-
Druga koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=4)
- -
Potvrda
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=235)
Potvrda
koliko bi trebala biti stara potvrda od banke, da na racunu imam dovoljno sredstava?(mislim staviti 10000 EUR , mislim da ce biti dovoljno) Hvala.
|
landlord |
12.09.2008 08:31 |
Mislim da smo se u jednoj od tema slozili da ti to ne treba.. tj. da ne treba da to nosis u ambasadu..
a ako vec stavis i oces da poneses..pa stavi bar mjesec dana ranije novac.. a potvrdu uzmi par dana prije intervjua..
Ja sam uzimao potvrdu iz banke jer sam sada..vadio snegnesku vizu za spaniju..
bila je gotova potvrda za pet minuta..
|
:confused:
Pa, cek sad jel nam potvrda treba ili ne? A, I 134 ?
|
Imas ovde sta su mi rekli kada sam pre neki dan zvao ambasadu u vezi toga, post #53 :)
|
"moni" nosi ali ne pokazuj -to ti je najbolje -ako the BAS PITAJU onda izvadis tu potvrdu iz banke -sto kazu "necackaj medjeda" nikad se nezna kojim putem krene cika konzul -mozda ga iznervira to sto imas toliko para pa te pita odakle ti.....itd . das samo papire koje traze i pravis se :cool: ako kazu dobro dajte sad bankovnu potvrdu uredu ti imas i to ; to ti je moj savet :)
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:18. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.