![]() |
|
Prazan ili namešten stan
Koja je razlika u renti nenamestenog i namestenog stana?
Probao sam to da ukapiram iz oglasa ali ne snalazim se sa delovima grada tako da ne znam sta je u istoj klasi a sta ne. Koje su cene selidbe u okviru jednog grada, tipa jedan kamioncic i namestaj za jednosoban stan, utovar-istovar sa jedne na drugu adresu? Nesto kao Paja, Jare i "Japanac":) |
Dok sam planirao imigraciju za Kanadu.. ukapirao sam da tamo je dosta jefitniji nenamjesten stan.. (koliko se sjecam dodje kompletno namjestena kuhinja...)
a namjestaj se jako povoljno moze nabaviti na rasprodajama... i prodavnicama tipa IKEA i sl.. |
E bas iz tog razloga me interesuju te informacije.
Video sam da skoro svi imaju namestenu kuhinju a da namestaj moze jeftino da se kupi tako da ce se, pretpostavljam, kroz razliku u kiriji brzo isplatiti. |
Hehe, bas danas sam i ja gledala oglase za stan i poslove, onako da malo jasnije vidim sve. Jeste li vi vec odlucili definitivno gdje idete?
|
Pa, ja imam za prvo vrijeme smjestaj kod tetke, tako da prirodno prvih mjesec dva bih bio kod nje dok ne dobijem neki poslic. Ona je u manjem gradicu blizu Seattlea.
|
Definitivno jos nista nije odluceno ali razmatramo Chikago, videcemo sta ce na kraju biti!:)
|
Mi nismo odlucili gde bi isli, ako ne nadjemo nekog ujaka, rodjaka ili dalekog rodjaka koji nas se jos seca (sansa=0) ili neki posao unapred (sansa=0,1) onda bi pre u neke suncane krajeve.
Volimo i velike gradove ali oni te za cas progutaju. Svasta bi voleli da vidimo i posetimo ali smo svesni da ne mozemo svuda isto da prodjemo. Ima jos dosta vremena, mada to sve za cas prodje. Neka samo sve bude u redu, ko nije probao - taj se nije zajebao:D |
Ova zadnja ti je odlicna!:)
U istoj smo situaciji sto se tice i rodjaka i posla (0), a ne odgovara nam Florida zbog klime (dosta je vlazna), a Chikago smo odabrali na prvu loptu bas zato sto nemamo nikoga tamo pa kao tu ima najvise nasih ljudi i to...koliko je to dobro ne znam. A sto se tice toga da veliki gradovi progutaju,u Chikagu ima dosta tih malih mesta blizu Chikaga (nekih 30-40 min) poput Naperville i Village of Schaumburg (ima ih jos) koji su super za zivot, (bezbedni, puno zelenila) kao i da nisi u Chikagu pa smo i razmisljali o toj opciji jer imam bebu od godinu dana a i planiramo(ako Bog da jos) KOga zanima neka procita: http://www.diskusije.net/strane-drza...transtvu-3041/ a vezano za Chikago: http://forum.roditeljportal.com/foru...d=2505&start=1 ovde se pominje Naperville a imaju i slicice!:) A ako nadjemo nekog u medjuvremenu ko bi bio rad da pomogne prvih mesec, dva ko zna gde cemo otici!:rolleyes: |
Wingreen hvala za linkove..
|
Nista i drugi put!:)
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:17. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.