ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   ZelenaLutrija.com - O sajtu (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Donate, my arse! (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=386)

xeg 07.01.2009 20:43

Donate, my arse!

Bozic je, svi su srecni, raduju se... pa krenuo i ja da obradujem nekoga:grin:

Skoknem ti do mog omiljenog foruma i kliknem na ono privlacno zlacano dugmence Donate pri dnu strane.
Ukucao ja sumu pa Update Total i krenuo dalje... kad nemam gde dalje... pod Country: nema nigde Srbije:lovac:
http://img.photobucket.com/albums/v1.../Avatar/cc.jpg
Da sam kojim slucajem iz Djiboutija ili Kiribatija ne bih imao tih problema ali ja sam bas iz Srbije:67:
E jeb.m te zemljo!!!

Dakle, ovom prilikom bih zamolio nekoga iz spiskom podrzanih zemalja da uplati neki dolar i od mene a ja cu se osecati kao da sam licno ja to uradio:grin:

Zana 07.01.2009 21:04

Paaaaaaa.... Srbija nema PayPal beše? Bugger!!!!

dreamerns 08.01.2009 15:53

PayPal je nesto najavljivao da ce u 2009. biti i u Srbiji.
Stvarno me ponekad iznervira kada vidim da se kojekakve drzave na tim spiskovima nalaze za koje je srbija....pa recimo da je srbija od tih zemalja daleko naprednija, nego sto je amerika za srbiju.

srdjevic 08.01.2009 19:02

hehehe, ma da, igrao sam se oko hostinga i ostalih kerefeka tokom novogodisnjih praznika, promenio sam raznorazne stvari na serveru da bih mogao da instaliram SSL pa da pokrecem polako i e-shop-ove.... :;D:

iz istog razloga cu i forum za koju nedelju prebaciti na pravno lice, da ne stoji vise na privatnom, cisto da mi stoji sve zajedno pod istom kapom.... videli ste verovatno da je Korisnicki Centar vec pomeren na novu adresu i da link sada stoji u footer-u... :obrva:

znam da je PayPal nedostupan u Srbiji, sto je bas nesreca; najlaksa je PayPal integracija... :grin: isto jedan od razloga zasto prebacujem na pravno lice, da bih mogao merchant account normalan da uzmem... :(

Imam jedan koji radi sa Srbijom, uzima nekih 5.5%, mislim.... ali sumnjam da cu ga podesavati na ovom sajtu uskoro. Iako jedino ovaj sajt i ima smisla da ga koristi, ostali mi nisu targetirani na XYU trziste....

Trenutno ovo za donacije koristim kao zamorce da mi drugari uplacuju po dolar kad testiram... a ako se neko zezne, pa uplati... pa sta sad. :bravo:

Tarzan 04.05.2009 12:58

Donacija

Ne znam da li je neko vec spominjao kakve konkretne sume; ipak evo kako ja planiram (ovo je naravno samo najminimalnija varijanta):
  1. Ako me izvuku tj. za PRVU kovertu uplacujem 1$
  2. Za DRUGU kovertu tj. za dobijenu vizu 10x vise = 10$
  3. Za ULAZAK u USA od prve tamosnje plate uplacujem 10x vise = 100$
  4. A ako ne propadnem preko bare tj. ako postignem nesto sledi i hiljadarka :beer:
Mada bi mozda trebalo obrnutim redom...?

srdjevic 04.05.2009 18:47

:clap:

Nego, ima li kakvih informacija za PayPal i Balkan uopšte? Ja i dalje držim 2checkout.com nalog za svaki slučaj, jer izbacujem neke nove sajtove pa hoću da i naši imaju prođu... :smrc:

Sloba_Kg 04.05.2009 22:12

Nece to skoro ovde...

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 10:13.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.