![]() |
Dv2025
Pozdrav drustvo,
Prijave ove godine krecu 4.10.2023 i traju do 7.11.2023. Vise detalja na linku: https://travel.state.gov/content/tra...tructions.html Sretno svima! |
Pozdrav svima,
prije svega sretno svima koji se odluce na lutriju. dalje je li ko iscitao ovo ili ima nekih saznanja mjenja li se sta, kakve su prognoze, da se malo diskutuje :D |
Citat:
|
Počelo je, počelo je....nove prijave za Lutriju, novo iščekivanje, nova nadanja, nova stranica u našim životima, ako nas izvuku.
Igram dok ne dobijem. Možda, nikada ne dobijem, al ej...važno je sudjelovati. :-) Sretno svima!! |
Nemacka
Pozdrav ljudi, interesuje me sledece, imam radnu vizu u Nemačkoj i tu i radim sta pisem u popunjavanju....?
|
@iwandimitrijevic
Pa, stvarno stanje stvari, napišeš u prijavi. Ak' buš izvučen, te se u tokom toga vremena tvoja situacija promeni, to nije bitno za prijavu. |
Pozdrav svima, ove godine se prvi put prijavljujem ako imate neke smernice oko cega bi trebalo da vodim racuna napisite ovde ili u privatnoj poruci :D
|
Citat:
|
Citat:
Pod 9 bi trebalo Nemačka? |
Srecno svima, nadam se da ce bar neko od Vas biti izvucen
|
Citat:
9 - Nemačka P.S. Ako budeš izvučen, bolje je da konzularni deo odradiš u domovini nego u Nemačkoj. Glavni razlog je prevod dokumenata. Bar je ranije bilo da mora da bude original dokument na jeziku zemlje u kojoj ideš u konzulat, ili prevod na engleski. A i prilika da posetiš ekipu ;) |
Srecno svima ali ja ove godine necu se prijavljivati za GC. Sobzirom da sam u Kanadi i zavravam proces oko PR-a, Amerika mi vise nije zanimljiva.
Pozz |
@tripko cestitam
malo off topic, kako stize do CA? |
Haj'mo opet :)
Citat:
|
Srećno svima mojim kolegama!!
Amerika, stižemo!! I, ove godine ide prijava. Upravo poslana. Ak' me izvuku, bit će "Što pije kafana, ja plaćam za sve...". :-) USA zastavu već imam spremnu. |
Evo i mene opet posle duzeg vremena.
Srecno svima :) |
Citat:
PS: prija poslana 21.10. |
Deal. Važi.
Sve je to lutrija- Rađe bi dobio na Green Cardu, nego na EuroJackpotu. :-) |
Pozdrav svima da li mi neko moze reci da li mogu da prijavim decu od 25 i 22 godine uz moju prijavu.
|
Citat:
S druge strane, imaju pravo na svoje posebne prijave |
Citat:
|
Srecno
Pozdrav svim forumasima :pozz:
Posle manje pauze, od 3 godine (a prethodno nekih 14 godina sam se redovno prijavljivao na lutriju), ponovo sam se juce prijavio na DV2025, sa nadom i verom u neku srecu da je ovo ta godina :grin: Svima koji su se prijavili za DV2025 zelim iskrenu srecu u izvlacenju, kao i samom sebi :;D: pa polako... pratimo Forum jer sadrzi vrlo korisne informacije od drugih clanova i nadamo se lepim vestima u maju naredne godine. Jos jednom-SRECNO SVIMA! :bravo: |
Citat:
Hvala na odgovoru. A gde biram i kada u koju cu ambasadu? |
Prvo te izvuku, tojest proveriš da li si izvučen. Ako jesi imaš dalje da se igraš sa ds260. U suštini posle toga ti se tek zakazuje intervju i radiš lekarski…. Ako u ds260 za adrese upišeš nemačku adresu, onda će te automatski staviti za neki od konzulata u nemačkoj.
Mada, možda je i najlakše da odradiš prevod dokumenata u domovini i neko ti ih pošalje. Moje iskustvo sa konzulatom u Berlinu je opušteno. Doduše svaku vizu koji sam vadio za U.S. je bilo opušteno, ali za poslednju me nisu baš ništa pitali niti nešto osim pasoša tražili. |
Citat:
|
Pozdrav svima i srecno:)
Mi smo u igri ove godine, nakon krace pauze, mislimo da nam je ovo neki 7. put.. Neka nam je sa srecom svima:tubac: |
.
Citat:
Tako sam i aplicirao.. Hvala na odgovoru... . |
Za manje od mesec dana kreće provera. Veliko finale.
Možda se nekom od nas posreći. Al' ni izvlačenje na Lutriji nije garant da ćemo doći do USA. Moramo biti i dovoljno nizak broj. |
Sad ce to proletiti, jos dva tri posta napises i eto ga, sretno svima, nekome ce za manje od mjesec dana svijet da se okrene:D
|
Citat:
|
Citat:
|
Pozdrav,
Nismo odustali nego smo pomerili intervju za 3 meseca kasnije ( jer smo bili u procesu preseljenja u Svedsku ) i posle je sve bilo zamrznuto. |
"HAS NOT BEEN SELECTED", iskreno iznenadio bih se da je nesto drugo.
Ima li neko ko se usrecio ove godine? |
11. put ništa, klasika........................................... .................................................. .................................................. .................................................. ...................
|
Has not been selected i ove godine, nema veze, igramo dalje pa ako bude nekad bice!
|
I kod mene niš. Ove godine. Al' slijedeće godine u ovo vrijeme...možda bum srećni dobitnik. Ko, zna?
Da sam izvučen, već bi paradirao po ZGB-u sa US zastavom, dok me policija ne bi uhapsila. Kao Spajdermen bi se od sreće penjao po zidovima. To je lutrija, to je život.... :-) Srećno svima. Bilo da su ove godine izvučeni ili neke naredne.... |
Suprug je izvucen iz 9.puta, cn 27xxx. Da li je to previsok broj,kakve su mu sanse za intervju?
|
Citat:
|
Citat:
Definitivno nije previsok, imate solidne šanse, npr ove godine deluje da biste baš stigli na red otprilike u avgustu. Za prošlogodišnju lutriju DV2024 su u ovom trenutku stigli do broja 21000 za Evropu, tačnije to su brojevi koji će ići na intervju u junu, a nakon toga ostaje još jul, avgust i septembar, tu je kraj. Za koji mesec će se znati i koji je bio poslednji broj koji je stigao na intervju za DV2024, pa prema tome možete steći neki utisak, mada nije svaka godina ista, tako da najbolje da se naoružate strpljenjem. Primera radi broj 30000 je u DV2023 već stigao na red u Aprilu, a ove godine u DV2024 pitanje je da li će se uopšte stići do broja 30000 čak i u septembru. Ovde možete videti statistiku od svih godina, koliko je ljudi izvučeno i do kog se broja stiglo u kom mesecu: https://britsimonsays.com/historical...letin-numbers/ Preporučujem vam i da zapratite tog čoveka na youtube-u, nema boljeg sadržaja od njega na ovu temu, plus odgovara na pitanja na svom blogu i na live videima: https://www.youtube.com/@BritSimon/ |
2x nista opet.... Po ko zna koji put...cestitke izvucenima
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:15. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.