ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   ZelenaLutrija.com - O sajtu (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Brisanje poruka i profila (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1565)

anakin 30.04.2015 15:52

Brisanje poruka i profila

Zamolicu bilo koga odgovornog iz uprave/administracije foruma da izbrise moje poruke sa foruma i ugasi moj profil. Zao mi je sto pravim temu za ovo ali niko ne odgovara na kontakt sekciji sajta a nema odgovora ni od vlasnika.

SEEUSAIC 01.05.2015 00:16

Citat:

Prvobitno poslao korisnik anakin (Poruka 53319)
Zamolicu bilo koga odgovornog iz uprave/administracije foruma da izbrise moje poruke sa foruma i ugasi moj profil. Zao mi je sto pravim temu za ovo ali niko ne odgovara na kontakt sekciji sajta a nema odgovora ni od vlasnika.

Korisnicki Centar foruma "Zelena Lutrija" nije dobio nijedan zahtev od clana Anakin u poslednjih mesec dana - pocev od prvog dana aprila, zakljucno sa danasnjim danom. Postovi se brisu jedino ako nisu u skladu sa Pravilnikom, nalozi korisnika se ne ukidaju i/ili brisu - jedini izuzetak je "trajno udaljavanje" usled nepostovanja Pravilnika. Ucesce na forumu "Zelena Lutrija" je dobrovoljno, nije potrebno nikakvo najavljivanje i/ili odjavljivanje.

anakin 01.05.2015 07:11

Ti ja znamo da to nije istina, niko nije pogledao tiket 15 dana te sam ga ja zatvorio. Ali dobro, sajt ce biti prijavljen FTC-u BBB-u a verovatno cu naci jos neku agenciju koja se bavi pravima potrosaca. Ti si me naterao na ovo te se unapred izvinjavam svim clanovima na ruznim recima koje slede.

SRBghost 04.05.2015 08:40

A da ti ne prijavljujes ovaj forum cisto zarad nas par hiljada koji na njemu nalaze savete, utehu, predloge...... Zar nije jednostavno dovoljno da zaboravis na web adresu i prestanes da ga posecujes? Evo, za pocetak nas mozes postedeti tih ruznih reci. Da li je moguce da nas ima takvih :wtf:

ASSI 04.05.2015 18:21

Iskreno se nadam da ce moderatori obezbediti backup foruma u slucaju neke zlobe isfrustiranih pojedinaca.

Charlie 04.05.2015 21:43

Uzimajuci u obzir da ovaj forum nije biznis, vec iskljucivo udruzenje koje se bavi odredjenom temom FTC BBB nema sta da trazi ovde.

Drugo, svi podaci koje si ti dao i svi komentari koje si ti postovao nisu dati pod prisilom vec iskljucivo dobrovoljno.

Zamolio bih te da ne vristis kao mlada na parizer i da kako si dosao tako i samostalno napustis ovu sahranu.

PS. Slazem se sa banom mene na odredjeno vreme zbog uvrede lika i dela. :no::gun:

May the 4th be with you. :1072:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 17:00.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.