ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Mladi dobitnici (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2094)

Pajk018 09.02.2023 19:17

Mladi dobitnici

Pozdrav svima, zanima me da li je neko dobio zelenu kartu na lutriji sa 19-20 godina i kolike su sanse za nekog u tim godinama da dobije to sa zavrsenom srednjom cetvorogodisnjom srednjom skolom ?

Dzeremija 10.02.2023 17:44

шансе су исте за све, нема преферирања било које старосне групе. исто је што се тиче образовања, образованији немају предност над оним мање образованим, и обрнуто.

Pajk018 11.02.2023 14:53

jasno je to meni , ali ipak mislim da oni rade neku vrstu selekcije dobitnika iako to nazivaju random izvalcenjem.

damagon 11.02.2023 18:42

Po meni sigurno da nije totalno random selekcija. I mislim da prednost generalno ima mladja populacija...

Samo razmislite malo, njima ne treba neko od 50-55 godina ko ce raditi par godina i biti nezaposlen nakon toga ili slicno, trebaju mladjih ljudi koji ce placati takse i raditi dugi niz godina...

Kako god to je neko moje razmisljanje...

Imali smo jednu viber grupu te godine kada sam ja izvucen i mislim da sam sa 22 god bio najmladji tamo, bilo je i ljudi 40+ ali mnogo vise mladjih od 30

cobecar 11.02.2023 19:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik damagon (Poruka 84065)
Po meni sigurno da nije totalno random selekcija. I mislim da prednost generalno ima mladja populacija...

Samo razmislite malo, njima ne treba neko od 50-55 godina ko ce raditi par godina i biti nezaposlen nakon toga ili slicno, trebaju mladjih ljudi koji ce placati takse i raditi dugi niz godina...

Imali smo jednu viber grupu te godine kada sam ja izvucen i mislim da sam sa 22 god bio najmladji tamo, bilo je i ljudi 40+ ali mnogo vise mladjih od 30

Normalno je da nema mnogo izvučenih 50+ kada je % tih koji se prijavljuju mali...prosto :) da je tako, stavili bi neku gornju granicu za prijavu i bole ih....

kdragan77 16.02.2023 13:36

Samo aplicieaj druze I to svake godine .... Sanse uvijek postoje , sa grean card sve ti je otvoreno .... To ti je sve sto ce Amerika da ti da a sve ostalo ces morati da se boris i da sam steknea... Sretno I svako dobro

Pajk018 16.02.2023 20:54

Hvala! Aplicirao sam sada za DV-2024 pa cemo da vidimo u maju , srecno svima !

Makica@ 07.05.2023 05:17

🥳

Citat:

Prvobitno poslao korisnik damagon (Poruka 84065)

Damagon totalno je Random sigurno. Ja sam u 40tim komsija mi izvucen pre 2 godine 65 covek 😃 Nema pravila. Sreca je jedini faktor 🥳 Pooozdrav svima iz prolecnog Bostona 🥰👋👋👋👋

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 11:14.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.