ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vodič za emigrante (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Preduzetnik u USA (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1534)

whitewater 01.02.2015 20:59

Preduzetnik u USA

Da li je moguce da niko ne razmislja da u USA pokrene sopstveni posao ! ( znak uzvika, jer je USA obecana zemlja a ne zemlja gasterbajtera ). Ovde, samo neki Bekeri , Mastersi , svi hoce da rade za nekog, ima li iko da je u USA postao svoj gazda.

bmilos 01.02.2015 21:58

Slabo ima tog duha na ovom forumu, kao i u Srbiji i regionu uopšte. Ja sam u poslu u kome je krajnji cilj pokrenuti svoj sopstveni posao, pa kada sam postavio neka pitanja u drugoj temi koju sam pokrenuo (dog grooming), mnogi ovde su bili sumnjičavi najblaže rečeno...
Ovde su uglavnom ili ljudi koji ne znaju šta će raditi kada odu, ili ljudi koji gledaju kako da unovce tamo ono što su ovde završili od škole.
Više sam informacija našao na internetu po tom pitanju nego ovde...
I sam bih voleo da čujem mišljenje nekoga ko išao u tom smeru... Mada za te stvari verovatno treba vreme, a i novac, ideja šta raditi...

whitewater 01.02.2015 22:27

Morava

Jos je rano za takve odgovore ,moramo da cujemo sta u stvari zele ovi savremeni robovi u USA , ili mozda je robovski duh nepromenjiv.

whitewater 01.02.2015 22:57

Ispravka

Citat:

Prvobitno poslao korisnik whitewater (Poruka 51707)
Jos je rano za takve odgovore ,moramo da cujemo sta u stvari zele ovi savremeni robovi u USA , ili mozda je robovski duh nepromenjiv.

. Prilikom kucanja progutrao sam l, htedoh reci nepromenljiv, da ne bi bilo zabune za savrsene bekere !

Bockyman 02.02.2015 00:25

Citat:

Prvobitno poslao korisnik whitewater (Poruka 51709)
. Prilikom kucanja progutrao sam l, htedoh reci nepromenljiv, da ne bi bilo zabune za savrsene bekere !

дођеш на форум, као тражиш нечије мишљење и одмах почињеш са вређањем? не знам чему то...

Jack Sparrow 02.02.2015 00:40

Citat:

Prvobitno poslao korisnik whitewater (Poruka 51704)
Da li je moguce da niko ne razmislja da u USA pokrene sopstveni posao ! ( znak uzvika, jer je USA obecana zemlja a ne zemlja gasterbajtera ). Ovde, samo neki Bekeri , Mastersi , svi hoce da rade za nekog, ima li iko da je u USA postao svoj gazda.

Imaju owner operatori truck driveri,odnosno imas svoj kamion i vozis.

shanzy 02.02.2015 03:31

Citat:

Prvobitno poslao korisnik whitewater (Poruka 51704)

pa kreni ti prvi, šta tebe bole šta mi robovi o privatnom biznisu mislimo?

p.s. a šta su to bekeri?

voja82 02.02.2015 08:18

Ne treba da pridajete znacaj tome sto doticni prica, ja sam ga odmah stavio na ignore i problem resen.

noki 02.02.2015 15:06

Zdravo svima,eto mozda je skretanje sa teme,ali nisam htela da pokrecem novu - imam jedno pitanje za forumase. Ja sam na mom poslu vec 4 godine i kad je vreme stvarno lose,firma nam je zatvorena i ja radim svoj poso (odrzavanje web strane i postiranje) kod kuce. Dali neko od forumasa radi puno radno vreme iz svog doma (mozda i tako vodi svoj biznis), pri tome ne mislim samo na programere i racunovodje, vec druge poslove kao sto je punjenje koverata za druge firme,asembliranje proizvoda i sl. Mozda bi to bila dobra opcija za parove sto dodju ovde sa malom decom, pa jedan od roditelja mora da ostane kod kuce zbog dece. Nadam se da ima neko sto zna vise o ovome, mozda mozemo da otvorimo i novu temu ako ima zainteresovanih. Pozz

noki 02.02.2015 15:09

Citat:

Prvobitno poslao korisnik shanzy (Poruka 51713)
pa kreni ti prvi, šta tebe bole šta mi robovi o privatnom biznisu mislimo?

p.s. a šta su to bekeri?

Verovatno se to odnosi na "Bachelors Degree" :;D:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 20:32.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.