-
Prva koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
ivanmilosavljevic |
21.10.2012 23:21 |
Dodatno izvlacenje 22.10.2012
Puno srece svima danas.Nadam se da ce biti jos puno dobitnika.
|
Cek da vidim dal ce biti uopste tog famoznog izvlacenja, Ili ce jos jednom da pomere datum.
|
bodadibo |
22.10.2012 07:38 |
Jaooooo
mene uhvatila neka trema. Muž i ja se dogovorili da ne proveravamo do večeras. Pa kad uspavamo decu da natenane sednemo, pogledamo i polako počnemo da se pakujemo :bravo:
A ja samo što stigoh na posao, prvo dođoh ovde da vidim kakva je situacija.
Nama bi idealno bilo da nas izvuku sada, kad već nisu u maju. Taman da se jedno godinu dana adaptiramo. Klinci, pardon stariji klinac nauči jezik i polako spremi za polazak u školu sledeće godine. Ovaj mlađi ne zna ni srpski pa mu je sve jedno.
I sledeća godina bi mogla da prođe, ali..... sve posle toga....... ne pristajemo.
Mislim da danas neću moći ni da radim. Ili to neće ličiti ni na šta.
|
nives1103 |
22.10.2012 08:21 |
Ja sam prvo mislila da ću tek sutra provjeriti, ionako će svi navaliti danas, ali kako se sada osjećam, u 17:59 ima da budem za kompjuterom :grin::grin::grin:
|
redovnica |
22.10.2012 08:59 |
Srecu svima zelim danas.. Javite se da se i mi veselimo koji smo se prijavili tek za sljedecu godinu..
|
Amra Huric |
22.10.2012 11:34 |
sretno ljudi svima...da se obradujemo, ako Bog da, ja licno jos nisam provjerila, planiram tek veceras. ostali javite da li ste prosli i jos jednom sretno :suure:
|
Positive Vibe |
22.10.2012 11:39 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik nives1103
(Poruka 32856)
Ja sam prvo mislila da ću tek sutra provjeriti, ionako će svi navaliti danas, ali kako se sada osjećam, u 17:59 ima da budem za kompjuterom :grin::grin::grin:
|
Od kada veceras moze da se proveri? Da li je to od 18:00h?
|
nives1103 |
22.10.2012 11:52 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Positive Vibe
(Poruka 32863)
Od kada veceras moze da se proveri? Da li je to od 18:00h?
|
Noon EDT, podne +6 sati razlike, 18h, ako se ne varam :grin:
|
Positive Vibe |
22.10.2012 12:44 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik nives1103
(Poruka 32864)
Noon EDT, podne +6 sati razlike, 18h, ako se ne varam :grin:
|
Hvala! :;D:
Divan je dan,
nadam se da ce vece doneti radost mnogima sa ovog foruma. :==D:
|
landlord |
22.10.2012 14:27 |
Ako bude izvlacenja, onda bi rezultati trebali biti u 12 sati po istocnom vremenu ili u 6 posliej podne po srednjoevropskom.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 12:59. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.