ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Agencije za prijavu GC! (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=4)

V777 25.04.2008 00:34

Agencije za prijavu GC!

Evo da ja pocnem sa agencijama koje rade prijavu za Zelenu kartu.

Napomenucu prvo USAFIS, preko koje sam ja dosla u USA. Ja sam ovom agencijom prezadovoljna, odradili su svoj posao maximalno profesionalno, tako da bih je svakom preporucila.

Druga agencija je www.greencardserbia.com preko koje znam ljude koji su dobili zelenu kartu, jeftinija je od USAFIS, ali i manje poslova obavlja u odnosu na USAFIS.

Toliko za sada o ovim agencijama. Za vise informacija, slobodno pitajte. Ukoliko se neko od vas prijavljivao preko drugih agencija, javite se i podelite sa nama vasa iskustva. Zelimo da cujemo sve komentare, kako dobre, tako i lose.

Puno pozdrava!:)

srdjevic 25.04.2008 03:00

Veko, sećam se da si pisala u temi onoj malo o proceduri preko te USAFIS agencije... Ako naletiš na taj svoj post pre mene, otvori novu temu ovde samo za USAFIS i prebaci to ovamo. ;-)

Dasi 11.06.2008 15:36

Citat:

Prvobitno poslao korisnik srdjevic (Poruka 950)
Veko, sećam se da si pisala u temi onoj malo o proceduri preko te USAFIS agencije... Ako naletiš na taj svoj post pre mene, otvori novu temu ovde samo za USAFIS i prebaci to ovamo. ;-)

na kojoj temi se to nalazi?

srdjevic 12.06.2008 18:52

ovaj forum je nastao iz bloga koji je imao jednu temu sa oko 950 komentara (dugo nam trebalo da s'vatimo da treba ovo se napravi). Tamo je V777 jos pre godinu-dve pisala o svojim iskustvima....

Tema se nalazi u forumu Vasa Strana, pod nazivom Zelena lutrija - retro. Najlakse ces naci njene poruke ako bilo gde na forumu (evo, mozes ovde) kliknes na njeno ime, pa kad ti se otvori meni, onda udri link "prikazi sve poruke korisnika V777" i citaj. ;-)

landlord 13.06.2008 17:33

Ma ljudi molim Vas ne bacajte beze pare na agencije.. To sve sami popunite kada za to dodje vrijeme. Ako neko ima problem sa aplikacijom uvijek ovde moze postaviti pitanje i svi cemo mu pomoci. Ko bas ne zna ni rijeci engleskog, ja cu za njega popuniti besplatno, samo nemojte dozvoliti da neko zaradjuje novac na necemu sto je besplatno.

poz

srdjevic 15.06.2008 07:26

Citat:

Prvobitno poslao korisnik landlord (Poruka 2441)
Ma ljudi molim Vas ne bacajte beze pare na agencije.. To sve sami popunite kada za to dodje vrijeme. Ako neko ima problem sa aplikacijom uvijek ovde moze postaviti pitanje i svi cemo mu pomoci. Ko bas ne zna ni rijeci engleskog, ja cu za njega popuniti besplatno, samo nemojte dozvoliti da neko zaradjuje novac na necemu sto je besplatno.

poz

eh, da mi je po novcic svaki put kad sam ovo izjavio.... :D

da te zovem onda u oktobru da se prikljucis? :D planirao sam vec da nesto uradim po tom pitanju, da pomognemo malo ljudima.... ;)

landlord 15.06.2008 17:25

Svakako, tu sam da pomognem, koliko god mogu i znam.. Ne samo na ovom forumu, vec i na drugim.. Jako dobro sam upucen oko procesa iseljenja u Australiju i Kanadu..

Dasi 15.06.2008 21:28

Citat:

Prvobitno poslao korisnik landlord (Poruka 2448)
Svakako, tu sam da pomognem, koliko god mogu i znam.. Ne samo na ovom forumu, vec i na drugim.. Jako dobro sam upucen oko procesa iseljenja u Australiju i Kanadu..

haj ziv bio pomagaj. sto se mene tice moze i kanada a autralija jos bolje i dalje od balkana :)

landlord 15.06.2008 22:37

Emigracija, je ozbiljan proces koji kosta (novca i zivaca)..
Preporucujem ti da prvo procesljas www.immi.gov.au za info o Australiji i www.cic.ca za info o Kanadi.
Kada vidis sve o mogucnostima i odlucis se za jednu, imat ces dosta pitanja i onda cu se potruditi da ti odgovorim, koliko budem mogao i znao, ali najprije procesljaj ove siteove.

Poz.

srdjevic 16.06.2008 19:21

Citat:

Prvobitno poslao korisnik landlord (Poruka 2448)

... i eto uleti ti amerika.... ma milina... ovo drugo je pre-daleko/hladno. :cool:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:34.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.