ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   odbijena turisticka viza-problem za intervju (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=952)

zeleni1122 04.08.2011 15:16

odbijena turisticka viza-problem za intervju

Pozdrav svima,

u drugom izvlacenju moja supruga je bila sretne ruke,izvuceni smo nakon 4 prijave.Zanima me da li bi mogao biti problem to sto smo jednom bili odbijeni za turisticku vizu(razlog je bio to sto moja tada djevojka-danas supruga nije imala stalni posao pa je bio rizik da cemo ostati)?

Zanima me da li je netko imao kakvo slicno iskustvo i da li bi mi to mogao biti problem na rqazgovoru u ambasadi?

mikiSA 04.08.2011 16:00

Ne vjerujem da ce to biti problem. Turisticka je non-immigrant viza, DV je imigrantska viza. Druga pravila vrijede. Ne brinite se.

Citat:

Prvobitno poslao korisnik zeleni1122 (Poruka 24693)
Pozdrav svima,

u drugom izvlacenju moja supruga je bila sretne ruke,izvuceni smo nakon 4 prijave.Zanima me da li bi mogao biti problem to sto smo jednom bili odbijeni za turisticku vizu(razlog je bio to sto moja tada djevojka-danas supruga nije imala stalni posao pa je bio rizik da cemo ostati)?

Zanima me da li je netko imao kakvo slicno iskustvo i da li bi mi to mogao biti problem na rqazgovoru u ambasadi?

ZeljkoUSA 04.08.2011 16:11

Po mom misljenju, takodje, necete imati problema. To jr potpuno druga prica, a niste na tom intervjuu lagali, falsifikovali dokumenta,... Samo ste regularno odbijeni.

Bez brige, uzivajte....

Naja 04.08.2011 18:47

Kod nas je slicna situacija, muz je odbijen prije nekih 4-5 godina. I u formularima ima pitanje 42. (Have you ever been refused....) pa smo zvali ambasadu u Kentucky rekli su nam da se to odnosi na ulaz u USA(na granici)tj. da smo dobili vizu pa da nismo mogli uci na aerodromu prilikom ulaska u USA. I da to odgovorimo sa NO -te da to nema veze s ovim. Nadam se da sam malo pomogla.

zeleni1122 04.08.2011 21:55

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Naja (Poruka 24696)
Kod nas je slicna situacija, muz je odbijen prije nekih 4-5 godina. I u formularima ima pitanje 42. (Have you ever been refused....) pa smo zvali ambasadu u Kentucky rekli su nam da se to odnosi na ulaz u USA(na granici)tj. da smo dobili vizu pa da nismo mogli uci na aerodromu prilikom ulaska u USA. I da to odgovorimo sa NO -te da to nema veze s ovim. Nadam se da sam malo pomogla.

i mi smo tako odgovorili,nadam se da ce sve biti ok i da nam to nece radit problem.hvala svima na pomoci.

noki 05.08.2011 04:22

Citat:

Prvobitno poslao korisnik zeleni1122 (Poruka 24693)
Pozdrav svima,

Zdravo,ja sam dobitnik green karte za 2011 godinu,i vec 4 meseci smo ovde u USA.Pre da se udam,jednom sam bila ovde turisticki,i posle toga sam pokusala 8 puta(i svih osam puta sam bila odbijena-jos uvek mlada,nemas stalni poso,a hoces li ti da se vratis nazad i sl,to su bili uglavnom razlozi da ne dobijem turisticku vizu)E sad kad meni nije naskodilo tih 8 negativnih turistickih viza,nece ni vama ta jedna.Ujedno vam cestitam i znam da ce te najkasnije dogodine biti ovde,bez nervoze spremajte dokumente,pravite planove skupljajte pare i put pod noge.Srecno:1081:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:39.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.