ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   prijava, mogući problemi (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=781)

mrgud79 28.10.2010 08:35

prijava, mogući problemi

Ćao svim forumašima,
imam jedno pitanje, svaka pomoć je dobro došla,početkom oktobra sam se prijavio za DV 2012 i dobio CN ali krajem istog meseca sam dobio meil od Zelenalutrija.com sa pozivom da se prijavim do 3.11.2010. kada se završava prijava za DV 2012. učinio sam to i opet dobio CN ali ovoga puta drugi, novi. Prilikom prijave nisam unosio dodatne podatke o svojim generalijama pa piitam : da li je moguće da me izbrišu sa ovogodišnje lutrije zato što sam se dva puta prijavio?
Hvala unapred:;D:

dare_ns 28.10.2010 09:04

ako imaš 2 CN-a, obe prijave si popunio na svoje ime i prezime, možeš da se slikaš sa lutrijom. Ne smeju se duplirati prijave, jer se time ne dupliraju šanse, već naprotiv, diskvalifikujete se odma.

miki_s1986 28.10.2010 16:15

kako to mislis do 3.11 zar nije do kraja novembra ??? jel moze neko da objasni ?

olivera77 28.10.2010 16:21

Miki nema sta puno da se objasnjava,na zvanicnom sajtu pise da lutrija traje od 5.oktobra do 3.novembra,mesec dana krace nego proteklih godina.

Ako si se dva puta prijavio bices,na zalost,diskvalifikovan.

mrgud79 28.10.2010 20:52

prijava

ma razumem sve to ako se dva puta prijaviš da te kao diskvalifikuju ali ja nisam menjao podatke prilikom druge prijave da bi me diskvalifikovali?
ne znam više ni sam...?:no:

olivera77 28.10.2010 20:55

Svaka dupla prijava povlaci diskvalifikaciju i to je to na zalost.

mrgud79 28.10.2010 21:03

ajd videćemo, malko sam skeptičan u vezi svega ovoga. koliko ima samo likova sa istim imenom...

olivera77 28.10.2010 21:55

Ima puno istoimenika,ali ne bas da su rodjeni istog dana,iste godine i zive na istoj adresi :))

mrgud79 28.10.2010 22:12

daj olivera malko pozitivnog duha :)
možda budu gledali kao duplu rezervaciju avio karte preko online :)

dare_ns 28.10.2010 22:14

izvini, ali istina je surova. Lepo piše i u uputstvu za lutriju, koje čak postojii na srpskom jeziku, da duple prijave automatski znače diskvalifikaciju.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 09:53.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.