- -
Dv-2022
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2056)
Isabelle |
17.09.2020 08:54 |
Dv-2022
Pozdrav ...
Trazim temu za lutriju 2022, ne mogu nigdje da nadjem nikakve informacije, evo blizi za za 15 tak dana pretpostavljam, ako je sve isto ostalo. Ja sam aplicirala nekada davne 2010 godine i izucena sam 2011, medjutim ko se sjeca nesretnog glitcha i ponistenja dobitnika i svog haosa koji je nastao oko toga...:woohoo:
Posto sam ispala iz fazona, molim vas infromacije za predstojece apliciranje, sta se promijenilo, datumi i sl...
Hvala :;D:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Isabelle
(Poruka 81032)
Pozdrav ...
Trazim temu za lutriju 2022, ne mogu nigdje da nadjem nikakve informacije, evo blizi za za 15 tak dana pretpostavljam, ako je sve isto ostalo. Ja sam aplicirala nekada davne 2010 godine i izucena sam 2011, medjutim ko se sjeca nesretnog glitcha i ponistenja dobitnika i svog haosa koji je nastao oko toga...:woohoo:
Posto sam ispala iz fazona, molim vas infromacije za predstojece apliciranje, sta se promijenilo, datumi i sl...
Hvala :;D:
|
Konačno neko da otvori temu.
https://www.youtube.com/watch?v=FfTK...nnel=BritSimon
Treba ti pasoš, u samu aplikaciju sada unosiš podatke sa pasoša.
Rigorzniji su što se tiče fotografija. Ako upotrebiš fotografiju koju si ranije upotrebljavala za aplikaciju, 1/1 ide diskvalifikacija (bar tako kažu). Navodno su rigorozniji za netačne podatke. Napravili su softver senzitivniji na diskvalifikaciju ! :guns2:
|
BritSimon napisao da prijava počinje 01. oktobra. Verovatno će trajati do 01.- 02. novembra.
|
marko1995 |
17.09.2020 15:19 |
Ove godine prognoziram dobitak našem forumašu Lazaru ali 2/1 ... Biva izvučen ali i njegova ljepša polovina :D Aliiiii ona ima manji case number :punk::rofl:
Tačno da ne povjeruje čovjek kako vrijeme leti, evo po ovoj lutriji skontaš :udri::lool::tot:
Srećno svima!!!
|
Isabelle |
17.09.2020 17:08 |
Odlicno....inace ja sam sretna pa vidjeti cemo...:tot:
Posto cekam bebu, ne mogu je sada unijeti u formular, da li je problem kasnije dodati?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik marko1995
(Poruka 81042)
Ove godine prognoziram dobitak našem forumašu Lazaru ali 2/1 ... Biva izvučen ali i njegova ljepša polovina :D Aliiiii ona ima manji case number :punk::rofl:
Tačno da ne povjeruje čovjek kako vrijeme leti, evo po ovoj lutriji skontaš :udri::lool::tot:
Srećno svima!!!
|
Hahahaha Ništa, tačno bi čekali u redu za intervju moj broj! :grin::bravo:
Hvala na prognozi, ja smatram da je više vreme da budem izvučen, dosta je bilo čekanja !:bravo:
Samo još ti tamo da nas dočekaš, pratimo tvoju generaciju. Sad kad sudija dosudi enac Trampu i produže još tri meseca produžetke, biće show ! ! :bravo:
|
milospzs |
18.09.2020 12:22 |
Pozdrav svima. Ja sam prethodnih 3 4 godine aplicirao ali mi sad ne ide u glavu zar ne bi trebalo u 2020toj da se aplicira za 2021. A sad vidim da postoji 2022 vec. Kad mogu da apliciram secam se da je prethodnih godina to bilo u septembru otprilike?
|
slucajni_prolaznik |
18.09.2020 13:17 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik milospzs
(Poruka 81053)
Pozdrav svima. Ja sam prethodnih 3 4 godine aplicirao ali mi sad ne ide u glavu zar ne bi trebalo u 2020toj da se aplicira za 2021. A sad vidim da postoji 2022 vec. Kad mogu da apliciram secam se da je prethodnih godina to bilo u septembru otprilike?
