![]() |
|
Zelje, Cestitke, Pozdravi...
Dobro dosao na forum i sretno..
|
Seekimo, zelim ti od srca puno srece i naravno dobrodosao na forum!:)
|
Dobrodosao Seekimo na forum. ;)
Sa srecom i cekamo da nam odmah javis datum tvog intervjua. :) |
Sretno vama koji cekate intervju u oktobru. Jedva cekam da cujem iskustva iz prve ruke! :)
A naravno, sretno i nama ostalima :D |
Zahvala
Zana, puno hvala na, kao i uvijek, korisnim informacijama.. koje nam dajes.
|
Zana kao i uvek, neverovatna si!:):):)
|
Puno hvala D$D !
|
Zelje, Cestitke, Pozdravi...
To Xeg and Sunshine....
How do I love thee? Let me count the ways. I love thee to the depth and breadth and height My soul can reach, when feeling out of sight For the ends of Being and ideal Grace. I love thee to the level of everyday's Most quiet need, by sun and candle-light. I love thee freely, as men strive for Right; I love thee purely, as they turn from Praise. I love thee with a passion put to use In my old griefs, and with my childhood's faith. I love thee with a love I seemed to lose With my lost saints, --- I love thee with the breath, Smiles, tears, of all my life! --- and, if God choose, I shall but love thee better after death. by Elizabeth Barrett Browning (1806-1861) Best wishes, Z |
Cestitam od srca i zelim vam da ostvarite zajedno sve svoje snove!:bigkiss:
|
Cestitam vam vencanje i zelim sve naj naj u zivotu.
Ostvarenje svih snova... Srecno bilo!!!:bravo: |
Već naglas su te brezama recitovala moja predvečerja.
Već ništa u mom životu nije bilo tako važno kao ti. Već sve oko mene je bilo samo dio mog opšteg mita o tebi. Već nijedan drvored kojim si prošla nije se zvao prosto drvored. Već sve je znalo da ćeš doći; s nebom pločnici već su se u život kladili da si negdje tu. Budućnost je imala hiljadu imena i tek posljednje bilo je usamljenost. Budućnost je već oponašala tvoje pokrete i tvoj hod. I ja vam zelim sve najljepse u buducnosti, neka vas sreca prati gdje god da ste! |
CESTITKE i od mene.:tubac::harmonik::trubac:
|
Sve cestitke.. od mene i moje supruge.. da vam se sve najdilvljije zelje ispune..
i da sve ostvarit eonako koko zelite.. poz. |
cestitke i od nas cetevoro.brojimo prilicno sitno!
javicemo se.:bravo: |
:srbincve:
E pa nek' vam je sa srećom!!! Sve vam najbolje želi vašs Sredjevic. U zdravlje! :clap: mi ćemo ovde isto... :ziveli2::srbinigr::icon_coo::harmonik::tubac: |
cestitam!!! :bravo:
|
Sve najlepse!
|
Sve najbolje vam zeli porodica Novakovic :-)
|
Evo i nas Veselinovica:grin:
Hvala puno svima na cestitkama i lepim zeljama. Stvarno nas je obradovalo sto ste se setili i mislili na nas tog dana. Divno smo se proveli, bila je to lepa svadbica. Bas ste mi dragi:1072: |
Da vam se i ja punooo zahvalim i svima pozelim lepe trenutke koje smo mi imali! Bilo je divno, ne stizemo jos nista o tome da napisemo na blogu ali obecavam da ce biti uskoro i slika. Kao sto je Iva rekla... bas ste nam dragi:ludak:
|
Dobro dosli nazad..
Bas mi je dragana.. da ste se fino proveli.. |
dobrodosli Veselinovici :grin:
nadam se da ste se oporavili od slavlja! a sad cekamo slikice ... :D |
Welcome back :w00t:
a sad - slikeeeeeeeee!!!!! |
DaneBGD, cestitam vam i zelim puno srece!:bravo:
Napisi kako je bilo!:pozz: |
:bravo: Cestitam!!!:bravo:
Ajde malo detalja, please. |
hehehe... danas uzimamo CD sa slikama pa budite slobodni da proverite veceras ili sutra. Novi autor ce napisati koju rec (jel' tako draga:KISS:) i postaviti par slika u svadbeni album:grin:
|
Sorry sto kasnim. :nene:
Evo: SVE NAJLEPSE VAM ZELIM :1081::1081: Dragi Xeg-ze i Sunsine Veselinovici. Nadam se da cete prihvatiti izvinenje. |
Uh pa vi se vjencaste !? UPALIS MOTORKU!
E, pa cestitam , i sve po redu kako ide , ...:icon_coo: nek bude po prezimenu ! |
Ma kakvo izvinjenje Olivera, puno vam hvala svima!
Vidi ti naseg kuvara sa trubom:bravo: hvala!!! A sto se pics tice... "tamo" su:;D: |
Neka Vam je sa srecom! Sve najlepse Vam zelim! :bravo:
|
NEMA ME, NEMA I EVO SVADBE, I JUUU! CESTITKE OD SRCA I DA VAM BRAK BUDE BAJKA A VI GLAVNI JUNACI TE BAJKE SA PUNO PRINCEVA I PRINCEZA!:pozz:
|
Slikice su super!!! Bas djeluje veselo! Jako mi se svidja sto je vec mrak, dosta vise dnevnih svadbi. Jos da je pao snijeg, bilo bi bas idilicno :grin: Salim se, vjerujem da je bilo zaista idilicno i bajkovito, samo te zezam xeže! :=V:
Vjencanica je prekrasna! I bas ste skladni, jako dobro stojite jedno drugom :D I jos jednom sretno i sve najbolje u buducnosti! |
Hvala na informaciji
|
Vencanje
E pa evo 4 sata pre vencanja i ja da se javim, od danas cemo imati jos jednog clana na forumu, moju suprugu Jelenu.
Cim se vencamo krece jurnjava za papirima, pasosima (i ja cu uzeti nov) pa zvanje ambasade i td. Ali, danas je nas dan i o tome cu misliti sutra. Pozdrav svima |
Neka je sa srecom Slobo :w00t:
Nego, bezi sa foruma i spremaj se za vencanje hahahah Sve najbolje tebi i Jeleni! |
Pa Slobo neka je sa srecom!:bravo:
I sto rekla Pence neka vam brak bude bajka! :pozz: |
cestitam i ja !!!11111:bravo: jel neko dolazi bre u ovaj NY a ? inace stigo nam SSN .
|
Sve najlepse!
|
Cestitamo vam mladenci:bravo:
http://img.photobucket.com/albums/v1..._fireworks.gif Sve najlepse... i tako to... ali o tome kasnije! Sad u nizak start pa trk u opstinu, pa sup, pa sud, pa zovi ambasadu i tako redom:wacko: Ali sve je to diiivnooo:ludak: |
Ne daj se slobo... samo hrabro...
|
| Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 03:17. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.