-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
Prvi intervju za DV-2009 - 3. oktobar 2008.
dobili vize i ja i zena danas ; nisu nam trazlili AFFIDAVIT OF SUPPORT niti bilo kakve papire iz banke itd niti garancije od nekog tamo (da ce mo biti privremeno smesteni kod nekog );bilo je sve prilicno "smorno" cekanje se oteglo od 8 i 30 jutros do 12 i 30 kad smo konacno prosli razgovor sa konzulom ;nije bilo stresa -konzul je najvise pitao u vezi naseg braka (koji je sklopljen POSLE 1 NL-a) ;takodje vidim da je svima bilo interesantna razlika u godinama izmedju mene i moje zene (ona ima 18 godina manje nego ja 24/42) premda to nisu jasno rekli ali se iz pitanja videlo da ih interesuje ;sve u svemu proslo je bezbolno ;:)
|
dobijena viza
HVALA SVIMA NA PODRSCI /SAVETIMA I INFORMACIJAMA -znao sam da neko "dezura" na forumu pa sam pozurio da se "oglasim" ;svima puno uspeha u dobijanju viza :)
|
| beli1991 |
03.10.2008 13:26 |
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!svaka cas!znao sam!samo jedno pitanje koliko ste novaca danas potrosili u ambasadi molim te da mi napises
|
viza je kostala 1550 DOLLARA:eek:za nas DVOJE odnosno 775 pojedinacno ;slobodno me pitajte sve sto vam padne napamet ;);bio je jos jedan momak iz Nisa na primer koji je dosao bez policijskog i sudskog uverenja pa je i on cak prosao proceduru (pozdrav Mateji ako cita ovo)
|
| beli1991 |
03.10.2008 13:33 |
jesu li vam gledali lekarski pregled dok ste pricali s njim(konzolom)
|
lekarski smo dali jos na pocetku "nasem "coveku koji je onda sve to sortirao konzulu ?-konzul nas nije pitao nista u vezi sa time -to nije ni bilo u fascikli sa nasim dokumentima koje je kozul imao ispred sebe tokom razgovora sa nama;mislim da je to odvojeno negde drugde u medjuvremenu
|
| landlord |
03.10.2008 13:37 |
Kolja sve cestitke..
super jako mi jedrago..
Kolja ajde molim te da te ne zapitkujemo..
napisi od 8:30 kad ste dosli pred ambasadu pa sve sto se desavalo tokom tog smornog cekanja..
|
| beli1991 |
03.10.2008 13:38 |
koliko je trajao razgovor sa konzolom??i kada idete po vize(pasose) ili ste vec dobili danas??
|
| Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:02. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.