi link sa foruma gdje mogu bas dobiti sve informacije hvala vam, i ja cu evo pokusat da ama bas sve istrazim.

I cestitam svima koji su izvuceni, a oni koji nisu ne odustajte kad tad dobit cete samo glavu gore.

BetterFuture 05.05.2017 21:49

Citat:

Prvobitno poslao korisnik anchyf (Poruka 66907)
Pozdrav svima,
selektovana sam iz prvog pokusaja!!!!! Case number 2018EU0002xxxx :)

Stigla sam kod USA adrese, jer nemam nikog bliskog ciju bih adresu napisala. Da li imate neki savet?

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Amra Huric (Poruka 66915)
evo i ja da se javim.
iz Bosne sam, ovo mi je 6 put da sam igrala i pogodak konacno :1081:
case number mi je 2018EU0002XXXX i single sam

Danas sam tek popunila DS 260 pa se eto nadam i ocekujem dalje sta ce biti.
nisam jako dugo bila na forumu i vidim dosta se izmjenjalo, ne znam bas najbolje kako i sta dalje pa eto ako ima ko pomoci tj da mi uputi link sa foruma gdje mogu bas dobiti sve informacije hvala vam, i ja cu evo pokusat da ama bas sve istrazim.

I cestitam svima koji su izvuceni, a oni koji nisu ne odustajte kad tad dobit cete samo glavu gore.

Jos jednom molim sve vas koji zelite da vas uvrstimo u tabelu, da samo poslednje 3 cifre (ili 2, ako je broj ispod 9999) zamenite sa x, da bi imali tacnije podatke.

Sto se tice linka na kome mozete da saznate bas sve informacije, evo ga www.zelenalutrija.com :;D:

anita83 06.05.2017 05:44

Cestitam svim dobitnicima. Nakon cetvrtog puta sa po dve prijave suprug i ja napokon pogodak. Imam jedno pitanje. Koliko minimum jos moraju da budu vazeci pasosi u trenutku izlaska iz zemlje? Tri meseca, sest meseci, godinu dana, dve godine?

Vjeko 06.05.2017 11:09

Samo da dodam za tabelu da se upise da smo iz SRB!

moniigor 06.05.2017 11:46

D260

Zdravo
Ja sam iz Makedoniju i ne pricam bas srpski nadam se da ke me razumete
Treba mi pomoc
Izvlacena sam i vrlo sam uzbudzena
Jas i moj verenik zelimo se vencati i i da popolnime D260 no on e na put u Africi i vraca se tek 18 juni mi ke se vencamo na 20ti i tada popolnimo i D260
Jel to je kasno ????? Zoso nekoi ludi vele da je kasno i da moze da ne dobiemo zoso kasno pracamo D260
Iskustvo koga ste pratili D260 !!!!!!

vlajkom 06.05.2017 14:38

Pozdrav svima i cestitam!
Izvucen iz drugog puta.
Broj mi je 2018EU0002xxx.
Lokacija Beograd.

Orange8010 06.05.2017 16:26

Pozdrav za sve...izvucena iz treceg puta...jos sam u soku, ne jedem, ne spavam....samo pretrazujem ovaj forum :book:
Iz Bosne...+ muz i dijete od 5 godina.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:43.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.