-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
DV 2012 - Da se prebrojimo
Prebrojavanje za DV-2012 (čudi me da niko nije pokrenuo temu s' obzirom da je malo forumaša prošle godine dobilo na lutriji)
Prijave za suprugu i mene (sa detetom), po drugi put.
Dakle 2+1 - dve prijave (dva nosioca) za tri osobe.
|
chombe_bg |
25.10.2010 11:48 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Alex016
(Poruka 19136)
Prebrojavanje za DV-2012 (čudi me da niko nije pokrenuo temu s' obzirom da je malo forumaša prošle godine dobilo na lutriji)
Prijave za suprugu i mene (sa detetom), po drugi put.
Dakle 2+1 - dve prijave (dva nosioca) za tri osobe.
|
Evo i mene,po treci put.Valjda cu ove godine biti bolje srece...:ohman:
|
outer_space |
25.10.2010 15:24 |
a evo i mene po prvi put. nadam se da cu biti srecne ruke...
|
Aj' da se i ja zapljunem... Po prvi put. Daj Bog da svi dobijemo priliku!!:bravo:
Pozdrav svima!
|
Pozdrav svima :pozz: Evo i nas dvoje smo se prijavili po treci put. Znaci- dve prijave kod nas! Nadamo se da cemo ove godine imati srece, daj Boze! Pa, dragi forumasi, neka nam je sa srecom svima :bravo::1081:
|
AntaresNS |
25.10.2010 18:14 |
Supruga, dete i ja...oboje smo se prijavili po prvi put :;D:
|
wrath:of:the:lich:king |
25.10.2010 20:27 |
Svekar, svekrva, brat od tetke, sestra od tetke, kum, i jos par drugara :)
|
dreamerns |
25.10.2010 21:03 |
Niko koga ja poznajem :-( Kanda je u Srbiji postalo toliko lepo da se smanjio broj ljudi koji hoce da ide.
|
Dajana_84 |
25.10.2010 21:06 |
One point from Bosnia!
Un point de Bosnie!
Srećno svima!
:beer:
|
Nemanjank |
25.10.2010 21:47 |
Evo i mene! :) Prvi put se prijavljujem! :) Nek je sa srecom, pa da svi pozelenimo :)
|
Ninovranje |
25.10.2010 22:27 |
Evo i mene, prvo pa musko nek se zove ne Dusko nego Green Card, xexe :)
|
Dvije prijave za suprugu i mene. Prvi put. Srecno nam bilo!:grin::book:
|
Vuvuzela |
26.10.2010 01:40 |
Pozdrav svima! :1081:
Evo i nas! Supruga i ja+dvoje djece, prvi put (i zadnji, nadamo se):grin::grin:
Cijeloj generaciji DV2012. na ovom forumu želimo puno sreće i da nas sve izvuku!!! Pozzzz! :grin:
|
Prijavih se i ja, drugi put po redu.
Sa mog kompjutera prijavljeno ukupno cetvoro, drug i drugarica koji su u BGD, komsija koji je vec ovde u USA i ja. Nadam se da ce bar jedno od nas cetvoro biti srecne ruke :grin:
|
Amra Huric |
26.10.2010 11:30 |
Daisy flower
Pozz svima ;)
Evo i ja se po prvi put prijavljujem! I to rodjak iz amerike mi je predlozio da se prijavim! Puno srece svima i da budemo izvuceni ;) :papa:
|
ZeljkoUSA |
26.10.2010 11:53 |
Moja prijava - 11-ti put, devojka 3-ci... Hoce li konacno?! Dete nam je na putu, taman sve kako treba...:==D:
|
Prijavljujem se prvi put. Prijavila sam i sestru. Prijavila se i moja drugarica. Svim forumasima koji su se prijavili zelim srecu.:==D:
|
VonTuzni |
26.10.2010 14:14 |
I ja prijavljen prvi put! Nadam se da je PRVO PA MUSKO... hehehe.. Sretno svima!
I zanima me jel se trenutacno igdje mogu naci podaci koliko je ljudi za sada prijavljeno na lutriji?
|
Ja sam juce i danas prijavio njih cetvoro. Neka Vam je svima sa srecom i da nam se pridruzite u ostvarenju sna
:)
|
ZeljkoUSA |
26.10.2010 18:09 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik VonTuzni
(Poruka 19177)
I ja prijavljen prvi put! Nadam se da je PRVO PA MUSKO... hehehe.. Sretno svima!
I zanima me jel se trenutacno igdje mogu naci podaci koliko je ljudi za sada prijavljeno na lutriji?
|
Svu srecu ti zelim. Tacan podatak za sada ne mozes naci. Kad izvukusrecnih 100.000 za prvu kovertu izbace odatak o ukupnom brju prijava iz celog sveta.
