ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prva koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Zena dobije GC, a ja idem? (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=650)

scum 04.04.2010 23:16

Zena dobije GC, a ja idem?

Palo mi je jedno pitanje na pamet...

I ove godine smo se devojka i ja prijavili za GC...
Naravno, ako bude nesto, ozvanicicemo nasu vezu i onda zajedno palimo i oko toga je sve jasno.

Medjutim, zanima me da li bih u slucaju da ona dobije GC, ja mogao da idem prvi, tj. sam bez nje?
To mi je palo na pamet zbog, kako zbog finansijskih razloga (jeftinije je otici prvo sam, pa povuci onog drugog), tako i zbog nalazenja posla (kapiram da bih ja sa IT strukom pre nasao neki posao, nego ona kao novinarka bez iskustva).

dragonn 04.04.2010 23:59

Mislim da oko takvog slucaja ima vec postova negde na forumu. Ali koliko je meni iz tih postova poznato u slucaju da supruga tvoja dobije na lutriji ne mozesh ti prvi otici. Mozete ili samo zajedno istovremeno ili ona prva da ode. Mislim da ne gresim sa odgovorom, a ako gresim neka me neko ispravi od iskusnijih ovde.

milena_ns 05.04.2010 02:00

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dragonn (Poruka 14785)
Mislim da oko takvog slucaja ima vec postova negde na forumu. Ali koliko je meni iz tih postova poznato u slucaju da supruga tvoja dobije na lutriji ne mozesh ti prvi otici. Mozete ili samo zajedno istovremeno ili ona prva da ode.

Upravo tako kako si objasnio.

dreadnot 06.04.2010 08:50

Potpuno si u pravu. Nama je to bilo jedno od prvih pitanja jer bi nam ta opcija najvise odgovarala, da ja odem jedno mesec - dva ranije, pa da zena i klinja dodju kad obezbedim gajbu i priliv kinte. Medjutim, ona je nosilac i jedina varijanta je da ona udje prva ili da idemo svi zajedno, sto ce i biti...

lenhi 06.04.2010 14:44

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dreadnot (Poruka 14805)
Potpuno si u pravu. Nama je to bilo jedno od prvih pitanja jer bi nam ta opcija najvise odgovarala, da ja odem jedno mesec - dva ranije, pa da zena i klinja dodju kad obezbedim gajbu i priliv kinte. Medjutim, ona je nosilac i jedina varijanta je da ona udje prva ili da idemo svi zajedno, sto ce i biti...

Teško će te moći zajedno ući pored carinika, mali je prostor. Ipak će ona morati koji korak ispred tebe prva ući! :woohoo:

dreadnot 07.04.2010 09:25

Ma stisnucemo se, volimo mi da se stiskamo... :1072:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 20:34.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.