-
Prva koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
Milos Zajecar |
30.05.2012 15:48 |
I obrazovanje, i radno iskustvo!?
Pozdrav svim srecnicima,
Popunjavam DSP122 pa sam stigao do education or work expeirence! Zavrsio sam i faks, imam i 10+ godina radnog iskustva; ali je moje radno iskustvo u poslovima koje imaju ocenu 6-7!
Da li je neko ima slicnu nedoumicu?
|
Milos Zajecar |
30.05.2012 16:06 |
Vidim, gledate; verovatno nisam skapirao iako lepo pise: ili ovo, ili ono!?
Pomozite!? Hvala! :bravo:
|
ivanmilosavljevic |
30.05.2012 16:15 |
.
Milose,i ja sam imao dilemu oko tog pitanja.Pa sam kontaktirao ambasadu,posto ispunjavam prvi uslov jer imam zavrsenu srednju skolu a i radno iskustvo od od 2 i po godine.Sve u svemu ja sam upisao radno iskustvo i upisao skolu,i imao trip da to nisam smeo.Kad sam postavio ambasadi pitanje,u fazonu da li je to greska jer sam to uradio. Odgovor je glasio :,,Tako ste i trebali da uradite,sve dok pricate istinu ne morate da brinete"...
|
Milos Zajecar |
30.05.2012 16:22 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ivanmilosavljevic
(Poruka 29898)
Milose,i ja sam imao dilemu oko tog pitanja.Pa sam kontaktirao ambasadu,posto ispunjavam prvi uslov jer imam zavrsenu srednju skolu a i radno iskustvo od od 2 i po godine.Sve u svemu ja sam upisao radno iskustvo i upisao skolu,i imao trip da to nisam smeo.Kad sam postavio ambasadi pitanje,u fazonu da li je to greska jer sam to uradio. Odgovor je glasio :,,Tako ste i trebali da uradite,sve dok pricate istinu ne morate da brinete"...
|
HVALA Ivane! Pametnije da se konsultujem, nego da propustim nesto!
:;D:
|
wladinho |
21.10.2012 10:19 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Milos Zajecar
(Poruka 29894)
ali je moje radno iskustvo u poslovima koje imaju ocenu 6-7!
|
Ovo mi sada nije malo jasno jer ovaj deo foruma nisam mnogo citao, pa me zanima kako ste saznali kako se boduje vase radno iskustvo? Ja imam SSS, ali me i ovo zanima jako.
|
petrojka1980 |
21.10.2012 10:28 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik wladinho
(Poruka 32823)
Ovo mi sada nije malo jasno jer ovaj deo foruma nisam mnogo citao, pa me zanima kako ste saznali kako se boduje vase radno iskustvo? Ja imam SSS, ali me i ovo zanima jako.
|
Bodovanje zanimanja imas na sajtu http://www.onetonline.org/, a vise onformacija o tome sta i koliko ti treba na http://www.travel.state.gov/visa/visa_4756.html
|
Ja mislim da ti treba zavrsena cetvorogodisnja skola ILI dve godine radnog iskustva u poslovima koje oni navode tamo,ako gresim nek me neko ispravi.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 21:38. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.