ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Ovde policajac a šta tamo biti? (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1152)

anci 04.10.2012 16:51

Ovde policajac a šta tamo biti?

cao svima,danas sam se registrovala da bih resila neke dilemice oko lutrije... pa da pocnem...
zavrsila sam visu skolu unutrasnjih poslova a radim vec 3 godine kao policajac, prijavila bih se na lutriju ali me ova zanjimanja ubise, nigde se ne pronalazim i nikako se ne snalazim :no:
Da li uopste imam sanse ili da odustanem pre nego sto pocnem???
unapred zahvalna :bravo:

ivanmilosavljevic 04.10.2012 17:01

Citat:

Prvobitno poslao korisnik anci (Poruka 32134)
cao svima,danas sam se registrovala da bih resila neke dilemice oko lutrije... pa da pocnem...
zavrsila sam visu skolu unutrasnjih poslova a radim vec 3 godine kao policajac, prijavila bih se na lutriju ali me ova zanjimanja ubise, nigde se ne pronalazim i nikako se ne snalazim :no:

Ja sam na faxu Bezbednosti,jos malo zavrsavam.A tamo planiram da upisem sasvim drugi college,jer se moj fakultet ne priznaje.Ispite koje sam polagao je npr sistem bezbednosti Srbije,ustav i pravo...Tako da mislim da je ista prica i sa tobom.

oskark 04.10.2012 17:14

Citat:

Prvobitno poslao korisnik anci (Poruka 32134)

Imas mogucnosti da se prijavis, imas visu skolu. Ako ne onda se prijavis na srednju skolu. Sto se tice zahteva ispunjavas da se prijavis.
Al to sta ces tamo raditi, mnogi od nas nece raditi ono sto je ovde zavrsio.
Tamo ako zelis da radis u nekoj PD moras biti citizen.

Silvija29 05.10.2012 08:28

Ima nas onda dosta policajaca koji hoce da idu :-) i imi pokusavamo na sve nacine. Pozdrav

AllenJohnJohnson 05.10.2012 17:11

Da bi u SAD-u bio policajac, moraš imati državljanstvo i završiti njihovu policijsku akademiju. Državljanstvo ćeš dobiti za 5 godina, 3 ako se oženiš Amerikankom, 1 ako uđeš u vojsku (bilo koju branšu). A dotad, traže oni zaštitare da im štite ono najvažnije na svijetu, pare.

Silvija29 05.10.2012 21:20

Ne bi radila taj posao nigde, i ovo je velika greska:smrc:, samo kad bi mogla otici, policija me ne bi interesovala nikad vise :naughty:

anci 05.10.2012 22:53

Sad nam je kasno da se kajemo,ja se ne nadam previse,ako bude ok ako ne bude cuti i radi, ipak je to lutrija...

dejancic 06.10.2012 02:10

Po meni imati vase zanimanje u rezimeu je prilicno dobra stvar. Kod vecine novopecenih emigranata, ukljucujuci i mene, engleski je prilicno los, a nase reference americkim poslodavcima na prvo citanje nisu poznate. I onda za njih bitnu ulogu igra da li smo koliko toliko normalni i da li smo dovoljno odgovorni. Neko ko je radio kao policajac u Srbiji verovatno samo na racun zvanja uliva poverenje da poseduje oba kvaliteta. Ukoliko dodjete do zelene karte, moja preporuka je da pogledate poslove obezbedjenje. Kompanije na tom polju skoro pa stalno zaposljavaju, a iz iskustva znam da su u hronicnom nedostatku kvalitetnog kadra. To moze biti sasvim lep posao na pocetku, a nekima se to svidi i kao zivotna profesija.

Aleksandar_Vrsac 06.10.2014 18:06

Citat:

Prvobitno poslao korisnik AllenJohnJohnson (Poruka 32191)
Da bi u SAD-u bio policajac, moraš imati državljanstvo i završiti njihovu policijsku akademiju. Državljanstvo ćeš dobiti za 5 godina, 3 ako se oženiš Amerikankom, 1 ako uđeš u vojsku (bilo koju branšu). A dotad, traže oni zaštitare da im štite ono najvažnije na svijetu, pare.

Kako upasti u njihovu vojsku? Ja sam bio vojno lice 2.5 god. Imas li kakav info u vezi sa vojskom? Hvala u napred.

johnywalker 06.10.2014 18:30

imaš saveznih država gdje možeš u policiju i bez državljanstva, znači ukoliko imaš zelenu kartu, među koje spadaju Čikao, Hawaii i Alaska. Možda ima još neka stanica, ali za ove znam sigurno, tako da se tamo možeš prijaviti ukoliko želiš.

Što se tiče vojske - tamo možeš isto ići, bez problema. Čak, možeš već poslije godinu dana provedenih u vojsi dobiti i državljansto - ne moraš čekati 5. Pogledaj na njihovoj zvaničnoj stranici - tamo ti sve piše.

www.army.mil ili http://www.goarmy.com/

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:37.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.