Naj omiljeniji clan meseca
Evo jednog predloga za Srdjevica.
Mislim da bi bilo dobro kada bi se svaki mesec glasalo za najomiljenijeg clana meseca, da ucestvuju clanovi koji su u top 10 po broju postova, da svako ima po 2 glasa ( ako je moguce, ako nije onda 1 ), da se bira u prvih 10 dana meseca za onaj prosli (npr. do 10 dec za nov). I kasnije da clanovi meseca konkurisu za omiljeneg clana godine.
Sta mislis?
|
malenaaa |
10.09.2008 15:53 |
Odlicna ideja, ja sam za!!!!:)
|
srdjevic |
10.09.2008 16:43 |
Pa nije vam loša ideja.... pogotovo što, ako dobijem neke negativne bodove, mogu direktno da ispravim u bazi pa da se "popravim".... da imamo nagrade, onda bih 'ladno..... :D
Moram samo da vidim da li ima ovaj forum software neki plugin za tako nešto, jer mi se nikako ne piše aplikacija za glasanje.... :o
|
Ajde mi molim te kazi koji je ovo format foruma, pa da ti pomognem u potrazi.:confused:
|
srdjevic |
10.09.2008 18:55 |
Softver koji pokrece ovaj forum zove se vbulletin.
|
steficacvek |
10.09.2008 19:03 |
samo mala ispravka, ne moze da bude najomiljeniji, ili omiljeni ili najdrazi clan mjeseca :D
|
@steficacvek
Sta ti predlazes da bude?
@srdjevic
Ja nisam nasao nista, ako nisi ni ti, ako hoces mogu ja to da radim ili neko drugi ko zeli, meni sve jedno.
|
srdjevic |
10.09.2008 20:33 |
moramo da utvrdimo kriterijume. ako idemo po tome koliko pomazu ostalima, onda Zanu biramo retroaktivno... ako idemo po tome koliko je ko lud, onda....... hed (da ga ne prozivamo sad....)? :D
Precesljacu ja malo net od kuce (ne valja, kazu, to s posla), a dotle mozemo da bistrimo ideju... ;)
|
steficacvek |
11.09.2008 08:40 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik neky
(Poruka 3456)
@steficacvek
Sta ti predlazes da bude?
|
Omiljeni je sasvim dovoljno, sa gramaticke strane ovih nasih jezika :D
Inace moze i samo naj clan mjeseca, samo da se utvrde kriteriji. Omiljeni ili najdrazi se vise veze uz subjektivni dozivljaj, e sad zavisi sta je cilj izbora, da se bira neko ko nam je najvise prirastao srcu ili ko je najaktivniji i najkorisniji na neki način
|
wingreen |
11.09.2008 09:12 |
Odlicna ideja, ja vec imam favorite!:)
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 11:16. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.