|
U 2020toj se aplicira za (DV-)2022gu ciji se odabir kandidata se objavljuje negde u maju 2021ve i ciji intervjui pocinju 1og oktobra 2021ve, a zavrsavaju se 30tog septembra 2022ge.
|
djpgiovany |
21.09.2020 11:46 |
|
marjan77 |
22.09.2020 18:25 |
Ovaj covid pa ćemo pokušati još jednom Ameriku, ako ne ide, onda se nadamo da će i ovaj virus proći i idemo za Kanadu ... hajde, čekamo početak, Svima vama puno sreće
|
Sretno svima na ovim prijavama.
Da ne otvaram novu temu bez potrebe, zanima me, kako stoje Web Developeri preko. Kakva je potražnja za ciljnom skupinom, ima li neko sa foruma da se kojim slučajem bavi rečenim poslom.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ArmiNN
(Poruka 81102)
Sretno svima na ovim prijavama.
Da ne otvaram novu temu bez potrebe, zanima me, kako stoje Web Developeri preko. Kakva je potražnja za ciljnom skupinom, ima li neko sa foruma da se kojim slučajem bavi rečenim poslom.
|
Ja sam programer. Dobio sam posao 2 dana nakon sto mi je stigla zelena karta :grin:
U principu, kao i za sve, zavisi koji dio Amerike, ali posla ima i pristojno je placeno....uopste nije tesko izvuci neku $50+ satnicu za Junior pozicije...medium+senior idu na $70-100+ u zavisnosti od firme, iskustva itd.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik neus
(Poruka 81103)
Ja sam programer. Dobio sam posao 2 dana nakon sto mi je stigla zelena karta :grin:
U principu, kao i za sve, zavisi koji dio Amerike, ali posla ima i pristojno je placeno....uopste nije tesko izvuci neku $50+ satnicu za Junior pozicije...medium+senior idu na $70-100+ u zavisnosti od firme, iskustva itd.
|
Pa ako me pogodi ta luda sreća onda bi vjerovatno za početak išao u Phoenix ili Seattle, zbog porodice koju tamo imam. Svaka čast na pronalsku posla u zapanjujućem roku haha
|
mveruovic |
28.09.2020 17:20 |
JEdino budale "cekaju" posao u Americi, ukoliko ljudi imaju sve regularno od papira za neke poslove nema sta da cekas, odmah se pocinje da se radi.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mveruovic
(Poruka 81105)
JEdino budale "cekaju" posao u Americi, ukoliko ljudi imaju sve regularno od papira za neke poslove nema sta da cekas, odmah se pocinje da se radi.
|
Istina, ja sam još uvijek na školovanju, i do kraja godine bi trebao imati diplomu u ruci. Te se na vrijeme informišem, šta mogu, gdje i kako mogu. Iako već sa strane radim. ;)
|
Dzeremija |
29.09.2020 21:41 |
“Da si pametan” otisao bi na neki drugi vid vize, dok jos studiras, i ostao tamo i rjesio status... lutrija je...lutrija. U svakom smislu te rijeci. Ja sam trebao to uraditi, ali nisam nazalost, zbog privatnih problema.
|
Katleja Liki |
05.10.2020 21:12 |
Evo i zvanicne informacije o prijavi za Dv 2022 na https://travel.state.gov/content/tra...tructions.html da pocinje prijava za lutriju 07.10.2020. i trajace do 10.11.2020. Koliko sam mogla da vidim, nema nista novije u odnosu na proslu godinu. Provjera rezultata ce biti 08.05.2021. Srecno svima :da:
|
Ovo baš nema pravila. Upravo mi cura kaže da je popunila DS u julu, krajem avgusta joj tražili dokumenta.
