ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Summer Camp USA (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1028)

bijelefoke 01.02.2012 14:50

Summer Camp USA

Zdravo svima,
pokušavao sam da nadjem na forumu informacije o Camp-ovima u USA ali nisam uspeo...
zanima me da li je neko imao bilo kakva iskustva sa tim, sa agencijama koje to organizuju itd...

Unapred hvala...

landlord 01.02.2012 15:40

Citat:

Prvobitno poslao korisnik bijelefoke (Poruka 27021)
Zdravo svima,
pokušavao sam da nadjem na forumu informacije o Camp-ovima u USA ali nisam uspeo...
zanima me da li je neko imao bilo kakva iskustva sa tim, sa agencijama koje to organizuju itd...

Unapred hvala...

Ljetne kampove sa raznim radionicama obicno organizuje skolski distrikt kojem pripadate. Raspitajte se u svom lokalnom skolskom distriktu. Razne radionice su prilagodjene uzrastu djeteta.

vuxanne 01.02.2012 20:42

Vidi kod ovih koji imaju informacije o kampovima u SAD za ljude iz Hrvatske klikni ovde

bijelefoke 02.02.2012 10:37

Citat:

Prvobitno poslao korisnik landlord (Poruka 27024)
Ljetne kampove sa raznim radionicama obicno organizuje skolski distrikt kojem pripadate. Raspitajte se u svom lokalnom skolskom distriktu. Razne radionice su prilagodjene uzrastu djeteta.

OK mojom greškom ode tema u drugom pravcu mislio sam na rad u kampovima sa J1 vizom na nekih 8-9 nedelja...

bijelefoke 02.02.2012 10:41

Citat:

Prvobitno poslao korisnik vuxanne (Poruka 27034)
Vidi kod ovih koji imaju informacije o kampovima u SAD za ljude iz Hrvatske klikni ovde

raspitivao sam se o kampovima znam kako to funkcioniše samo me zanima da li je neko imao lična iskustva sa tim...
Inače jedna agencija iz Beograda koja organizuje rad u kampovima na svom sajtu navodi CCUSA kao svog partnera ali na njihovom sajtu ni traga ni glasa od te agencije a ni od Srbije...

noki 03.02.2012 00:43

Evo bas sad sam otvorila CCUSA stranu(iz USA) sediste agencije se nalazi u California,inace je objasnjeno sve u vezi posla,i koje zemlje mogu da apliciraju,t.e agencije-zastupnici za svaku zemlju.

bijelefoke 03.02.2012 12:31

Citat:

Prvobitno poslao korisnik noki (Poruka 27056)
Evo bas sad sam otvorila CCUSA stranu(iz USA) sediste agencije se nalazi u California,inace je objasnjeno sve u vezi posla,i koje zemlje mogu da apliciraju,t.e agencije-zastupnici za svaku zemlju.

Video sam i ja to ali iz Srbija se ne može aplicirati... ali ima drugih agencija preko kojih se može aplicirati...

bijelefoke 06.02.2012 14:46

Jel moguće da niko nema nikakvih iskustva sa radom i odlaskom u kampove???

vuxanne 06.02.2012 18:22

Moguce. Vecina su ovde na forumu oni dosli preko zelene karte. A sumnjam da takvi rade u kampovima.

dreadnot 06.02.2012 20:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik bijelefoke (Poruka 27108)
Jel moguće da niko nema nikakvih iskustva sa radom i odlaskom u kampove???

Osim letnjih kampova za klince, za neke druge nisam cuo, a verujem ni vecina "zelenasa"...

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:25.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.