Ovde imas podatke za DV 2011. http://www.dvlotteryhelp.com/DVLotte...011/DV2011.php
In the DV 2011 Green card lottery program nearly 12.6 million people sent eligible entries and around 100,600 people were selected as winners and were notified.
Srecno svima!!! :bravo:
|
TheNenad |
27.10.2010 00:09 |
Tuj sam i ja, prvi put! (2011 se nisam prijavio... školski i finansijski problemi ;) )
|
Ja sam se prijavio prvi put ove godine, nagovorio sam i jednog drugara doktora koji se prijavio sa zenom i dvoje dece. Koliko god se nadao mislim da sam se zajebao sa slikom, slikao sam se Iphoneom, sredio lepo sliku ali kasnije sam video da je jedan od eliminacionih faktora kada je slika mnogo zatamljena, tako da....jbg. Ipak se i dalje nadam :)
pozdrav svima i mnogo srece na izvlacenju
|
dragana78so |
27.10.2010 07:27 |
Evo i ja sam se prvi put sad prijavila, sutra cu i sestru, mada smo obe u USA...ali na turistickoj..pa srecno nam svima:bravo:
|
ZeljkoUSA |
27.10.2010 13:16 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dragana78so
(Poruka 19226)
Evo i ja sam se prvi put sad prijavila, sutra cu i sestru, mada smo obe u USA...ali na turistickoj..pa srecno nam svima:bravo:
|
Ne bi da te obeshrabrim, ali bilo je tema na forumu... Cini mi se da ukoliko ste na turistickoj "prekoracile" to dovodi do diskvalifikacije...:-_-;:
Ispravite me ako gresim, tako mi se cini, mozda Zana...
|
AntaresNS |
27.10.2010 15:28 |
Tako je Zeljko, na sastaku u AC nam je receno da ukoliko je neko ostao na teritoriji USA duze od dozvoljenog (par meseci do 6 meseci valjda), automatski se diskvalifikuje. Takodje je receno da cesto nije samo dikvalifikacija u pitanju i nista vise, nego da to moze vuci i niz mera kao npr. zabranu ulaska u USA
|
steelers |
27.10.2010 16:00 |
Evo ga najzad i Steelers.
Hvala svima koji su doprineli i pomogli u ovom "teskom" postupku popunjavanja zahteva. :beer::beer:
|
uncle sam |
27.10.2010 17:40 |
Prijavljen po 5. put, devojka 4.
Prosle godine sam bio srecne ruke jednom prijatelju...videcemo za ovu sezonu..
Srecno svima....
|
dobrad66 |
27.10.2010 19:14 |
evo upravo sam se prijavio po drugi put možda me sreća potrefi da i ja pozelenim:;D:E A SAD JEDNA KLETVA dabogda svi ovogodišnji forumaši pozeleneli:==D:
|
Evo i mene jos jednom. Jedna odrasla osoba + dvoje dece. Prijavismo se danas na Svetu Petku, nek je u pomoci.
|
Isabelle |
28.10.2010 00:06 |
Evo dizem i ja ruku..
JA i decko prvi put oboje....Nadamo se:bravo:
|
Evo i ja prvi put , do sada sam imao srece u zivotu dosta sa slucajnostima pa se nadam da ce me opet zakaciti :) Sretno svima i da mi dobijete zelenase :)
|
Zolesd
Ovo mi je prva prijava, a nadam se i poslednja:punk: Srecno svima!!!
|
Evo i ja prvi put moj drugar je dobio to pa reko i ja da probam, Sretno svima!:grin:
|
Prijavljeni ponovo....suprug i ja....srecno svima!
|
Drugi put :inlove:- dve prijave (sin + zajednicka):1081:Samo pozitivno druzino:;D:
|
Evo i mene, treci put.
:pozdrav::pozdrav::pozdrav:
Puno srece svima.
|
highvoltage84 |
28.10.2010 21:06 |
I ja sam prvi put se prijavio sa zenom, a u medjuvremenu smo dobili i sina(21.10.2010.) aplikacija je odradjena neki dan ranije, pa kad je ono prvo pa musko nek se ta sreca kontinuira, sto zelim sebi zelim i svim ostalima PUNO SRECE pa da POZELENIMO
|
tuspas mene :), prijavih se prvi puta, da Bog da pa bude i zadnji
|
Evo, i ja sam se prvi put ove godine prijavila, nadam se da se vidimo u USA! :)
|
Evo i mene ako je za utehu ovo mi je 6 (sesta) prijava za osam godina ...IDEMO DALJE:beer:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 02:19. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.