Da li KCC obavijesti dobitnika ukoliko mu DS nije u redu?
|
Pozdrav svima, prvi put ću se sutra prijaviti, pa imam nedoumicu šta da stavim pod province, inače sam iz Beograda. Šta vi stavljate? Central Serbia, City of Belgrade ili šta već? Unapred zahvalan.
|
edo edoni |
07.10.2020 12:48 |
Trenutno sam 2 godine u Njemackoj pa molim nekog za info koju adresu da ukucam i drzavu ovu u Njemackoj ili Bosni
|
Prije par dana dobio sam dijete koje ću naravno navesti u prijavi, ali me zanima dali je potrebno da u prijavi navedemo i djetetov pasoš? Jer nema šanse da kroz mjesec dana dijete dobije ove osnovne dokumente, a kamoli da sada predamo zahtjev za izradu putovnice... Isto tako, dali je potrebno priložiti sliku novorođenčeta? Hvala unaprijed na odgovorima!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sonic
(Poruka 81175)
Prije par dana dobio sam dijete koje ću naravno navesti u prijavi, ali me zanima dali je potrebno da u prijavi navedemo i djetetov pasoš? Jer nema šanse da kroz mjesec dana dijete dobije ove osnovne dokumente, a kamoli da sada predamo zahtjev za izradu putovnice... Isto tako, dali je potrebno priložiti sliku novorođenčeta? Hvala unaprijed na odgovorima!
|
Greska moja, nisam video koja je tema. Mislim da mora da se unese svakako i za bebu sve.
|
Pozdrav ljudi, igrao sam prosle godine lutriju i nista... Idemo opet 😄
Proslu prijavi sam radio po instrukcijama sa youtube videa, ako neko moze da pomogne ove godine, a da je vec jednom izvucen kako bih bio siguran u regularnost moje prijave 😁
|
Dzeremija |
07.10.2020 15:54 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sonic
(Poruka 81175)
|
Slika mora 100%, za pasoš nisam siguran...
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 50 characters.
|
The Rock |
07.10.2020 17:18 |
Pozdrav, mene zanima sto se tice prijave na lutriju , kada se unosi ime i prezime iz pasosa , da li mi stavljamo i karaktere tj slova poput Č,Ć,Š ili idemo bez toga ?
Hvala na odgovoru i srecno svima koji okusaju svoju srecu ove godine ! :da:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik The Rock
(Poruka 81181)
Pozdrav, mene zanima sto se tice prijave na lutriju , kada se unosi ime i prezime iz pasosa , da li mi stavljamo i karaktere tj slova poput Č,Ć,Š ili idemo bez toga ?
Hvala na odgovoru i srecno svima koji okusaju svoju srecu ove godine ! :da:
|
Bez kvakica se pise sve u prijavi.:;D::;D::;D::;D::;D::;D::;D:
|
Kakvo je stanje sa vama sto se dobili prije a korona sve zaustavila?
|
Imam ja pitanje, meni je istekao pasoš, što znači da moram da vadim novi da bih popunjavala podatke, zar ne?:udri:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Leksi
(Poruka 81184)
Imam ja pitanje, meni je istekao pasoš, što znači da moram da vadim novi da bih popunjavala podatke, zar ne?:udri:
|
Da, mislim da nisi mogla da igras onda sa tim pasosem ni prosle dvije godine , ako grijesim volio bih da me ispravite.
|
Taman da pošaljem, pade stranica.
fali slovafali slovafali slova
|
Sasha983 |
07.10.2020 21:34 |
ree
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Todor25
(Poruka 81185)
Da, mislim da nisi mogla da igras onda sa tim pasosem ni prosle dvije godine , ako grijesim volio bih da me ispravite.
|
Moze se igrati ako je trenutni pasos i dalje vazece .. medjutim ako u medjuvremenu istekne a budete izvuceni nosite kopiju starog i novi pasos ..
