-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
Mr.Remba |
19.09.2012 14:54 |
Savijeti i Pomoć
Pozdrav Svima, zovem se Renato, imam 27 god, pročitao sam paaaa skoro sve na forumu, i sada sam ajmo reć i pomalo zbunjen, a i nigdje nisam našao neke konkretne odgovore i tako da mi i dalje neke stvari nisu jasne. Situacija je ovakva, imam zavšenu srednju školu smjera Automehaničar i to je naravno 3 god,problem nemam radnog iskustva jer to nisam nikad radio,drugo imam položen tečaj za Zaštitara(Security Guard) to sam radio 5 godina te su u tom periodu položio i tečaj za Servisera Računala ali isto nisam to radio osim privatno kod kuće :D prije godinu dana sam bio na cruiseru i imam C1/D vizu,a sad radim kao vozač u dostavljačkoj firmi. Ako možete da mi kažeta dali imam šanse za GC ili ne?? Jer kažem toliko sam svega toga pročitao da sam sad jenostavno zbunjen :ohman: :ohman:
|
Nazalost nemas, trogodisnja se ne priznaje, a retko i vanredna cetvorogodisnja, jedina sansa ti je da zavrsis visoku skolu.Na osnovu posla takodje ne, ljudi kada cuju ovde da je potrebno 2 godine iskustva pomisle da imaju sanse, ali poslovi koji se priznaju nisu oni standardni koje moze svako da obavlja vec vrlo specificni.
|
pogledaj mozda taj posao sto si ti radio ima u ponudi :)
|
bijelici5 |
20.09.2012 13:50 |
Pozdrav svima.
Posle citanja dobrog dela foruma, i dalje me muce neke dileme.
Ako neko ima 3 stepen npr masinske skole, a radi na gradjevini 15 godina, sta sa njim? Da li ima neke sanse kao vrsni majstor? Gde to proveriti? Sta navesti kao zanimanje, ono sto si zavrsio ili ono cime se bavis?::ajojoj::
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik bijelici5
(Poruka 31510)
Pozdrav svima.
Posle citanja dobrog dela foruma, i dalje me muce neke dileme.
Ako neko ima 3 stepen npr masinske skole, a radi na gradjevini 15 godina, sta sa njim? Da li ima neke sanse kao vrsni majstor? Gde to proveriti? Sta navesti kao zanimanje, ono sto si zavrsio ili ono cime se bavis?::ajojoj::
|
Pozdrav, majstor na gradjevini ne zadovoljava kriterijum, kao i vecina "fizickih" poslova.Trenutno gledam kakvi poslovi zadovoljavaju i to su recimo ovako nesto "Aerospace Engineer,Biochemical Engineer itd".Meni se cini da onaj ko zadovoljava uslove za posao sigurno ima i neko visoko obrazovanje.U svakom slucaju evo upustva kako mozete proveriti da li vase zanimanje prolazi http://immigration.about.com/od/faqg...ccupations.htm
|
bijelici5 |
21.09.2012 12:39 |
Hvala Mirko86. Izgleda da takva aplikacija nije moguca. Pokusacemo samo preko supruge.
|
Mr.Remba |
21.09.2012 14:46 |
Meni se čini da ću ja nazad na brod i ilegalno ostat u americi, jer nemam drugog načina :(((
|
Irvassss |
23.09.2012 19:16 |
Ko vam je kriv sto niste ucili skolu,ada vala 4-ti stepen ste mogli zavrsit :wtf:
|
Mr.Remba |
23.09.2012 21:25 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Irvassss
(Poruka 31567)
Ko vam je kriv sto niste ucili skolu,ada vala 4-ti stepen ste mogli zavrsit :wtf:
|
ti si pametan u pm, ako nemaš šta pametnije napisat bolje šuti
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Irvassss
(Poruka 31567)
|
Mislim da nema potrebe za ovakvim porukama. Svako ima svoj razlog zasto je sta uradio ili nije uradio.:nene:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:12. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.