-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
Vangelistexas |
21.01.2013 02:49 |
Rezime prvih poslova :)
Ekipa! Hajde ovako. Da sve sazmemo u jednu temu ako nije problem, dakle, svi koji ste otisli za USA da na ovoj temi navedete koji ste posao prvo radili kada ste stigli u Ameriku, koliko vam je dugo trebalo da ga nadjete itd itd :) Bilo bi lakse svima kojima treba uputa u ovako nesto, a da ne bi jurili po ostalim temama, ovde nadju sve sto im treba u vezi sa time :) Hvala!
|
bozic.ns |
09.05.2013 09:30 |
To bi bilo odlično, ali da se primetiti da je tema slabo zaživela.
Mogao bi ti za početak prvi da napišeš svoje iskustvo. Možda bi posle ljudi bili zainteresovani da i oni podele svoju priču. Ukoliko neki ljudi pišu svoje blogove i tamo su već ispričali priču o prvom poslu, dobro bi bilo da ostave link ka svom blogu. :pucpuc2:
|
Nikolaniko |
09.05.2013 14:36 |
Odlicna tema!!!!
Bilo bi super da cujemo iskustva ljudi koji su prolazili kroz ovo. Ja josuvek nisam, ali obecavam, casna pionirska rec :) da cu se javiti ako odem i dobiem posao :D
|
vrhunski |
09.05.2013 17:23 |
Cisco Systems
7 dana. .
|
Odlicna tema ali kao da nikoga ne zanima.... :no:
Moj prvi posao po dobijanju Green Card-a je bio na cruise ship-u sa maticnom lukom u Tampi, FL.
Zasto tako? Zato sto nisam imao kod koga da budem za pocetak dok ne nadjem neki posao u Americi, zato sto nisam imao dovoljno para da se uputim u Ameriku i tamo trazim neki posao, kakav, takav... sto moze da potraje i dva, tri meseca i zato sto sam morao da udjem i budem u Americi kako ne bih ostao bez GC-a.
Epilog: I dalje nemam nikoga u Americi, :;D: ali imam dovoljno para da ne radim jedno godinu dana vec da ucim za nostrifikaciju diplome doktora medicine... :book: :book:
Inace moj posao na brodu je bio Medi-spa Physician. Radi se na procenat, ne radi se puno a procenat je dobar, u proseku se zaradjuje 3 do 4 hiljade $ a nema nikakvih troskova zivota. Ako nekoga zanimaju informacije o ovom poslu neka me slobodno kontaktira. GC nije neophodan. Ono sto je poterbno je diploma doktora medicine i licenca zemlje iz koje dolazite.
|
Smith6000 |
10.05.2013 02:24 |
Ja sam dosao u septembru, pred praznike, tako da je ponuda poslova u trgovini velika. Target. Prva plata, za dve nedelje, mi je bila $350.
|
marathon-runner |
10.05.2013 09:28 |
Ima li posla na tom brodu za mas.ing.? :) Ako i bilo onda ta varijanta nije losa za pocetak.
|
wladinho |
10.05.2013 09:30 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik vrhunski
(Poruka 38551)
pa 7 dana mi je trebalo da nadjem posao :)
plata oko 3k + telefon i zdravstveno.
.
|
Ja ukapirao da si radio samo 7 dana, pa mi nije bilo jasno :udri::udri::udri:
|
Dosla u srijedu, na part time poslu bila u utorak sljedeci (part time: na max pola radnog vremena, bez beneficija). 4 mjeseca kasnije dobila full time posao, evo je sad prosao 6 month probationary period, sad sam full time, full time (a posao je civil service na univerzitetu, pa nakon ovih 6 mjeseci kad te prime nema sanse da dobijes otkaz)
bibliotekar.
|
Minnie_Mouse |
10.05.2013 15:33 |
Kakva je situacija sa stomatolozima ili visoka medicinska? Ima li posla za te profile ili konkretno za doktore medicine?
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 09:02. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.