Logika
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Todor25
(Poruka 81177)
Pozdrav ljudi, igrao sam prosle godine lutriju i nista... Idemo opet 😄
Proslu prijavi sam radio po instrukcijama sa youtube videa, ako neko moze da pomogne ove godine, a da je vec jednom izvucen kako bih bio siguran u regularnost moje prijave 😁
|
Kada završiš sa prijavom, onda ti se pojacvi Success i sačuvaš svu tu stranicu ili kopiraš u Word, pogotovo onaj CaseNumber i onda provjeriš u maju 2021.
Ja želim na Havaje ako dobijem, mislim da mi neće dati da idem tamo da se bavim poljoprivredom.
|
edo edoni |
08.10.2020 10:09 |
Nema niko info koju adresu moram prijavit na prijavi jer zivim trenutno u drugoj zemlji?
|
djpgiovany |
08.10.2020 11:03 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ivo333
(Poruka 81188)
Kada završiš sa prijavom, onda ti se pojacvi Success i sačuvaš svu tu stranicu ili kopiraš u Word, pogotovo onaj CaseNumber i onda provjeriš u maju 2021.
Ja želim na Havaje ako dobijem, mislim da mi neće dati da idem tamo da se bavim poljoprivredom.
|
Ako te izvuku i dobijes vizu,tj.green card,mozes ici bilo gde,pa cak i na havaje,nisi apsolutno nicim uslovljen,tj.imaces sva prava kao i americki drzavljanin osim pravo glasa (mada posle 5 godina mozes da trazis i drzavljanstvo).
E sad cime ces se tamo baviti...to je vec neka druga prica.
|
Dobar dan.
Novi sam ovde na ovom forumu, i imam pitanje vezano za kako popuniti tacno i pravilno nekoliko polja u aplikaciji. Molim za odgovor.
Sta treba da napisem pod rednim brojem 9 kada popunjavam aplikaciju za zelenu lutriju?
9. . Mailing Address
a. In Care Of ( optional)
b. Address Line 1
c. Address Line 2 (optional)
e. District/County/Province/State
Zivim na istoj adresi u istoj kuci sa roditeljima, kuca se vodi na ime mog oca, racuni za struju i porez i sve ostalo dolaze na ime i prezime mog oca,
i molim ako neko zna da objasni sta da napisem u ova nekoliko polja.
Apliciram samo za mene, moji su roditelji u 60-tim godina zivota.
|
Ime i prezime pod InCareOf (optional),
adresa stanovanja pod Address Line 1 i
broj stana u kojem živiš pod Address Line 2...
Pitaj još nekoga, ja sam danas tako upisao i uspješno sam se prijavio.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Green
(Poruka 81197)
Dobar dan.
Novi sam ovde na ovom forumu, i imam pitanje vezano za kako popuniti tacno i pravilno nekoliko polja u aplikaciji. Molim za odgovor.
Sta treba da napisem pod rednim brojem 9 kada popunjavam aplikaciju za zelenu lutriju?
9. . Mailing Address
a. In Care Of ( optional)
b. Address Line 1
c. Address Line 2 (optional)
e. District/County/Province/State
Zivim na istoj adresi u istoj kuci sa roditeljima, kuca se vodi na ime mog oca, racuni za struju i porez i sve ostalo dolaze na ime i prezime mog oca,
i molim ako neko zna da objasni sta da napisem u ova nekoliko polja.
Apliciram samo za mene, moji su roditelji u 60-tim godina zivota.
|
Da broj stana ili kuće, i ova zadnja tačka sam stavio grad pa zarez i država...ti možeš i provinciju itd....
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ivo333
(Poruka 81200)
Ime i prezime pod InCareOf (optional),
adresa stanovanja pod Address Line 1 i
broj stana u kojem živiš pod Address Line 2...
Pitaj još nekoga, ja sam danas tako upisao i uspješno sam se prijavio.
|
Hvala na odgovoru.
Mislim da treba pod 9 a. In Care Of - ovde treba da napisem ime i prezime mog oca, jer kuca glasi na njegovo ime i prezime, no nisam potpuno siguran.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 17:13. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.